E them, vetem me nje fjale, se cfar duan femrat, ato duan sex dhe vetem sex, te gjitha tjerat jane periferike.
Kur sexi eshte i mire, per femrat, kerkesat tjera, pra janw thjeshta!
![]()
E them, vetem me nje fjale, se cfar duan femrat, ato duan sex dhe vetem sex, te gjitha tjerat jane periferike.
Kur sexi eshte i mire, per femrat, kerkesat tjera, pra janw thjeshta!
![]()
Qato gjera qa i duan femnat edhe meshkujt i duan..njerz jemi te dyt gjinit..
Frojd vdiq ne moshe te thyer duke bere vetem nje pyetje: Cfare duan femrat?
Harrojeni nqs mendoni se e dini se cfare duam ne femrat, ne rast se e dini se cfare duam ju mund te mbreteroni boten, por......nuk edini dhe e dini pse?
Sepse dhe vete femra nuk e di cfare do, pasi do shume gjera, shuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum gjera, qe shumicen e rasteve ju meshkujt nuk dini te jepni as gjysmen...!
Ajo qe me siguri duam ne eshte siguri, ngrohtesi, besim.....por lista eshte e pafund....
Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...
Ja nje dicka e re qe se kisha mesuar akoma ! Paskan filluar te behen kavaliere dhe te qerasin !
Bukur! Ja dicka kurioze qe bota mund te mesoje nga Shqiperia.
Por mua me duket se maksimumi i qerasise qe mund te beje nje femer eshte nje "pizza" dhe kjo ne nivelin e pizza margherita me nje gote uje cesme apo ndoshta dhe uje te gazuar, por jo me shume.
Ndryshuar për herë të fundit nga brandon : 26-01-2008 më 14:37
La vida es un carnaval
Para se dikush te pergjigjet se cfare duan femrat duhet ti kete dhene pergjigje kesaj: cfare eshte femra?
Te gjitha dyshimet qe fshihen ne shpirtin e burrit, e shnderrojnë gruan ne nje enigme permanente. Femra ngjason me nje qenie ne te cilen fshihen vetite pozitive dhe negative permes te cilave ajo krijon nje fuqi te brendshme, e afte per t'i levizur "bjeshket nga vendi".
Femrat duan ate cfare nuk kane. Dyshimet mbi kete qenie qartesohen pasi i keni lene te lira te marrin ate cfare i mungon. Pasi e zoterojne ato kthehen ne nje uje te kulluar, ku "ti" mund te shikosh me qarte ate cfare femra jote do.![]()
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
wow........e ke thene shume bukur dhe jam shume dakort me ty. Prandaj gjithmone eshte e rendesishme qe femra te dije se kush eshte ne vetvete dhe te dije se cfare kerkon ne jete para se t'i perkushtohet nje njeriu. Nqs ajo nuk e ka idene, dije qe nuk do te hapet kurre 100% sepse do kete frike sado dashuri t'i japesh ti asaj. Femra nuk eshte aq e komplikuar sa e mendojne disa, perkundrazi sic tha the J@mes, eshte si uje i kulluar, por fakti eshte qe vetem ajo mund ta ktheje ate uje ne te kulluar dhe ajo vjen duke ditur cfare do, cfare po kerkon, dhe sa gati je ti qe te lesh dike qe te shikoj pertej atij uji te kulluar.
Ka pyetje cfare duan femrat? dhe cfare deshirojn meshkujt? NJE FEMER KUPTOJE SHOKU IM DHE TE SERVIR BOTEN NE NJE PJAT ARGJENDI ....... POR NE MESHKUJT PRETENDOJM UNIVERSIN NE NJE GURE DIAMANTI.
femrat duan qe ti duash me gjithe zemer
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt