sikur te te vije dhe nje here ne zemren time ...un do te ta beja dhurate zemren qe ti te jetoje dhe un te vdisja...
sikur te te vije dhe nje here ne zemren time ...un do te ta beja dhurate zemren qe ti te jetoje dhe un te vdisja...
NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?
Sikur të kthehej koha per 30 vjet prapa ,prap do ti thosha Nënës ,së asnjëhërë nuk është larguar nga zemra ime ,ashtu si 21 vitet e para të jetës sime kur ishte në mesin tonë
Duhet heshtur,per te degjuar
te degjosh,per te mesuar
te mesosh,per tu pergatitur
te pergatitesh,per tu sherbyer
e,te sherbesh,per tu udhehequr!
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
St Valentini qe sapo kaloi meriton te perjetohet perseri...
adventure in dreamland
Kam shumë gjëra pert e cilat ndjehem krenare,por te kisha mundësi t,ia nisja nga fillimi!
Sikur edhe nje here te me jepej rasti te jetoja te kaluaren , I will spoil the past the same way I am spoiling the present with more LOVE . I will make The Past to live in The Future .
$ € ₭ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫
sikur edhe nje here:
te pakten te te degjoja zerin nga large,te flisnim,nuk them dot te te takoja....
do te te kisha kerkuar llogari,nje arsye te vetme se "PSE"
Pse gjithc'kaje i dhe fund,kur ti e ffillove,
Pse gjithc'ka ti mbarove,pse,ku u bazove....
ah sikur edhe nje her,te jemi sic ishim,
te kemi c'far kishim....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Quoth the raven, " Nevermore."
Where does a thought go when it's forgotten?
Ah ,,sikur te isha djal''
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Krijoni Kontakt