Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9

Tema: Rruga

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750

Rruga

Netet pa gjum
    Ditet pa pushim
    Kto te gjitha ishin
    Per TY o miku im!

Tani jam e semuar
    Dua te pushoj
    Dua keto dite
    Ne qetesi ti kaloj

Kur ke mall per mua
    Dua te kujtohesh
    Asgje s'te premtova
    Duhet te pajtohesh!

Nje jete te lumtur te uroj
    Une kam tjeter rrugetim
    I lutem Zotit shum
    Mos te jet nje rruge pa kthim!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Erdha!
    Doja te te them te dua
    Nuk me degjon
    Atje ku ti gjendesh
    Zeri nuk deporton!

Doja te te them me mungon
    Tek varri tu ofrova
    Nje fije te flokut tim
    Per mizen e trolit(buberrecin)ta dergova

Merre at fije floku
    Merre mos nguro
    Kur ke mall per mua
    Ate fije ledhato!

Me fale shpirt te lutem
    Me teper s'kam mundesi
    Me e lumtur do isha
    Te jem atje tek TI!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e desaparacidos
    Anėtarėsuar
    23-10-2007
    Postime
    163
    Panj.

Nuk eshte e detyrueshme qe te besh rima per te shprehur diēka.

Pa te keq e, e pa te mire gjithashtu.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    gjithashtu nuk kam nevoj per te me lexuar ata qe nuk u pelqen menyra e te shkruarit tim......

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Kam vu re ne shume tema tek letersia reagimet e pamatura te lexuesve (anetareve), per fat te keq, qe komentojne postimet e bera pa pasur njohuri per boten emocionale te asaj/atij qe poston.
    Ju kisha lutur te gjitheve qe te beni kujdes me kritikat qe i beni, sepse nuk mund te merren gjithenje si qellimmira dhe mund ta vrasin inspirimin dhe me keq deshiren per te shkruajtur.
    Nese nuk ju pelqejne poezite, thjeshte mos hyni te lexoni.
    E kam me qellimin me te mire te mundshem dhe ne favor te poeteve te reja/rinj.

Gjithe te mirat
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e desaparacidos
    Anėtarėsuar
    23-10-2007
    Postime
    163
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    gjithashtu nuk kam nevoj per te me lexuar ata qe nuk u pelqen menyra e te shkruarit tim......
    Nuk e di perse duhet t'a marresh ēdo gje personalisht. Natyrisht, siē e shkruajta & tek postimi i meparshem ne kete teme, ideja qe shpreha nuk ishte per te thene ..me te mire apo me te keq, sepse sinqerisht, aq me ben. Ishte, eshte me shume nje gjysem keshille. Me vjen keq dhe te kerkoj falje nese e ke marre si kritike, ofendim, etj etj.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Sqarim:
    Une jam e panjohura,dhe dikush ne emrin tim e ka hapur kete teme gjithashtu eshte pergjigjur ne emrin tim.Lus moderatoret ta mbyllin menjehere pasi nuk eshte tem e hapur nga une
    respekt nga e panjohura
    Njeherit nje pershendetje per te gjith ata qe me lexuan kjo eshte vizita ime e fundit ne FSH
    Mirembetshi!

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anėtarėsuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Po qe se ka ndodhur nje mishmash i tille, te pergjigjen ata qe e kane bere, por jo ti e panjohura e vertete me largimin tend. C'behet keshtu valle?

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Nq se ke pasur probleme me fjalekalimin etj kerko ndihme tek webmaster@forumishqiptar.com

Nuk e kuptoj perse duhet te perdorin njerzit pseudonime te te tjereve kur pseudonimet jane kaq te lira? Te kesh shume personalitete eshte nje gje, por te fillosh tu marresh te tjereve personalitetet 'virtuale' ...

Fiori

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •