Fakti se eshte i qet, dhe i sjellshem, i hapur, mund te flas per gjithqka me te ... shikimi i tina se me shkrin krejt
edhe fakti se i pelqejn shume femijet, nejse ende ka kohe![]()
Fakti se eshte i qet, dhe i sjellshem, i hapur, mund te flas per gjithqka me te ... shikimi i tina se me shkrin krejt
edhe fakti se i pelqejn shume femijet, nejse ende ka kohe![]()
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Mua me ka terhequr menyra se si me propozoi,ajo skuqja e lehte ne fytyre ,sinqeriteti.
My GOD I am in love with him!
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
Momentin Qe E Kupton Arsyen Pse E Dashuron Nje Njeri, Nuk E Dashuron Me.
une kurre nuk e kam ditur pse e dua ate. jam munduar ti gjej ndonje difekt por nuk kam arritur. mbase edhe ka pasur por DASHURIA ESHTE QORRE.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga arjeta3 : 13-11-2007 mė 09:24
s'ben mir te kujtosh per dike qe ke dash dikur.. se si ke ren ne dashuri 'cause still hurts!
Kehtu qe per vete sdi ti pergjigjem pyetjes
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Vuajtja kujtohet me shume se kohet e bukura qe keni kaluar bashke.
Gjithmone kshu eshte, njerzit nuk kujtojne kurre ditet e bukura edhe te lumtura qe kan kaluar, por mjafton nje dite e keqe qe te ben te harrosh gjithcka, mjafton nje dite e keqe per te kaluar ne depresion edhe te ndihesh keq te ndihesh sikur po vdes.
Sa do doja te isha kafshe te mos kisha ndjenja..
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Cfare eshte dicka qe ju pelqeu tek personi me te cilin rate ne dashuri per here te pare?
A ishte kjo gje e cila pelqyet qe ju beri te binit ne dashuri qe ju shtyu ta dashuronit personin shume forte?
Fakti dhe menyra qe flet shqip! Skisha njofur as nje here njeri te huaj qe te di te flasi shqip.
Kjo ishte gjeja e pare qe me beri te dua ta njof me mire. Te tjerat erdhen me kalimin e kohes. Nuk mund te them se ishte "dashuri me shikim te pare"![]()
se cfare ishte kur rashe ne dashuri per here te pare nuk eshte shume e vecante,por di qe hera e pare nuk ishte kur kisha menduar une
me terhoqi cdo gje,ne rradhe e pare sjellja e tij.bukuria e tij,edukata e tij e jashtzakonshme.nje njeri qe smendja se d ta gjeja kurre vetem ne endrra dhe.me e rendesishmja tek ai gjeta dashuri,edhe pse un ne fillim se doja i kam pare mire reagimet e tij,ndjenjat e tij kaluan caqet dhe pata nje histori jashtzakonisht te bukur dhe te dhimbshme me plot vuajtje por qe kurr su ndame.jemi shume shume shuuuuuuuuuuuum te lumtur.asgje sna ka ndare.vetem vdekja
Krijoni Kontakt