Close
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 152
    E them, vetem me nje fjale, se cfar duan femrat, ato duan sex dhe vetem sex, te gjitha tjerat jane periferike.
    Kur sexi eshte i mire, per femrat, kerkesat tjera, pra janw thjeshta!

...Kumi_Girl... Maska e ZaVraKja
    Anëtarësuar
    10-01-2008
    Vendndodhja
    CH
    Postime
    116
    Qato gjera qa i duan femnat edhe meshkujt i duan..njerz jemi te dyt gjinit..

i/e regjistruar Maska e Infinite
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    275
    Frojd vdiq ne moshe te thyer duke bere vetem nje pyetje: Cfare duan femrat?
    Harrojeni nqs mendoni se e dini se cfare duam ne femrat, ne rast se e dini se cfare duam ju mund te mbreteroni boten, por......nuk edini dhe e dini pse?
    Sepse dhe vete femra nuk e di cfare do, pasi do shume gjera, shuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum gjera, qe shumicen e rasteve ju meshkujt nuk dini te jepni as gjysmen...!
    Ajo qe me siguri duam ne eshte siguri, ngrohtesi, besim.....por lista eshte e pafund....
    Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin
    brandon me qafsh me ca femrash shoqerohesh ti mor cun?????????

Eshte vertet per te ardhur keq se cfare mendimi kane cunat per cfare duan femrat

Mendoj se po te fillojne te shoqerohen me femra tamam, qe dine se c'eshte respekti per veten, edukimi, kultura, shkolla, pavaresia si femer si ne jete ashtu edhe ne karriere, do keni nje mendim krejt ndryshe.

FYI, ka dhe femra qe kur shkon per nje kafe apo per darke e paguajne ato dhe nuk presin qe t'ua paguash ti, se jo per gje, por nuk kane nevoje per parate e tua, por thjesht kane nevoje per nje njeri tamam.
    Ja nje dicka e re qe se kisha mesuar akoma ! Paskan filluar te behen kavaliere dhe te qerasin !
    Bukur! Ja dicka kurioze qe bota mund te mesoje nga Shqiperia.
    Por mua me duket se maksimumi i qerasise qe mund te beje nje femer eshte nje "pizza" dhe kjo ne nivelin e pizza margherita me nje gote uje cesme apo ndoshta dhe uje te gazuar, por jo me shume.
    Ndryshuar për herë të fundit nga brandon : 26-01-2008 më 14:37
    La vida es un carnaval

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Para se dikush te pergjigjet se cfare duan femrat duhet ti kete dhene pergjigje kesaj: cfare eshte femra?
    Te gjitha dyshimet qe fshihen ne shpirtin e burrit, e shnderrojnë gruan ne nje enigme permanente. Femra ngjason me nje qenie ne te cilen fshihen vetite pozitive dhe negative permes te cilave ajo krijon nje fuqi te brendshme, e afte per t'i levizur "bjeshket nga vendi".

Femrat duan ate cfare nuk kane. Dyshimet mbi kete qenie qartesohen pasi i keni lene te lira te marrin ate cfare i mungon. Pasi e zoterojne ato kthehen ne nje uje te kulluar, ku "ti" mund te shikosh me qarte ate cfare femra jote do.
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

Citim Postuar më parë nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    Para se dikush te pergjigjet se cfare duan femrat duhet ti kete dhene pergjigje kesaj: cfare eshte femra?
    Te gjitha dyshimet qe fshihen ne shpirtin e burrit, e shnderrojnë gruan ne nje enigme permanente. Femra ngjason me nje qenie ne te cilen fshihen vetite pozitive dhe negative permes te cilave ajo krijon nje fuqi te brendshme, e afte per t'i levizur "bjeshket nga vendi".

Femrat duan ate cfare nuk kane. Dyshimet mbi kete qenie qartesohen pasi i keni lene te lira te marrin ate cfare i mungon. Pasi e zoterojne ato kthehen ne nje uje te kulluar, ku "ti" mund te shikosh me qarte ate cfare femra jote do.
    wow........e ke thene shume bukur dhe jam shume dakort me ty. Prandaj gjithmone eshte e rendesishme qe femra te dije se kush eshte ne vetvete dhe te dije se cfare kerkon ne jete para se t'i perkushtohet nje njeriu. Nqs ajo nuk e ka idene, dije qe nuk do te hapet kurre 100% sepse do kete frike sado dashuri t'i japesh ti asaj. Femra nuk eshte aq e komplikuar sa e mendojne disa, perkundrazi sic tha the J@mes, eshte si uje i kulluar, por fakti eshte qe vetem ajo mund ta ktheje ate uje ne te kulluar dhe ajo vjen duke ditur cfare do, cfare po kerkon, dhe sa gati je ti qe te lesh dike qe te shikoj pertej atij uji te kulluar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2007
    Postime
    101
    Ka pyetje cfare duan femrat? dhe cfare deshirojn meshkujt? NJE FEMER KUPTOJE SHOKU IM DHE TE SERVIR BOTEN NE NJE PJAT ARGJENDI ....... POR NE MESHKUJT PRETENDOJM UNIVERSIN NE NJE GURE DIAMANTI.

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anëtarësuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Citim Postuar më parë nga shakespeare Lexo Postimin
    E them, vetem me nje fjale, se cfar duan femrat, ato duan sex dhe vetem sex, te gjitha tjerat jane periferike.
    Kur sexi eshte i mire, per femrat, kerkesat tjera, pra janw thjeshta!
    vetem sex ?? a e ki fjalen per veti a ? se nnje femer nuk lyp vetem sex
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    femrat duan qe ti duash me gjithe zemer
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anëtarësuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    femrat duan qe ti duash me gjithe zemer
    shume dakord me ty !
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •