Close
Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 152
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga pellumbi Lexo Postimin
    Bravo ooooo Bebushe, je shume e mire per te bere nje pyetesor te tille...... Faleminderit per korigjimin se nuk di te bej nje pyetesor.... te me falesh mua "shokun" pellumb......
    Do doja qe ta rishikoje dhe nje here kete postim, pasi nuk me duket se eshte i mire....... perderisa me adresohet mua me sa shikoj....... Dhe me sa di une nuk kam ofenduar njeri, si femer po ashtu dhe mashkull.... "shoqja" bebyshe!!!!!!!!! Besoj se kuptohemi......
    pellumbo mos e merr me nxitim se nuk e kishe per ty si hapesin e temes ajo fjalen turp te keni !!! shikoje mire postimin e bebushes edhe do e kuptosh me mire kujt i adresohej ajo fjalia e fundit !!!ok mos e merr me nevrik !!!edhe mos u demoralizo se te beri nje sugjerim fundja fundit e jotja eshte tema nuk ta merr njeri gjithe te mirat !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Marijuana85 Lexo Postimin
    Jem nje mendim me bebushen !!
    nuk lypim shum o jo !!! se sa per mashkujt nuk esht zor me dit se qka doni !!
    cfare duam ne pa e njehere ???

une personalisht dua te me doje te me mbeshtesi te me perkedheli ashtu sic doni edhe ju femrat !!! te jem i pranishem ne hallet e saj qofte edhe ne punet e shpise edhe me tej !!! dua te me puthi te bej te ditur qe jam i rendesishem per ate qe kam ne krah !!! nuk duam me shume se ju !!! thjesht ne menyra te ndryshme mbase !!!

gjithe te mirat !!! nje mashkull mbase e ka me shume se femra mendjen ke seksi po kjo nuk do te thote qe edhe femra nuk do te bej seks ose me mire te themi te bej dashuri nese ishte kjo qe nenkuptove me ate fjalen qe nuk eshte zor me e dite !!! gjithe te mirat pekte
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anëtarësuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    pellumbo mos e merr me nxitim se nuk e kishe per ty si hapesin e temes ajo fjalen turp te keni !!! shikoje mire postimin e bebushes edhe do e kuptosh me mire kujt i adresohej ajo fjalia e fundit !!!ok mos e merr me nevrik !!!edhe mos u demoralizo se te beri nje sugjerim fundja fundit e jotja eshte tema nuk ta merr njeri gjithe te mirat !!!
    Pershendetje nje here ne radhe te pare SaS, kam shume respekt per ty.
    Faleminderit shume per keshillat shume te vyera qe po me jep. Nuk kam marre nxitimthi asgje, dhe e kam lexuar me shume se tre here kete nuk besoj ta keni bere juve dhe e di se nuk me adresohet i gjithi mua por vetem nje fjali, mundohu ta gjesh zoti SaS. Nuk jam ankuar se mund te me marre njeri temat dhe as ne mendje nuk me ka vajtur, pastaj une nuk hedh tema ketu per tu dukur.
    FLM dhe nje here dhe KLM shoku SaS.
    Ndryshuar për herë të fundit nga pellumbi : 29-10-2007 më 09:04
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    SaS ke shume te drejte, edhe meshkujt ashtu si dhe femrat duan dashuri, embelsi, sinqeritet dhe dashuri. Te dyja sekset nuk bejne dot pa njeri-tjetrin, pasi ato jane 2 gjysma qe gjejne dhe plotesojne njeri-tjetrin.
    pellumbi thnx!
    Kot nuk thone, nje fjale e embel zbut edhe gurin.
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

Anëtarësuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Ja dicka mbi nje lexim... ndoshta dhe nxirrni dicka prej saj......
    FLM per durimin.........

Nje dite mbreti Artur u kap rob nga nje mbret tjeter gjate nje lufte. Duke e pare moshen e vogel te mbretit Artur mbreti tjeter vendos t'ja fale jeten me kusht qe ti pergjigjej nje pyetjeje shume te veshtire: 'Cfare duan ne te vertete grate? Arturi kishte nje vit kohe per te gjetur pergjigjen dhe, nese nuk jepte nje pergjigje te kenaqshme, do ti pritej koka. Nje pyetje e tille do linte pa fjale edhe burrin me te mencur, prandaj Arturit ju duk nje sfide e humbur pa nisur akoma. Megjithate, duke pare se alternativa ish vdekja, pranoi propozimin dhe u kthye ne mbreterine e tij. Sapo mberriti aty filloi te pyese kedo: princeshen, prostitutat, prifterinjte, pleqte, sherbyeset ...e keshtu me rradhe.
    Por askush nuk dinte ti jepte nje pergjigje te hajrit. Ajo qe me se shumti i keshillonin ishte te shkonte tek nje shtrige e vjeter. Vetem ajo mund t'ja gjente pergjigjen, edhe pse duhej paguar shtrenjte sepse shtriga ish e njohur per gjerat e medha qe kerkonte ne shkembim.
    Koha kalonte dhe erdhi dita e fundit e vitit, nderkohe qe mbreti nuk kish zgjedhje tjeter vecse te shkonte tek shtriga tashme. Shtriga pranoi te pergjigjej ne shkembim te dores se Pirros, kavalierit me te mire te mbreterise, te cilin donte ta martonte. Mberti e kish shok te ngushte Pirron dhe i erdhi ndot nga ky propozim i felliqur... Shtriga kishte nje gunge ne kurriz, nje grep ne vend te dores, nje dhemb te vetem ne mes te gojes, dhe binte ere e qelbur. Mbreti nuk kish takuar ndonjehere nje krijese kaq te shpifur, prandaj nuk pranoi te fuste shokun ne kete mesele qe do i shkaterronte jeten.

Me te marre vesh propozimin Pirro flet me mbretin per ta lejuar te martohej me shtrigen. Asnje sakrifice nuk do ish shume e madhe per ti shpetuar jeten shokut dhe mbretit te tij. Martesa u shpall dhe shtriga ju pergjigj pyetjes shume thjesht:'Ajo qe nje grua do vertet eshte te jete e lire te jetoje jeten e saj'. Te gjithe e pranuan se nga goja e shtriges doli nje e vertete e madhe dhe ne fakt mbreti tjeter ja fali jeten Arturit.

Po martesa e Pirros me shtrigen si vajti ? Pirro sillej si gjithmone, xhentil dhe me miresjellje. Shtriga nderkohe tregoi anen e saj me te shemtuar, hante me duar, bente gogesima dhe pordha. Erdhi dita e marteses dhe naten e pare Pirro po mundohej te merrte kurajo per te kaluar ate nate te hidhur. Ne fund i vendosur hyn ne dhomen e gjumit dhe ...ç'te shohe!!!!!
    Ne krevatin martesor qendronte gruaja me e bukur qe kish pare ndonjehere. Pirro mbeti i shtangur dhe pasi mori veten per pak minuta e pyeti shtrigen se cfare kish ndodhur. Shtriga ju pergjigj se ai kish qene aq xhentil sa shtriga kish vendosur ti shfaqej ne formen e saj te bukur, te cilen askush nuk e njihte. Ne fakt shtriga gjysmen e dites ishte e shemtuar dhe gjysmen tjeter e bukur.
    Duke qene keshtu shtriga pyet Pirron cilen pamje donte te kishte naten dhe cilen te mbante diten.
    Pirro filloi te mendonte ç'te zgjidhte: Nje grua te mrekullueshme gjate dites, kur ai ishte me shoket, dhe nje gje te shemtuar naten? Apo te kalonte diten me shoqerine e shtriges per te patur gjate nates momentet e intimitetit me nje femer te mrekullueshme.
    Pirro i mire ju pergjigj shtriges se e linte zgjedhjen ne doren e saj. Sapo e degjoi shtriga qeshi dhe i tha se do te rrinte e bukur gjithemone, pikerisht sepse ai e kish lene te lire te zgjidhte per jeten e saj.

Libri ku eshte marre kjo histori eshte per te qeshur. Prandaj po ju tregoj konkluzionin qe nxjerr:
    S'ka rendesi nese gruaja qe ke afer eshte e shemtuar apo e bukur, inteligjente apo budallacke. Ne fund te fundit brenda saj fshihet gjithmone nje shtrige.

Shenim: Histori e marre nga libri 'Omen' i Raul Cremones

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Ngrohtesi, dashuri, siguri, respekt, butesi, mirekuptim, nganjehere dhe indiference...
    Kam vetem nje limit: qiellin!

personalisht ca dua un ... thjesht te me duash si (emri) per ate qe jam, kaq asgje me shum.

Anëtarësuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Citim Postuar më parë nga Morning star Lexo Postimin
    Mendoj se do vdesesh beqar, ti me gjith kte Rraulin.
    shkurt e paske marre te shkreten .... !!!!!!!!!!!!! e kuptoj se nuk merr me gjate.... ose ke dashur vete ta kapesh kaq shkurt..... lexoje disa here se do nxjerresh dicka me shume...... Pastaj mos hamendeso per te tjere se nuk eshte mire dhe sidomos kur nuk i njef..... eshte ulje dhe per personalitetin tend.
    Tek ai lexim nuk eshte e thene se do gjesh gjithmone ate qe ka thene ai Rauli dhe jo Rrauli... mos u merzit ne rast se ka thene ashtu jo se nuk eshte e thene ta gjesh ashtu sic thote ai leximi. Pastaj me sa shikoj qenke shume cinik. Gjithsesi KLM dhe shpresoj te mos merzitesh kaq shume per mua se do vdes beqar!!!!!!!!!!!!!! me gjithe Rraulin

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Meritaaa Lexo Postimin
    Sa i mire qenke. Pajtona me ty. ia ke qellu.... po e njifshe boten e femres mire siq po shihet.
    Meritaaa une jam e mire jo "i mire" se me bere mashkull.Sado qe te perpiqet gjinia tjeter te kuptoje je fermer,prapse mbetet e veshtire gati e pamundur.Ata shofin vetem gjerat siperfaqesore dhe kurre ate ne brendesi,qe fundja eshte ajo me e rendesishme.Mos harroni aparenca mashtron.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Meritaaa une jam e mire jo "i mire" se me bere mashkull.Sado qe te perpiqet gjinia tjeter te kuptoje je fermer,prapse mbetet e veshtire gati e pamundur.Ata shofin vetem gjerat siperfaqesore dhe kurre ate ne brendesi,qe fundja eshte ajo me e rendesishme.Mos harroni aparenca mashtron.

Perla,

Si te ju kuptoj nje mashkull kur jeni aq te paparashikueshme, si ta shohim brendesine tuaj kur edhe ajo e jashtmja eshte e maskuar me makiazh, si te iu kuptojme kur shihni vetem ate cfare nuk behet per ju, e kurre ate qe ne meshkujt bejme per ju!?
    Eshte mendimi ime personal dhe lutem qe askush te mos e marr si ofendim: Gjersa mendoni se ju jeni qendra e botes dhe gjithecka duhet te sillet rreth jush, gjithenje ju keni te drejte dhe fjala juaj duhet te jete ajo e fundit dhe vendimtare, veshtire se nje mashkull do te arrij te ju kuptoj si duhet dhe sa duhet.
    Bota ka qendren e saj te rendimit dhe boshtin (edhe pse i imagjinuar) rreth te cilit sillet.
    Jam munduar tere jeten ta kuptoj kete boten tuaj dhe ti plotesoj deshirat tuaja, por kerkesat e juaja kurre nuk mbarojne dhe kurre nuk kane fund, aq me teper qe gjithenje rriten me plotesimin e atyre te parave (po flas ne pergjithesi)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Poeti : 11-11-2007 më 12:54
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •