Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 152
    谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Citim Postuar më parë nga pellumbi Lexo Postimin
    Ndodh shpesh te gjendesh ne dilemen
    "C'fare duan femrat"
    Femra ne krahun tuaj si eshte?
    - Ka nje bukuri joshese, eshte teper simpatike, por perseri e ndjen se eshte edhe pak enigmatike.
    Te ben te mendohesh se si duhet te flasesh...
    Te ben te mendohesh se ne c'menyre duhet te sillesh...
    Duhet shume kujdes kur te jesh me te...
    Por valle perse?
    Rri dhe e veshtron
    shikon dhe e degjon
    hesht dhe e enderron.

Habitesh se si ajo duket
    cuditesh se si ajo shfaqet
    Pyet a eshte kjo jeta?
    - Valle eshte ajo e verteta?

Rri dhe qendron
    shikon dhe kujton
    mos hesht!
    - se e harron..
    Mos i kompliko kaq gjerat sa te veshtira duken femrat aq te lehta jane per ti bere per vete Ok
    AuGuSt
    skerdigodo@hotmail.com

Citim Postuar më parë nga brandon Lexo Postimin
    Femrat duan qe mashkulli te jete i bukur. Por po te kete para eshte akoma me i bukur.
    brandon me qafsh me ca femrash shoqerohesh ti mor cun?????????

Eshte vertet per te ardhur keq se cfare mendimi kane cunat per cfare duan femrat

Mendoj se po te fillojne te shoqerohen me femra tamam, qe dine se c'eshte respekti per veten, edukimi, kultura, shkolla, pavaresia si femer si ne jete ashtu edhe ne karriere, do keni nje mendim krejt ndryshe.

FYI, ka dhe femra qe kur shkon per nje kafe apo per darke e paguajne ato dhe nuk presin qe t'ua paguash ti, se jo per gje, por nuk kane nevoje per parate e tua, por thjesht kane nevoje per nje njeri tamam.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin
    brandon me qafsh me ca femrash shoqerohesh ti mor cun?????????

Eshte vertet per te ardhur keq se cfare mendimi kane cunat per cfare duan femrat

Mendoj se po te fillojne te shoqerohen me femra tamam, qe dine se c'eshte respekti per veten, edukimi, kultura, shkolla, pavaresia si femer si ne jete ashtu edhe ne karriere, do keni nje mendim krejt ndryshe.

FYI, ka dhe femra qe kur shkon per nje kafe apo per darke e paguajne ato dhe nuk presin qe t'ua paguash ti, se jo per gje, por nuk kane nevoje per parate e tua, por thjesht kane nevoje per nje njeri tamam.
    DeAdA, pa dyshim se ka shume te verteta ne kete qe thua ti, por...gjithenje ka nje por, shume gjera qe mashkulli ben per femren harrohen ne momentin kur nuk mundet, nuk ka kohe apo per ndonje shkak tjeter nuk arrin te ia plotesoj edhe ndonje kerkese absurde. Me sakt e them nga pervoja: FEMRAT DESHEROJNE QE BOTA TE SILLET RRETH TYRE, edhepse bota e ka qendren e saj te rrotullimit...
    Ky eshte vetem opinioni im

Perndyshe normal se kane nevoje per kujdes, per respekt dhe per pavaresi, gje te cilen e aprovoj pa asnje pike dyshimi.

Kaq nga une
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Citim Postuar më parë nga Poeti Lexo Postimin
    DeAdA, pa dyshim se ka shume te verteta ne kete qe thua ti, por...gjithenje ka nje por, shume gjera qe mashkulli ben per femren harrohen ne momentin kur nuk mundet, nuk ka kohe apo per ndonje shkak tjeter nuk arrin te ia plotesoj edhe ndonje kerkese absurde. Me sakt e them nga pervoja: FEMRAT DESHEROJNE QE BOTA TE SILLET RRETH TYRE, edhepse bota e ka qendren e saj te rrotullimit...
    Ky eshte vetem opinioni im

Perndyshe normal se kane nevoje per kujdes, per respekt dhe per pavaresi, gje te cilen e aprovoj pa asnje pike dyshimi.

Kaq nga une
    Poeti,

ke shume te drejte qe femrat gjithmone kerkojne te ndihen sikur ti po kujdesesh per te dhe ajo eshte ne qender te vemendjes, por puna eshte sa shume kerkon ajo qe te jete ne qender te vemendjes. Nqs nje femer vertet te do dhe te respekton dhe e shikon qe ti po i jep te njejten gje, ajo nuk ka pse te ndihet e lene pas dore. Nje femer qe te do eshte edhe me e kuptueshme dhe arsyeton me teper dhe ben leshime me teper, sepse nqs ajo vertet te do, ne syte e saj bota rrotullohet rreth teje dhe jo rreth saj. Nqs ti ke nje femer ne krah qe thjesht do mbeshtetjen dhe kujdesjen e dikujt dhe kaq, atehere po ajo do te kerkoje dhe shume me teper dhe do behet dhe egoiste, sepse arsyeja qe ajo eshte aty eshte pikerisht per t'u ndjere sikur ajo eshte qendra e botes. Ne syte e saj kur ti nuk po e ben te ndihet ashtu, patjeter qe do jete dikush tjeter qe mund

Respekte,

DeAdA

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga AuGuSt_ Lexo Postimin
    Mos i kompliko kaq gjerat sa te veshtira duken femrat aq te lehta jane per ti bere per vete Ok
    AuGuSt
    Problemi nuk eshte ti besh per vete. problemi eshte ti besh te lumtura dhe tu japesh te njejten dashuri dhe respekt qe ato japin.
    Cfare vlere do kishte nje romance kur prej saj nuk merr ate qe ke kerkuar .... ?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Dihet qe bukuria eshte dicka e papershkrueshme. Terheqja eshte dicka qe te shket. Per te mos thene per ;"dicka qe nuk di se cfare " qe cdo njeri percepton ne menyren e tij ,sikur te ishte nje ultratingull.
    Pertej preferencave dhe gustos ka "parametra " , modele universale, qe femrat dhe meshkujt e te gjitha kulturave i kane brenda vetes se tyre , ndoshta ne menyre te pavetedijshme.
    N q s dikur i "forti " quhej i bukur sot duket se parametrat e vleresimit kane ndryshuar.
    Sa me shume tu afrohesh ketyre "parametrave" (apo kerkesave) aq me i "bukur" konsiderohesh, ne
    cdo vend te botes.
    La vida es un carnaval

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Bianco Lexo Postimin
    Une them se femrat kane shume deshira ne jeten e tyre...mire e tha ai shoku me siper...duan drurin e reshqitshem per cdo vakt (mundesisht te kishte dita 5 vakte do ta ishte me mire per to) dhe ndonjehere edhe drurin e thate, pasi vete thone se burri qe s'te jep dru nuk eshte burre...qe keshtu ngopja me te dyja dhe s'kane c'te duan me teper...

gjithomone respekte per femrat

Injorance dhe prapambetje......drurin e duan ata qe flasin si ty!

Respekte ti per femrat.?pfffffffffffffffffffffff
    Cfare nuk mban bota..;duket sa respekt ke!
    "Carpe Diem"

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Agon_xh Lexo Postimin
    Femra kerkon dashuri, nese i japish dashurine me plote kuptimin e fjales "dashuri" cdo femer eshte e kenaqur, kjo eshte sfide per mu si mashkull, te ju jap dashuri dashuri dhe vetem dashuri.

Pergjigje shume e bukur...kete do femra!
    Dashuri dhe perkujdesje!

Respekte
    "Carpe Diem"

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028
    pellumbi:

Ndodh shpesh te gjendesh ne dilemen

"C'fare duan femrat"
    Ky eshte mendimi im , ashtu le te mbetet :

ndershmeria , sens humori , kontakte me sy , buzeqeshje ,personalitet tek mashkulli , vetbesim , maturi , ndjeshmeri , ngrohtesi , butesi.

Genjeshtra kuptohet eshte dicka qe cdokend e ben te ndihet keq , prandaj duhet te jemi te sinqerte me to.

Ndershmeria eshte dicka teper e rendesishme per femrat , eshte mire qe meshkujt te jene te ndershem kur flasin dicka , ta thone te verteten.

Sensi i humorit eshte nje gje te cilen femrat e pelqejne tek meshkujt , deshirojne te jene me njerez te cilet mund ti disponojne ato , mirepo ngapak ne meshkujt e teprojme ne kete aspekt :s

Shikimi ose kontakti me sy eshte dicka qe ka sukses , gjithmone kur flasim me to duhet ti shikojme ne sy , sepse eshte nga rregullat e miresjelljes

Personaliteti i Fuqishem i pelqen femrave sepse meshkujt me personalitet te fuqishem dine cfare duan nga vetja , pa marre parasysh cfare mendimi kan te tjeret per te.

Vetbesimi reflekton pozitivitet , zakonisht njerezit qe kane vetbesim mund te perballen me sfida te ndryshme dhe ti fitojne ato.

Maturia eshte nje cilesi e vecante te cilen njerezit , shume njerez permes pirjes se duhanit , alkoolit mundohen te tregohen atraktive per femrat mirepo kjo nuk ka baze.

Per kete arsye meshkujt nuk duhet te brengosen shume per trupin / pamjen e ne anen tjeter ti harrojne disa gjera thelbesore duke filluar nga :

mendja & respekti , miresjellja etj.
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    As ato nga nje her nuk e dine qka duan .
    Per mendimin tim duan pare dhe luks me pas (por jo te gjitha)
    nje pakic duan dashuri dhe siguri

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •