Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 46
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    se nuk po kenaq veten ,shum e thjesht pergjigja
    bingooooooo shume e drejte pergjigja !!! shume e thjeshte pergjigja ke shume shume shume shume shume te drejte !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Citim Postuar mė parė nga TikTak Lexo Postimin
    xhelozija o inat me veten. u bo ene njajo katnarja me ma dredh mu hahahahahaha
    vallai te vje me plas

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    bingooooooo shume e drejte pergjigja !!! shume e thjeshte pergjigja ke shume shume shume shume shume te drejte !!!
    lol po more SaS ne dashuri secili nga partneret ben cdo gje per te kenqur vet vetennnnnnnnnnnnnnnnnnnn ,jemi teper te vedijshem te gjithe se ne nje lidhje jemi per vete ,per kenaqesit tona ,asnjer nuk pretendohet se i ben per partnerin perpjekjet qe nje lidhje te zgjasi sa me shume,jooooooo thjesht i ben per qefin deshiren dhe nevojen tende fizike apo shpirterore
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 25-10-2007 mė 10:42
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    lol po more SaS ne dashuri secili nga partneret ben cdo gje per te kenqur vet vetennnnnnnnnnnnnnnnnnnn ,jemi teper te vedijshem te gjithe se ne nje lidhje jemi per vete ,pra kenaqesit tona ,asnjer nuk pretendohet se i ben per partnerin perpjekjet qe nje lidhje te zgjasi sa me shume,jooooooo thjesht i ben per qefin deshiren dhe nevojen tende fizike apo shpirterore
    ok pra e mora vesh ke shume te drejte nuk te kundershtova !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anėtarėsuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249
    Ore nese un kam xhelozi per femren qe dua nuk do te thot se kam dashuri per vete mos ja fusni kot sepse per dike qe dua jam xheloz shkurt qart dhe paster.
    Esht dicka natyrore dhe ska nevoj per shum komente.
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    per te mos perseritur te njejtat gjera

mendoj si xfiles,i ka thene shume sakte dhe qarte,sipas mendimit tim
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Xhelozia = egoizem+ Amorprop

beby Maska e jesu
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Vetem dashuria per prindin, femijen, vellain/motren, shokun/shoqen eshte dashuri e vertete, pa interes.
    .
    Jam mese dakor me postimin tuaj. Vetem do kundershtoja ne dicka qe keni shkruar ne funde se dashuria per shokun/shoqen eshte dashuri e vertete ashtu si ajo e prinderit dhe vllezerve/motrave. Nuk jam dakort sepse dhe dashurin qe kemi per shokun/shoqen eshte per vete arsyen se ata na bejne te ndihemi mire pran tyre perndryshe nuk do i deshironim.Dmth qe dhe ketu ekziston ''interesi'' nese deshirojme dike apo jo.
    Basoj se dashuria me e paster ne lidhje te interesit eshte vetem ajo e familjes dhe vetem.
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga jesu Lexo Postimin
    Jam mese dakor me postimin tuaj. Vetem do kundershtoja ne dicka qe keni shkruar ne funde se dashuria per shokun/shoqen eshte dashuri e vertete ashtu si ajo e prinderit dhe vllezerve/motrave. Nuk jam dakort sepse dhe dashurin qe kemi per shokun/shoqen eshte per vete arsyen se ata na bejne te ndihemi mire pran tyre perndryshe nuk do i deshironim.Dmth qe dhe ketu ekziston ''interesi'' nese deshirojme dike apo jo.
    Basoj se dashuria me e paster ne lidhje te interesit eshte vetem ajo e familjes dhe vetem.
    ke te drejte, po une me teper e kisha fjalen per ata shoke e shoqe qe i ke si famijle, i ke si vellezer, jo shoqeri do kudo.
    Megjithate verejtja jote eshte mjaft e drejte.

Xhelozia ėshte ndjesi ( sentiment). Rrjedh nga kokteji i perzierjeve se dy emocioneve:

Zemerim + Frikė= Xhelozi

Zemėrim pėr veprimin (Unė tė dua/ ti s'mė do, pra zemėrohem sepse nuk mė do)

Frikė humbjeje; ( Duke qenė se unė tė dua e ti jo, mund tė tė humbas.)

Si pasojė e kėtij zemėrimi dhe kėsaj frike zgjohet xhelozia e cila ndjell reagime qė shprehen nė forma tė ndryshme (pėrplasje fjalėsh, nxehje gjakrash, dhunė ose e kundėrta, shuarje tė ekzistencės, tėrheqja nė vetvete , refuzim dialogimi etj).

Pyetjes klasike. A shpreh xhelozia dashuri, personalisht unė i pėrgjigjem jo... ajo shpreh rebelim dhe frikė. sipas mentaliteve te popujve tė ndryshėm, nė disa mentalitete del nė pah zemėrimi e struket frika, sepse burri qė burrė nuk shpreh frikė... Nė disa qytetėrime tė tjera del nė pah frika sepse kur dashurojne dike e dashurojne per te mos humbur...

Mundėsia pėr tė evituar pasojat e xhelozisė ėshtė dedektimi i saj ( mundėsisht vetėdedektimi), verbalizimi i gjėndjes qė pėrjetohet dhe gjetja e njė kompromisi zgjidhjeje sa mė paqėsor pėr tė gjithė aktorėt e njė situate tė tillė.

Mendimi im ky!

Elna.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elna Durrėsi : 26-10-2007 mė 17:24

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pierre-Pandeli Simsia
    Nga artisti. nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 02-06-2010, 01:44
  2. Histori Dashurie N.2
    Nga no name nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 29-04-2007, 16:54
  3. Dashuri e paplotesuar!
    Nga london_girl_02 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-09-2002, 10:58
  4. Na Xhelozia Prishet Harmonia.....??????
    Nga Eda H nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-07-2002, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •