kush thote qe milan eshte antifutbolli nuk merr vesh hiē nga kjo loje. milan ka 20 vjet qe i meson botes si luhet futbolli, duke filluar nga skuadra e sacchit qe eshte shpallur ekipi me spektakolar i te gjitha kohrave, per te ardhur te ekipi i ancelottit qe formoi nje mesfushe me 3 fantaziste e vetem nje me tipare mbrojtese si gattuso. mos e ngaterroni milan me skuadra te tjera te italise.
milan nuk ishte ne forme dhe arsenali e meritoi fitoren. me vjen keq qe pesuam gol ne minutat e fundit kur arsenali ishte lodhur mbasi kishte bere 80 minuta presing. bravo i qofte arsenalit se eshte skuadra qe luan futbollin me te bukur per momentin.
megjithate jam shum krenar qe jam tifoz i milanit qe ne 5 vitet e fundit na ka dhuruar momente te magjishme dhe shum fitore
FORZA MILAN!!!
Milani dje shume dobet...dhe Catania te ishte do kishte lujt me mire.
aghghaghaghghahahahghga sa keq me vjen per ju milanistet aghaghaghhgaghagh kur humbisni boheni si gjynah e sdukeni ma ahhahaha a kur fitoni ju dhe humb njeekip tjeter beni si lepra ne cdo teme milan champion milan kshtu e milan qashtu........... shko shif postimet e milanisteve tek temat e tjera si te barcelones e te interit plot se cka kan shkruar ne krye me gjith ty deri dje... po tani ju osht ndal zeri se u palloj keq arsenal...... se kur moret barazim ne angli prej arsena thonit ne kemi eksperienc ne ch-l ne jemi kampion bote ku jeni tash?? ua pshu...... arsenali mram kampionin juve aghagaghaghaghgha ikni luftoni per vend te 5-6 u kam than qe ne fillim milan kete vit ska vend per asgje vitin tjeter ikni luni ne uefa ahahhahahahah ngushllime dhe kujdes mos ju kap ndonje irfakt se juve u gjen edhe kjo![]()
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
o fish_bone, ne jemi akoma kampion bote deri ne dhjetor te kti viti. po ju ēa jeni? me duket se nuk i di mire rregullat e futbollit....
kur te fitoje barcelona edhe 5 kupa te tjera dhe te barazohet me milan(7) hajde fol pastaj.
po ta perseris edhe nje here tjeter: vetem ne 5 vitet e fundit milan ka fitu me shum se barcelona ne historine e saj...
Niku, nuk je realis. Vertet nuk je. Une e di se si eshte kur humb ekipi zemres, por atehere patjeter te durosh. Ju te milanin keni bluajtur gjithmone tek tema e Barcelones te pakten edhe ate ne humbje qe nuk e kane e peshen e kesaj humbje, si ajo psh me Real Madrid, etj. Mire qe nuk e provuam eliminimin edhe ne, se keshtu do benin te gjithe edhe tek tema e Barces
Ndersa tek tema e Realit, e pranoj edhe une se nuk beni ashtu. Tifozet e Milanit dhe te Real Madridit ne kete forum sikur kane lidhur nje marreveshje tef shehte, qe mos te preken me njera-tjetren![]()
we will rock you
O shoku myti me historine e te kalures ti dhe ngushellohu me ate ahgahggahghaghagha se u palloj Arsenal ne sansiro ua futi petllen , pastaj cke qe gricesh te barca mos shko shum shum larg po shife se dhe barca ua futi ne mes sansiros para nje viti hajt shnet dhe shttttttttttt per kete vit rini e shifni se kush luan futboll dhe kush do te fitoj haghaghahgaghghaghahga .... shkoni mbytuni tani duke luftuar per vend te 5-6 per te dal vitin tjeter en cup uefa hajt tung........... se deri dje beshit derr derr ne jemi ekip me eksperienc i morem arsenalit atje barazim ketu nuk ja falim do kualifikohjemi e ku ta di e tani ngelet me ...... ne dore shnet....................![]()
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
o cuna me pak fjale.... mu be zemra mal per milanin....inter forever....bye nga Ineda,
Gjithcka e bej per vete...
Car thu mi.
Sa deshire do kisha,qe te udhetoja ne malet e tu.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
ende ankoheni kush ka fajet ???
po kot e keni se ndeshjen nuk mund ta ktheni prap ahahahahahh
po me e keqa eshte se edhe ne vitin tjeter nuk do merni pjese ne CHL sepse keq i keni punet ne Seria A , po nuk duhe te pritni shume vetem nja 2 vite ahahhahaha
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt