Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 50
    i/e regjistruar Maska e Dielli_
    Anėtarėsuar
    26-10-2007
    Vendndodhja
    n'Diell
    Postime
    19
    Kur kam vullnet per te kriju, kur tere vullneti im me detyron te dashuroj, atje ku une kam deshire te dashuroj e te vdes me qellim qe nje imazh mos te jete vetem imazh.

N3ra5htarja Maska e rina_
    Anėtarėsuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Diku....
    Postime
    450
    Duaje dikur dikend por asnjeher askend si dikend dikur......................
    Be Yourself....

Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840
    Jane disa qe nuk kane dhene asnje opinion per temen por dua tju theksoj se eshte teme qe nqs diskutohet ne menyren e duhur nuk do te zhgenjeje askend mos flisni gjera koti disa them sepse kam lexuar postime shume te mira dhe qe kane lidhje me temen por ju lutem mos u beni si batak cinjte qe diskutojne gjera te marra e dine vete ata qe kane shkruajtur gjera te marra le te ndjekim pra linjen e temes e te mos dalim prej saj
    gjithsecili te paraqese ate qe perjetoi praktikisht
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840
    Citim Postuar mė parė nga P-FaRm Lexo Postimin
    Albani jam ende me ate njeri me te cilin u dashurova 1vit e gjys me pare, dhe me duhet ta pohoj qe pervec atyre qe kisha vene re fillimisht tek ai, kuptova qe kishte edhe difekte te vogla, pervec atyre qe permenda me lart, dhe kjo me shtyu ta dua edhe me shume, e ta kuptoj me mire. per me teper qe ka nje shpirt te mire e te bute, nje ciltersi ne komunikim me kedo, dhe mendoj se do bente per vete shume femra . Gjithashtu vura re edhe shume difekte e probleme te miat, te cilat me kalimin e kohes u zhduken, dhe hoqa shume barra dhe inate ndaj vetes.
    Do qendroj me te aq kohe sa te jete e shkruar, aq kohe sa te mundem, dhe edhe kur te jem afer fundit, prap do luftoj per te...
    Shume mire kjo eshte nje gje shume e mire
    Dhe dicka qe dua te tregoj eshte se nese edhe ai person te do ne kete menyre atehere nuk keni per tu ndare kurre
    Sepse dashurine nuk mund ta permbysin as lumenjte e furishem dhe as oqeanet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 01-12-2007 mė 00:09
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Menyra si u shpreh diten e par , fjalet e para qe me tha , dhe cdo dit qe pasonte qe nje mrekulli te zbuloja gjithcka te tijen , e dashuroj me shpirt ,esht gjysma ime ...
    Kjo eshte shume e vecante dhe duhet vleresuar madje shume nga te gjithe
    Ta quash personin tjeter qe ti ke nje lidhje me te si gjysma jote eshte shume me vlere ne fakt do te shtoja dicka se ti je gjithashtu gjysma e tij ose ne nje terminologji tjeter te bukur per mua ti je brinja e tij
    Them per mua sepse keshtu i therras gruas time brinja ime se ajo eshte bere vetem per mua dhe une vetem per ate

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Artson Lexo Postimin
    Jam i mendimit se mashkulli ka vetem nje dashuri ne jete, dhe ajo eshte e gabuara...
    Po tani mashkulli mund te kete nje dashuri te vetme ne jete, ashtu si femra por ama asaj dashurie i jep emra te ndryshem

Ca me terhoqi? Inteligjent, simpatik, i familjes te mire, fleksibel, shoqeror...popular
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Citim Postuar mė parė nga albani1 Lexo Postimin
    Cfare eshte dicka qe ju pelqeu tek personi me te cilin rate ne dashuri per here te pare?
    cfare... kembengulja qe kishte, sensi i humorit dhe ironise, dora qe kishte per pikture i qante t'gjitha portretet qe m'bente, shijet e perbashketa qe kishim ne te veshur dhe ne muzike etj etj, po gjithmon ne kohe te shkuar.

beby Maska e jesu
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga albani1 Lexo Postimin
    e kisha fjalen se nese ju ka terhequr vetem se keni ndjere dicka per tjeterin kjo ndjenj mund te ndryshohet sikur brenda edhe nje sekonde te vetme
    Me vjen keq por pergjigjen e sakte ekzakte s'besoj se do mundej ta jape dikush, per arsyeje se cdo gje duket ne ecuri te lidhjes e te jetes bashke me te.
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-10-2007
    Vendndodhja
    Tirona Metropol
    Postime
    77
    shikimi i tij............

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anėtarėsuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Shikimi i saj dhe menyra e te folurit me pelqeu tek ajo ..........

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  4. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •