Kur kam vullnet per te kriju, kur tere vullneti im me detyron te dashuroj, atje ku une kam deshire te dashuroj e te vdes me qellim qe nje imazh mos te jete vetem imazh.
Kur kam vullnet per te kriju, kur tere vullneti im me detyron te dashuroj, atje ku une kam deshire te dashuroj e te vdes me qellim qe nje imazh mos te jete vetem imazh.
Duaje dikur dikend por asnjeher askend si dikend dikur......................
Be Yourself....
Jane disa qe nuk kane dhene asnje opinion per temen por dua tju theksoj se eshte teme qe nqs diskutohet ne menyren e duhur nuk do te zhgenjeje askend mos flisni gjera koti disa them sepse kam lexuar postime shume te mira dhe qe kane lidhje me temen por ju lutem mos u beni si batak cinjte qe diskutojne gjera te marra e dine vete ata qe kane shkruajtur gjera te marra le te ndjekim pra linjen e temes e te mos dalim prej saj
gjithsecili te paraqese ate qe perjetoi praktikisht
Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 01-12-2007 mė 00:09
Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.
Kjo eshte shume e vecante dhe duhet vleresuar madje shume nga te gjithe
Ta quash personin tjeter qe ti ke nje lidhje me te si gjysma jote eshte shume me vlere ne fakt do te shtoja dicka se ti je gjithashtu gjysma e tij ose ne nje terminologji tjeter te bukur per mua ti je brinja e tij
Them per mua sepse keshtu i therras gruas time brinja ime se ajo eshte bere vetem per mua dhe une vetem per ate
shikimi i tij............
Shikimi i saj dhe menyra e te folurit me pelqeu tek ajo ..........
Krijoni Kontakt