Nuk je i vetmi, hipokrizia eshte bigjinore fatkeqesisht![]()
Per ta kuptuar me mire simetrine ( pervec bukurise ) meshkujt preferojne nje trup femeror ne forme
"klesidre" , me bel te holle dhe resto te shendetshme ( si ato oret me rere, si te filmi "Oktapodi" me Espinozen), dhe jo nje trup ne forme thesi, veze, dardhe apo tip drejtkendeshi.
La vida es un carnaval
Marijuana , te jesh e bindur, qe shumica e femrave e duan vetem ate, ato duan sex, natyrisht qe duan edhe gjera tejra, por sexin e kan primar..
Ndoshta une nuk kam pervoj shume, por me ate numer te femrave qe kam pasur intimitetvnvnnvnv, cka po foli edhe uneturp* rreth 75-6 femra, te gjitha kane qene te pangira ne sex dhe kur ua ke bere mire, kur i ke "ngopur", janw ndier me te lumturat dhe tw kanw dashur jashtw mase,.... Dikush e permendi FRojdin me lart, dhe themw, qw edhe Frojdi, qw ky personi thot, qe nuk ka mundur ta gjeje, kete misteriozitet se cka duan femra, edhe ai e ka gjetur, s eato duan Sex..
mpuqqq![]()
Kto se dine as vete se ca dune.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
nje femer do vemendje gjithmon![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Po dashuria, rrespekti, endja, idolizmi....shfaqen besoj edhe pa qene femra gjithnje ne qender te vemendjes sic e thua ti.
Femra, din se cfare kerkon nga jeta,,,,,por aq e veshtire eshte qe tju kuptoje kush juve, saqe doli ajo shprehja bota e femres nuk kuptohet lehtazi, as femra femres nuk ja kupton boten e lene mo na meshkujt![]()
Shakespeare, my dear, normal se femnat dojn sex, te gjith dojm apo jo ?? ok e the edhe ti vet, por sexi gje primar ?? se besoj , nejse po flas per veti , nuk e kam primar ... stabiliteti, respekti, kuptimi jen me primar sipas meje.
ti se po thua kur i ke "ngopur" , ndihen te knaqme e te dashur jasht mase, kjo eshte rezulatati i endorfinave ...njeri kur te knaqet e don gjith boten, lol.
Mr.Freud eshte intelektual i madh e ndoshta eshte sexi( se qfar duan femrat), ndoshta eshte diqka tjeter, por pse e tha Freudi , nuk do te thot se ska tjeter pergjigje.
Respekt edhe ty puqqqqqqq![]()
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Krijoni Kontakt