Nuk me merr malli per te shkuaren se jetoj ne menyre optimale te tashmen, por po te kisha mundesi doja te kthehesha mbrapsh ne 1990 per te rregullu ca situata.. eehhhh
Nuk me merr malli per te shkuaren se jetoj ne menyre optimale te tashmen, por po te kisha mundesi doja te kthehesha mbrapsh ne 1990 per te rregullu ca situata.. eehhhh
Kur malli tė ketė marrė
edhe unė mos tė jem aty,
mbylli sytė edhe mė thirr
se unė do tė vi aty.
Kur buzėt tė janė tharė,
edhe puthja tė mungon
hape dritarėn e lutju hanės,
se puthjen time ajo ta dėrgon.
Kur ti ndjehesh nė vetėmi
edhe zemratė qan,
zhytu ne kujtime dhe
mua do tė mė kesh pranė.
kur ti tė me duash
dhe pranė tė mos mė keshė,
hap dritarėn dhe fluturo
se tek unė do tė jeshė. Prej Nga Erdhe
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
do doja te provoja/jetoja ca gjera nga te cilat zgjodha te mos i beja atehere kur mund ti beja.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Ndoshta te jetoja edhe nje here femijerine time...eshte e vetmja periudhe ne te cilen ndihemi vertet te lumtur...sa per zhgenjimet,jeta eshte e mbushur plot me te tilla...mund te ndreqja nje pendese por jam i bindur se do te me dilte nje tjeter,e nje tjeter,e nje tjeter..
DEGJO GJITHMONE ZEMREN
Do te jepja gjithcka kisha te kthevesha dhe njehere ne daten 17 prill 2007![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Do te kthehesha pas ne kohe ne janar te 2008-es,te ndryshoja sjelljen time ndaj nje njeriu qe e dua shume dhe tani jeta ime do te ishte krejt ndryshe.Por kisha shume egoizem ahere.
sikur edhe nje here te vetme te perjetoja prape femijerine time...
sikur edhe nje here te kthehesha ne vitet e para te gjimnazit
Nuk kam kohë të urrej ata që më urrejnë, ngase jam shumë e zënë duke dashur ata që më Duan!!!
Krijoni Kontakt