Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783

Smile

Citim Postuar mė parė nga `JM` Lexo Postimin
    nqs e di anglishten mund ta kuptosh sepse nuk eshte dicka krejt e thjesht tema flet vete
    e kuptova.une e kisha fjalen ne vend tjeter.qe te duket me origjinale dhe qe te kete me te vertete firmen tende,duhet te dime menyren tende te te shkruarit.apo e kam gabim.kam shkruar shume esse ne jeten time.ne anglisht sigurisht jo,por ti do te besh perkthimin.dhe pastaj ka shume menyra te shkruari.ti e do si studim,apo si hartim?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-10-2007
    Postime
    99
    Citim Postuar mė parė nga augusta b Lexo Postimin
    e kuptova.une e kisha fjalen ne vend tjeter.qe te duket me origjinale dhe qe te kete me te vertete firmen tende,duhet te dime menyren tende te te shkruarit.apo e kam gabim.kam shkruar shume esse ne jeten time.ne anglisht sigurisht jo,por ti do te besh perkthimin.dhe pastaj ka shume menyra te shkruari.ti e do si studim,apo si hartim?
    e dua si studim,por ska rendesi menyra ime e te shkruarit..sepse jam kualifikuar per dicka une spo them te me besh nje essay fillim dhe mbarim.sepse e modifikoj vete me pas,por te pakten disa mendime.gjithsesi flm edhe per mendimin tend.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-10-2007
    Postime
    99
    Citim Postuar mė parė nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    Esse argumentuese

Prostitucioni dhe droga a e shoqerojne njera - tjetren ?

Organizatat e medha kriminale ose te ashtuquajtura ndryshe krimi i organizuar te cilat merren me kontrollin e prostitucionit dhe me trafikun e droges, gjithmone e me shume konkurojne ēdo lloj biznesi shqiptare e nderkombetare. Jo vetem kaq, por trafiku i prostitutave u ka krijuar trafikanteve shqiptare mundesine e dominimit edhe ne tregun e droges.
    Ne mjaft raste droga dhe prostitucioni bashkekzistojne, pra e shoqerojne njera-tjetren tek i njejti person. Eshte nje fakt historik i cili tregon lidhjen e ngushte te ketyre dy elementeve. Ne mjaft vende te Evropes Perendimore, ne fillimet e shekullit XX droga ne pergjithsi, ne veēanti kokaina, ishte e lidhur ne menyre ekstreme me prostitucionin. Nje shembull i thjeshte qe mund te nxjerri dukshem lidhjen e ngushte droge-prostitucion eshte edhe stimulimi i njerit element me tjetrin. Konkretisht, nje perdorues i droges, per te siguruar parate e nevojshme per drogen e perditshme ose do te hyje ne rrugen e krimit (vjedhje, grabitje, vrasje etj) ose do te behet edhe trafikant droge, apo do te behet tek e prostitute.

Tani mund ta shtjellosh pak vete nese te duket e mire si ceshtje, gjithsesi nuk e di nese do arrish ta kthesh ne anglisht ashtu sic do.
    me duket interresante,megjithese do mundohem ta paraqes sa me bukur ne anglisht.do rri gjithe naten tani u be puna se kam jashtzakonisht shume per te mesuar.dhe mendova se do ishte dicka ne anglisht por gjithsesi shume flm.asgje ste vjen llokum e ne goje.duhet te punoj vete tashme perseri pasi te mbaroj studimin e gjerave tjera me pas do merrem edhe me kete ne mesnate.edhe njeher shum flm.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Kundra Ateizmit !
    Nga _Mersin_ nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-05-2011, 06:26
  2. Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 07-07-2009, 15:33
  3. Dy mėnyra pėr ta njohur Krijuesin
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:31
  4. Dy mėnyra pėr ta njohur Krijuesin
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2006, 18:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •