shoh emailin e pare nga ex pas shume kohe knaqem
lexoj te dytin, cmallem
me mbushet inboxi, nderroj adrese ahahahhahahhaa
shoh emailin e pare nga ex pas shume kohe knaqem
lexoj te dytin, cmallem
me mbushet inboxi, nderroj adrese ahahahhahahhaa
reagimi varet nga koha qe ka kaluar nga ndarja. sa me pak kohe aq me i madh/i forte reagimi. sa me shume kohe, aq me neutro. duke supozuar qe nuk e kishe (ishe ne lidhje) vetem per ti bere "format".se po e kishe vetem per format reagimet jane te paparashikueshme, shokuese, te tmerrshme, te tmershme, allahu na ruajte
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Une per shembull do ti thoje...moj po ku te kam pare une tyja...me dukesh shume fytyre e njohur...mos kemi pire ndonje here bashke ne te dy...hugss
Mundohem mos ta kuptoj ai qe une ndihem pak keq,te njejtin reagim marr dhe nga ai!Normal qe flasim dhe ndonjehere ne tel per te pare nqse jemi mire(me shendet)......................
une kur jam vetem se kam problem se nuk ia var fare !!! te shkuara te harruara eshte ajo fjale !!! po ta takoj ishin kur jam me te dashuren nuk me vjen mire !!!per vete faktin se merzitem sikur te lendohet e dashura ime aktuale !!! vetem per kete fakt jo per gje tjeter !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
bej sikur nuk ekziston per mua......por dridhem e tera edhe pse bej sikur se shoh,dua qe ta shmang kete po nuk gjej force........shpirte i dobet
Krijoni Kontakt