Close
Faqja 15 prej 16 FillimFillim ... 513141516 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 152
    l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Nje femer ka dashur gjithmone qe te kete afer nje burre ta mbroje, te punoje, ta ndihmoje.
    Meshkujt e gjate dhe te forte kane qene me "terheqes" se sa te shkurterit dhe te dobetit.
    Modeli burreror shprehej nepermjet zerit te thelle dhe te forte, muskuj te zhvilluar , nofull kuadrate, mjeker qe bie ne sy ,gjoksin me lesh.
    Nuk ka rendesi se mashkulli ka pak vite me shume, perkundrazi kjo ofron me shume garanci sigurie.
    La vida es un carnaval

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-01-2006
    Postime
    20
    Pse po e lakoni kaq shume se cfare duan femrat...une nuk besoj se femrat jane qenie te komplikuara ne krahasim me meshkujt. Dua te permend qe nje film komik me Mel Gibson "What Women Want" e kishte teper te zgjidhur ceshtjen....e them te zgjidhur dhe jo te zgjedhur...dhe zgjidhja sipas mendimit tim ishte se femrat donin vetem seks...ose me sakte superseks...kjo varet vetem nga lartesia e mashkullit qe ka perballe, anash apo siper sipas rastit...

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Bianco Lexo Postimin
    ..dhe zgjidhja sipas mendimit tim ishte se femrat donin vetem seks...ose me sakte superseks...kjo varet vetem nga lartesia e mashkullit qe ka perballe, anash apo siper sipas rastit...

Te me falni per ju qe jepni keto lloj mendimesh,por personalisht i konsideroj teper te ceketa dhe fyese!
    Femra nuk eshte nje skllave e seksit...kush mendon keshtu eshte vete i tille!
    Si mund te doje nje femer vetem seks dhe asgje tjeter?

Mos harroni qe kur flisni per femren,flisni edhe per ato qe ju kane sjelle ne jete,edhe per motrat tuaja...
    "Carpe Diem"

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    femrat duan te jen prioriteti juaj
    mos te na merzisni...kur na keni merzitur te na vini pas avzit deri sa te ndihemi mire prap. Kur jemi te nevrikosura zakonisht po tham "jo" duam te themi "po!..kaq injorant je qe se kupton???"

pershembull:

ca nuk duhet te beni
    Ai: je e merzitur me mua?
    ajo: jo
    ai: epo mire shyqyr thash mos ishe nevrikosur
    ajo: *nevrikoset me shume*

ca duhet te beni..
    ai: je e merzitur me mua?
    ajo: jo
    ai: mua me dukesh pak e merzitur...bera ndo nje gje gabim?
    ajo: te thash nuk jam e merzitur lem rehat
    ai: mua pse me dukesh e merzitur?
    ajo: ik thash ore
    ai: te lutem zemra me thuaj ca te shqeteson
    ajo: ncncnc kaq injorant je sa nuk e kupton ca bere!?
    ai: ca bera???
    ajo: mendohu mire!!
    ai: po ste lexoj dot mendjen me thuaj ca bera
    ajo: ik mos mi ngri me nervat

......... dhe vazhdon kshu deri sa ju te mesoheni te lexoni mendjen ton. Ne duam mos te na merzisni. Kur na merzisni te dini tamam ca beret dhe te kerkoni falje. Fakti qe ju keni bere nje gabim dhe nuk e dini ca beret dhe pse na merziti, eshte me keq nga gabimi vet.

good luck!
    Kete lloj dialogu e hasim shpesh tek nje cift; adoleshentesh(ose te pakten njeri eshte adoleshent), jo i konsoliduar, i sapolidhur, etj etj.

Ose, i tille dialog mund te zhvillohet ne situata te atilla ku sensoret e femres kane kuptuar se nuk jane ne qender te vemendjes se mashkullit te tyre dhe si rezultat shfaqin shenja apo reagime dalluese per te terhequr serisht vemendjen e tij.

Taktike e tille e njerit prej partnereve, jo rralle sjell ne acarimin e situates dhe si rrjedhoj ne lindjen e ndonje konflikti te panevojshem.
    Perfundimisht eshte taktike jo efikase.
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

IMPERATORE Maska e _picirruki_
    Anëtarësuar
    18-01-2008
    Vendndodhja
    Ke shpia ime
    Postime
    24
    Epo femrat duan shume gjera :
    prit te mendohem...................
    80% e tyre duan sex
    20% tjeter nuk duan sex por dashuri.

FLM per mirekuptimim.
    _picirruki_ ThE BesT

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga _picirruki_ Lexo Postimin
    Epo femrat duan shume gjera :
    prit te mendohem...................
    80% e tyre duan sex
    20% tjeter nuk duan sex por dashuri.

FLM per mirekuptimim.
    BObobo.....ju ngatarroni femrat me veten!lol
    "Carpe Diem"

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Femrat duan perkedhelje , perkudejse , mirekputim dhe tu cosh mesazhe se jan me interesante

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Ne ditet tona disi te komplikuara te jesh "forte" e ka ndryshuar disi kuptimin; sot te jesh i forte nuk do te thote me te jesh muskuloz por te jesh i "fuqishem"- d m th te kesh ne dispozicion pasuri dhe pozicion social dominues.
    Ne te vertete femrat jane te terhequra shpesh nga meshkuj te suksesit , ndoshta jo shume te rinj , qe jane "muskuloze" jo per fizikun e tyre , por per pushtetin e tyre, parate e tyre, famen.
    D m th meshkuj qe ja kane dale mbare. Dhe ne kete qendron forca e tyre terheqese,"bukuria" e tyre.
    Per kuriozitet edhe tek heronjte e mitologjise greke gjejme nje model te tille; ate qe mbreti i jepte cupen si nuse kavalierit fitues: ate qe "vriste dragoin".
    La vida es un carnaval

fading way
    Anëtarësuar
    24-01-2008
    Postime
    42

sic e thashe me pare, ta besh nje vajze te ndihet safe/e sigurt, ta besh per te qeshur, ta besh per te qare, ta besh qe ajo te urreje ty, po aq shume ta besh qe ajo te doje dy, te kujtoje se ajo te njohi ty me mire se ti e njeh vetveten, ta besh te nesermen te rreagoje sikur ajo s'te njeh fare, ta perkedhelesh ta ledhatosh, por t'ja shkulesh edhe floket ndonjehere,(me lezet ne krevat:), etj,etj etj,etj,etj,etj,etj, me ne fund ajo gjithmone do kene fantazirat e saj sekrete, dhe fatkeqsisht ato ne nuk do ti dime kurre, dhe ndoshta eshte me mire mos ta dime. me sa kam pare une cdo vajze e komplikuar/sophisticated kurre nuk martohet me nje mashkull po me aq shume experience, jane shume raste te rradha qe kto dy tipa te njete te martohen. ajo do martohet me nje buisnesman ose nje tip familjare por mendja e saj do jete tek ky i cmenduri. me ne fund shume pune e lodhshme kshtu qe duhet te jemi vetja jone e ca t'dali t'dali(e kam fjalen per nje peqindje te gocave e jo per te gjitha)
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliro : 01-02-2008 më 12:42
    senseless universe!? maybe!

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Une mendova se po te lexoja kete teme do te kisha te zgjidhur problemin e te kuptuarit te femrave.
    Ne ditet e sotme shikojme shume femra qe jane te lumtura me ato qe kane, kush ka te dashur te pashem, kush ka para, pushtet, etj. Dikush eshte e lumtur se eshte e pavarur, beqare, ne nje mardhenie, me nje romantik, me nje "Arnold" sa shume shembuj keshtu qe analiza eshte e thjeshte, gjithe keto "gjera" qe i bejne femrat te lumtura ato i duan.
    Ne shumice e rasteve femrat duan vetem nje njeri afer ti degjoje.
    Kalofshi mire,
    Ed
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Faqja 15 prej 16 FillimFillim ... 513141516 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •