Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    … ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Nuk e kam provuar jam rehat ne ate ane,por kam nje teori te timen.Sado dy njeres te jene dashur ne te shkuaren dhe per arsye te ndryshme te jene ndare,per nder te asaj dashurie te mbeten miq dhe keshtu nuk gjejne vend ato shmangiet ne rruge.Perse?Per mua eshte mungese respekti,sepse fundja genjen vetveten sepse mohon veten tende dhe ai/ajo kane qene pjese e jetes tende dhe kjo nuk mund te fshihet sado larg te ikni apo sado t'i shmangeni.Nqs dy njeres 'dashurohen' dhe ne nje dite kjo perfundon nuk do te thote mos tja shofesh me syte por te ruhen raporte si nje mik/mike i/e mire.SEPSE BOTA ESHTE E VOGEL DHE GJITHMONE TE SJELL AFER ATE QE STA PRET MENDJA APO ATE QE NUK DO TE DOJA TA SHIFJE ME KURRE.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anëtarësuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249
    Mua sme ka ndodhur te jem ne nje situate te tille por mendimi im personal esht qe nese do isha perball personit qe kam dashur nuk do e perfillja fare!!!
    Sado ta duash dike nese nuk je me me te ajo dashuri esht humbur sepse un nuk kthehem me pas po kalova dicka.
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    E injoroj (dmth nuk ia var fare)

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nje pershendetje miqesore dhe kaq, pa me lene pershtypje fare. Por mesa kam vene re ai e ka shume te veshtire se une kur me takon rastesisht, e shoh qe mundohet te me evitoje, e kur s'ka si me eviton stepet totalisht.
    Sillet dhe me nje goce qe gati ia nxjerr syte nga xhelozia, femer me shume komplekse inferioriteti, gje qe mua natyrisht me ben te qeshi
    Kam vetem nje limit: qiellin!

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Po arsyeja e ndarjes....?

Varet gjithçka nga arsyeja e ndarjes......, nëse jemi ndarë miqësisht apo jo... etj, ejt.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

HIJA E ZEZË Maska e Elmo
    Anëtarësuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    101
    mvaret se sa e ke dashur.
    nese e kam dahsur shum, jo qe do e shikoja ne sy, por dhe do boja ndonji gjest qe ti bi ne sy sa me mire
    HIJA E ZEZË

MiLaNiSt4EvErr Maska e kiku
    Anëtarësuar
    30-10-2007
    Vendndodhja
    ne shtepi
    Postime
    78
    Krejt ajo se sa emocjonal jemi ndaj takimit me nje person qe kemi dashur un mendoj se varet nga ajo se:
    Sa shum e kemi dashur ate person.. Nje person qe kam dashur shum nuk mendoj se do ta haroj per gjith jete.
    Cillat kan qene shkaqet e ndarjes me ate person. Ne qofte se nuk eshte shkak ndonje tradheti apo dicka e ngajshme, nuk mendoj se ka arsie pse ta uryer ate person qe kam dashur.
    Nga karakteri dhe gjendja emocjonalo shpirtrore e jona.
    Sepse cdo njeri ka karakterin e ndrishem nga tjetri dhe se gjendja emocjonalo shpirtrore nuk eshte e njejte, dhe perballimi me nje emocjon aqe te madhe sic eshte ballafaqimi me ish te dashuren, e perjetojm ndrishe te gjith.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Flas per ate qe kam dashur seriozisht......e kam pare para disa vjetesh,kur shkova ne Shqiperi,nuk e prisja ta shihja,mu rotullua bota,mu erren syte,asaj me keq se une,kisha shume vjet pa e pare,kemi ngelur ne vend ne distance per reth 10 minuta pa u larguar ne asnje lloj drejtimi,pastaj shkuam pime nganje birre ne nje bar.Eshte nje skene qe nuk hiqet kurre nga mendja ime,dhe pse tani nuk ka asgje midis nesh......Ajo piu birre me njeriun qe urrente,gjithe dashurine e kishte kthyer ne urrejtje.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    te rri ai mik me ish te dashurat? qyqa mos e dhente zoti ta ket pas ne krevat ai edhe ta mbaj mike. nqs vazhdon mike me te me mua ska me shanc.......... se imagjinoj dote qe ish te dashurat e tije me te cilat ka ndare krevatin dhe momente shume intime, ti takoje e te pine kafera bashke. mos me ndodhte kjo gje se do vija ne diskutim dashurine e tije per mua pastaj.
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Atehere

Un Kam Ndejt Ne Nje Lidhje Te Gjate Prej Gati 3 Vjetesh Dhe U Ndame Arsyet Tona Pse Jemi Ndare , Por Ka Gati Mbi 2 - Vjet Qe Jemi Ndare Dhe Koha E Fundit Qe Un Jam Shkembyer Ne Rruge Me Ate Ka Qene Para 2 Muajve Dhe Thjesht E Pershendeta Dhe Me Pershendeti Pasi Ish Lidhja Jone Ka Ngel Vec Me Nje Pershendetje, Por Normale Qe Nuk Ndjehem Dhe Aq Mire Si Un Dhe Ajo Sepse Te Rish 3 Vjet I Lidhur Nuk Eshte Pak Por Keshtu E Ka Jeta...

Takohemi Ditën e Gjykimit

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndikimi i fesë në shëndetin mendor
    Nga Sefedini_PZ në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-04-2009, 09:05
  2. Xhamia dhe ndikimi i saj në edukimin e brezave
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-05-2006, 16:33
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Roli i familjes gjatë socializimit politik
    Nga Davius në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 17-01-2006, 12:22
  5. Vdekja e 17-vjeçares, hetohet ndikimi fetar
    Nga Agim Bardhi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 25-06-2004, 23:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •