Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856

Me c'te drejte?

Do t'iu lutesha me shume miresjellje moderatoreve te nen forumi letersia, ti pergjigjen nje pyetjes sime.
    Te tema poezite e mia, nje anetar , konkretisht Brari, kishte marre nje poezi timen e kishte sakatuar dhe me versionin e tij lahutor prej njeriu me mungese te theksuar respekti per temen e tjetrit dhe edukate vecanerisht, e kishte bere tregim...per aq sa mundej t'a bente ai...

Mund te me thoni te dashur moderatore , me c'te drejte futet ai te tema ime dhe keqperdor nje krijim timin???!!!!!!

Pres me respekt pergjigjen tuaj...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga engjellorja Lexo Postimin
    Do t'iu lutesha me shume miresjellje moderatoreve te nen forumi letersia, ti pergjigjen nje pyetjes sime.
    Te tema poezite e mia, nje anetar , konkretisht Brari, kishte marre nje poezi timen e kishte sakatuar dhe me versionin e tij lahutor prej njeriu me mungese te theksuar respekti per temen e tjetrit dhe edukate vecanerisht, e kishte bere tregim...per aq sa mundej t'a bente ai...

Mund te me thoni te dashur moderatore , me c'te drejte futet ai te tema ime dhe keqperdor nje krijim timin???!!!!!!

Nuk e kane vene re moderatoret shkrimin ne fjale se ishin tu shpla postimin tim teper dashamires ne ate teme.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886

Nuk eshte puna e moderatorve kjo moj engjellorja.Moderatoret nuk jan kritik per letersin apo si ne rastin tende, ata kujdesen per mbarvajtjen e forumit ne pergjithesi....................................... ..
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    po nese nuk jane kritike

te pakten te kene pak respekt per krijimin tim dhe t'a fshijne , as kaq nuk mund ta bejne|?

pse prish humorin e vetes kot ti ihere????

virtualiteti i ka keto gjera, e sidomos ketu,
    I jep te drejte cdo kujt te mendoj qe eshte dikushi ose askushi, te shaj injoroj apo levdoj cdokend etj etj (sepse fshihet mbas nje ekrani)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ooooo : 26-10-2007 mė 07:11

engjellorja ka shume te drejte!

Ka ber poezi shume te bukura, edhe askush nuk duhet te luaje me dicka qe ajo e ka krijuar vete, sepse poezite jan ndjenje.

merrni masa ju moderatoret.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    e gjthe kjo ndodhi sepse te tema cfar note i vini qeverise berisha, une i vura note -0, kjo nuk i pelqeu me sa duket ketij anetari
    dhe nuk mjaftoi qe te me keqperdorte krijimet, por edhe te bente poezi me fjale vulgare per mua te tema nen hije te lisit...

gjithsesi, secili tregon nivelin e tij kulturor

e gjthe kjo ndodhi sepse te tema cfar note i vini qeverise berisha, une i vura note -0, kjo nuk i pelqeu me sa duket ketij anetari
    dhe nuk mjaftoi qe te me keqperdorte krijimet, por edhe te bente poezi me fjale vulgare per mua te tema nen hije te lisit...

gjithsesi, secili tregon nivelin e tij kulturor
    Nuk ka lidhje se ti i ve noten 0 qeverise berisha edhe dikush te vije te prishe poezite e tua sepse shte militat demokrat!! kjo eshte injorance!

Qeverise Berisha edhe un i kam dhen noten -0 me minus e kam lene.. sepse ne te vertete ate vote meriton, Por poezite e tua jan shum te bukura, edhe ti vazhdo me kte rruge engjellore, sepse ke vertete shpirt poezie, edhe poezite e tua me pelqejn jo vetme mua, por gjith forumisteve.

Moderatoret te marrin masa per kte pune, sepse sduhet te prishen temat e poezive edhe te letersise, se kjo eshte bukuria e ktij forumi.. LETERSIA.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Ėngjėllorja nuk ėshtė e nevojshme tė hapėsh temė pėr njė problem tė caktuar, mjafton tė raportosh postimin dhe mod. do tė merrem me problemin qė ke ngritur.

Kur them Ėngjellorja i drejtohem tė gjithė anėtarėve. Nėse shikoni postime qė bien ndesh me rregulloren mjafton ti raportoni.

Pėrsa i pėrket problemit qė ke ngritur do kontaktoj me mod. pėrkates.

Gjithė tė mirat.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    faleminderit

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Perkthimi i librit "Jezusi ne Islam"
    Nga Maximus*_NY nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 24-09-2015, 02:49
  2. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  3. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  4. Ēdo kush ka tė drejtė tė jetė i lumtur!
    Nga Davius nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 02-12-2007, 16:43
  5. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •