Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 50
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Kemisha e tije e verdhe...hahahaha. Ai eshte i vetmi qe ka guxim te veshe dicka te tille dhe prape te duket mire ne te Kur e mendoj ate moment...hahaha! Thjeshte fantastik Kemishe qe nder te tjera e kishte veshur per te me kujasur mua meqe kisha komentuar nje dite perpara nje cun ne kemishe pak si ne te verdhe :P (Gosh, duhet te mesoj te mbaj gojen,une)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 06-01-2008 mė 09:47
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Infinite
    Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    275
    Nuk e kuptova se kisha rene ne dashuri me te sepse me pelqente cdo detaj ngai ai, edhe ai karakteri i veshtire..sidomos ai karakter.
    Plus qe ka nje buzeqeshje shume te ngrohte.

E kuptova se kisha rene koke e kembe kur ndjeva se me plasi zemra dhe mu mbushen syte me lot ne te vetmin moment qe kuptova se ishte i nevrikosur dhe shkaku pa dashur isha une..
    Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    me terhoqi vemendjen sa ma zuri syri. ne nje ane te vaporit, cigaren ndezur, birra ne ane duke lexuar Tolstoin, shkrimtarin francez qe preferoj me shume. ishte nje nate e nxehte vere. ajo kish veshur nje pulover leshi. te kuq si dashuria. fytyra i ndriconte; nga djersa a nga emocionet s'morra vesh mire. i kerkova ca letra duhani, pime ca birra. nen tavanin e vaporit qe cahej tek tuk nga drita e yjeve diskutuam per dashurine, problemin e Qipros dhe muziken afrolatin. morem taksi bashke; i plotesova ca para se na solli rrotull ai qeni e si doli llogaria. do te ti jap neser me tha. kane kaluar 4 vjet, akoma po e pres.. ah.. vetem ajo mund ta bente kete.. aj lav ju forever mori!

Disclaimer: based on a true story. autori perpiqet te pershkruaje sa me sakte ngjarjet. ngjashmerira me persona dhe ngjarje te tjera reale eshte thjesht koicidence.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Clauss : 07-01-2008 mė 20:35
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    lol
    dikush te me tregoj sikur vetem 1 post serioz te bere nga parafolsi dhe do ti jap $100!

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Clauss Lexo Postimin
    me terhoqi vemendjen sa ma zuri syri. ne nje ane te vaporit, cigaren ndezur, birra ne ane duke lexuar Tolstoin, shkrimtarin francez qe preferoj me shume. ishte nje nate e nxehte vere. ajo kish veshur nje pulover leshi. te kuq si dashuria. fytyra i ndriconte; nga djersa a nga emocionet s'morra vesh mire. i kerkova ca letra duhani, pime ca birra. nen tavanin e vaporit qe cahej tek tuk nga drita e yjeve diskutuam per dashurine, problemin e Qipros dhe muziken afrolatin. morem taksi bashke; i plotesova ca para se na solli rrotull ai qeni e si doli llogaria. do te ti jap neser me tha. kane kaluar 4 vjet, akoma po e pres.. ah.. vetem ajo mund ta bente kete.. aj lav ju forever mori!

Disclaimer: based on a true story. autori perpiqet te pershkruaje sa me sakte ngjarjet. ngjashmerira me persona dhe ngjarje te tjera reale eshte thjesht koicidence.
    Ja ky eshte romantizem i vertete...tamam qe ti te bije ne dashuri!lol
    E di qe ke humb per shkrimtar i romaneve roze ti kot se koti.Barbara Catland do ishte kot para teje!
    Po mire keto letrat qe ja kerkove ti...ato te duhanit flas,per ēfare e deshe per ta dredh cigaren apo ndonje gje tjeter?!Edhe ajo me te dredhme e pinte eeee?lol
    Paska qene e veēante ...hahahahahah,me shkrive,pulover leshi dhe problemi Qipros...Po si nuk u bere nje here serioz aman!

Ps...Fierakja deri tani skam pare as une ndonje shkrim serioz te ketij "fenomenit",dhe me thene te drejten desha me vene bast dysfish me ty,por kur u mendova mire thashe lere se ku i dihet,mbase na ka shpetuar ndonje!lol

Respekte
    "Carpe Diem"

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Clauss Lexo Postimin

Veme baste 80% e kesaj eshte e vertete? Ti ver rrogen e muajit ne tavoline, une ve rrogen e muajit ne tavoline(edhepse une do humbisja shume me teper se ti ne rast se... hahaha :P)
    Ty femrat me triko lleshi te kuqe, mua meshkujt me kemisha te verdha... :P everlasting luv,mori :P
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Clauss....se harrova!

Po kur u be Tolstoi francez aman....pupupu na turperove fare!

Une ve bast qe ti e ke enderruar nje gje te tille!lol
    "Carpe Diem"

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    lol
    dikush te me tregoj sikur vetem 1 post serioz te bere nga parafolsi dhe do ti jap $100!
    ne kete teme ->
    http://www.forumishqiptar.com/showth...t=77295&page=3 <- mund te gjeni postime time; jo vetem serioze po dhe me fryme festive hahahaah

blueski, une thashe pulover jo triko

Diana, bardhone moi, gabim. te gjithe e dime qe Tolstoi ishte gjerman. historia eshte e vertete pervec puloverit, djerseve dhe fjalise se fundit. lol
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga albani1 Lexo Postimin
    Cfare eshte dicka qe ju pelqeu tek personi me te cilin rate ne dashuri per here te pare?
    A ishte kjo gje e cila pelqyet qe ju beri te binit ne dashuri qe ju shtyu ta dashuronit personin shume forte?
    Dashuria dhe Arsyeja nuk bejne cocktail bashke . Nuk ka ARSYE te besh te biesh ne DASHURI . Kam kerkuar arsyen dhe nuk e kam gjetur .
    E dua thjesht per ate qe eshte .
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    kush bie ne dashuri ben tere ato budallalleqe ... prandaj duhet me rene ne dashuri sa me shume .. se behet jeta interesante , me pelqen kjo filozofi

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  4. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •