ti shterngohet milani kampionatit tani se mos te perfundoje ne uefa ashtu si bayerni
ti shterngohet milani kampionatit tani se mos te perfundoje ne uefa ashtu si bayerni
JO SEKS PARA MARTESE
Per mendimin tim Milani e meritoi humbjen ne ndeshjen kunder Arsenalit, lojtaret nuk ishin te motivuar te fitonin. Perveē atyre 20 minutave te para ku loja ishte shume e bukur, minutat e tjera ishin per ta fikur televizorin dhe per t'ia futur gjumit.
Vetem per diēka s'jam dakord ne shkrimet qe keni thene, per faktin e 40 vjeēareve, nese keni patur sy ta shihnit mire ndeshjen (se jam e bindur qe te gjithe keni pare kete ndeshje per te pare si humb milani), Maldini dhe Gatuzo ishin lojtaret me te mire, te mos ishin keta te dy Milani do kishte ngrene 7 gola ne ndeshjen e djeshme.
Oddo ta shpifte, Pirlo ishte fajtori kryesor ne pesimin e golit te pare, Kaką s'ishte ne forme, Ambrozini flinte, shkurt s'ishin te motivuar te fitonin. Jam milaniste, por them se mire iu be qe humben, qe te vene mend dhe qe te fillojne te rigjejne besim te aftesite e veta.
Bravo i qofte Arsenalit, luftoi deri ne fund dhe fitoi. Urime gjithe tifozeve te Arsenalit.
Ps. Sa per kusherinjte Interist, prisni pak se e keni ju radhen sot. Me ikjen e Milanit, me vjen keq t'i them tifozeve te Italise, por Italia nuk merr kup kete vit.
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
ngushėllime te gjithėve dhe kokėn lart.nuk do fitojmė gjithmonė.
MILAN JASHT CHAMPIONS LEAGUE
Po tani kujt do i vini faj ?
vetem per Maldinin me erdhi keq se per asnje tjeter sme vjen keq se te gjith jan dele... bar han ter diten !!!
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Me vjen keq per disa qe shume kan pasur shpres qe
Millano do te behet kampion perseri por duhet te mesoheni
me faktin se Milano tash e tutje do ta kerkoj poziten nr.4 ne
Itali dhe champion liguen do ta shikoj ne TV.
____
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Une jam Milanist i thekur, po ne kete ndeshje e merituam humbjen dhe mos kalimin e turit. I uroj suksese ekipit te Arsenalit, shkuarje deri ne finale, dhe pse jo ta fitoje edhe ai nje hete titullin kampion Europe.
Pas kesaj ndeshjeje, Patos i duhen dhene ca leksione altruizmi, ta mesoje se pervec tij ne fushe ka edhe lojtare te tjere. Shperdoroi shume raste, qe mund te shfrytezoheshin me mire duke u sherbyer lojtareve te tjere, dhe nuk mund t'ia fal ate rast kur ja dorezoi topin ne dore portjerit te Arsenalit pas pasimit te Kakase. Oddo per mendimin tim duhet nxjerre ne shitje, nuk ben per Milanin. Pirlo gaboi shume ne pasime, edhe goli i pare per faj te tij qe, po nuk mund t'a kryqezojme nje lojtar qe ka shkelqyer ne cdo ndeshje pervec te djeshmes, aq me teper qe ka patur probleme fizike. Kakaja per mua ishte i mrekullueshme, mgjth i demtuar dhe me probleme te shumta fizike bere nje ndeshje te mire, dhe disa asise te tij mund te ishin kthyer ne gola.
Lojtari me i mire ne fushe ishte kapiteni yne legjendar Paolo Maldini. Tregoi se jo me kot eshte nje kampion i shumefishte. Do te jete perjete ne zemrat e tifozeve dhe ne historine e klubit, pavarsisht se kjo ishte ndeshja e tij e fundit ne Ligen e Kampioneve.
Mgjth, kuptohet ky eshte futbolli, nuk mundet qe nje ekip te fitoje gjithmone. Mendoj se ne fund te ketij sezoni Ancelotti duhet ta mbyll ciklin e tij, mjaft ka dhene per Milanin, por tani na duhet nje trajner tjeter, nje fryme e re drejtimi, Ancelotti nuk mund ta motivoje me ekipin. Njekohesisht bashke me te duhet te mbyllin ciklin edhe nje grup lojtaresh duke filluar nga Inzaghi, Maldini (ka deklaruar largimin ne fund te sezonit), Seedorf, Cafu, Favalli, Serginho etj... Gjithashtu Berlusconi duhet te beje nje merakto te denje per vitin tjeter, mjaft me ndejti si koprac.
Detyre tashi kemi vetem zonen Champions, dhe kete mund ta arrijme, pasi jemi me te lire ne kohe, nuk kemi me nje ndeshje ne 2-3 dite por nje ndeshje ne jave. Kam besim qe do ta kapim.
Dhe se fundmi nje koment per keta tifozet qe vijne e klithin ne temen tone: Milani vjet e fitoi Kupen, jo si disa te tjere qe kane gjysem shekulli qe nuk shohin gjysmefinalen me sy, se per finalen nuk behet fjale. Milani ngelet Milan, ekip me histori e tradite.
Life's too short to remove USB safely.
Eh..ato vitet e famshme 89,90 qe shume ketu ne forum nuk kishin lindur akoma
Ngushellime Milanit nga neve TIFOZAT INTERIST.
Shpresoj qe kjo humbje te kete influencuar sadopak tek stafi i Milanit qe te kuptojne qe duhet Evoluar Skuadra.Nuk fitohet Champions me pleq ne skuader.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Ndjehet e Boshatisur Champions League Pa Milanin...
Fajtor kryesor ishte mungesa e sedorfit Nr 1 ne botė per mbajtje te topit...Po te ishte Sedorf ,Milan do ta kontrollonte mesfushen me mire dhe keshtu do rritej presioni dhe rezultati pozitiv do ishte i pashmangshem..
Por i ofroj Ngushllim dhe Myzhde Milanit se Liverpoolli do ta vazhdoj Traditen e Finaleve...
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Po e kam thene qe ne fillim, se vitin e kaluar kishin fat qe fituan, po kete vite gjerat jane me ndryshee, me ato lojtare qe keni, shumica pleq, ne perjashtim te Kakes dhe Patos, mendoj se Milani duhet gjate veres ta nderroje komplet ekipin, se nuk shkon me keshtu me keto lojtare, ne perjashtim Kaka, Pirlo, Pato....
Suksese ne Lige...
Krijoni Kontakt