femrat duan besim,durim,mirekuptim...por mbi e gjitha shume dashuri....nese i kane keto,ju japin gjithe boten e tyre.behen skllavet tuaja...
femrat duan besim,durim,mirekuptim...por mbi e gjitha shume dashuri....nese i kane keto,ju japin gjithe boten e tyre.behen skllavet tuaja...
Ti hapesh rrugen!! se jane si mina me sahat.
edhe une ju kam xhan
![]()
mir e the o motra bebushe ,tamam fjal me vend por sdi a e kuptojn se ,se ka shum se skuptojm se cfar jemi dhe cfar duam ne , se femra me pak fjal po flas dhe une me kte tem ,femra don ngrohtesin shpirterore dhe rrespekt
femrave thuaji ke te drejte edhe kur nuk kane dhe ke per te kapur parajsen me dore !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
femrat duan dike qe ti kuptoje, qe ti doje po aq sa ato e duan, qe te mendoje per to ne cdo moment qe ato mendojne per te, duan te behen nena ............ sa shume gjera duan femrat![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Sa ka ndryshuar bota? Vetem ne shekullin e 20 u kujtuan burrat te mendojne
"Cfare duan femrat?"
Pergjigjja eshte se femrat jane njerez ashtu sic jane dhe meshkujt.Pervec atyre gjerave, cfare do nje mashkull ate do dhe nje femer.
From the tree of the knowledgeof good andevil youwont eat it:for in the day that u eat you will die
Femra do ta duash,mos ta besh te vuaj,
femra do ngrohtesine,jepi dashurine,
femra do besimin,ndjenjen mirekuptimin,
femra eshte e dobet kur i jep lendimin...
Ti veshtro shikoje dhe prape enderroje,
enigme mbase duket,po te mos ta doje,
jepi admirimin,ne sy ta shikosh
nuk eshte me sekrete...nje dite do besosh!
Mos e merr me frike eshte teper njerezore,
nje natyre e brishte dhe teper hyjnore,
nuk ke pse habitesh se pa te dot srri,
po mos ishte femra sdo kish dashuri....
Mos e lodh me veten,jeta eshte gjithcka,
njeriu qe do te ben sot me krah,
femra do deshiren,pasionin kerkon,
fitoje besimin dhe ndjenja vazhdon....
"Carpe Diem"
Duan mirekuptim dhe kujdesje deri ne detajin e fundit , sidomos dhuratat u pelqejn shum dhe ne fund perkedheljet![]()
mendoj se eshte nje teme pergjigja e se ciles veshtire se do te gjendet ndonjehere...sepse edhe vete femrat s'e dine![]()
Krijoni Kontakt