Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489

Mentaliteti lë pa shkollë 14-vjeçaren!

Nje vajze 14 vjecare nga bathorja e Tiranes eshte e destinuar te rrije me arsim 9 vjecar pasi prindrit nuk e lene te vazhdoje gjimnazin . Ky fenomen vjen si pasoj e mentalitet te prinderve te cilet mendojn te "mbrojne" nderin e vajzes duke mos e len te shkoj ne shkolle. Dita dites po shfaqen keto koncepte te gabuara nga familje pa intelekt dhe me mentalitet te trasheguar dhe kjo esht me te vertet per te ardhur keq pasi raste te tilla jan te rralla ne bot ku femijes i mohoet arsmimi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 22-10-2007 më 19:24

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Në Shqipëri u dashka bërë edhe gjimnazi me detyrim!
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783

Talking

Citim Postuar më parë nga chamillionare Lexo Postimin
    Nje vajze 14 vjecare nga bathorja e Tiranes esht e destinuar te rrije me arsmin 9 vjecar pasi prindrit nuk e len tevazhdoj gjimnazin . Ky fenomen vjen si pasoj e mentalitet te prinderve tecilet mendojn te ^mbrojn^ nderin e vajzes duke mos e len te shkoj ne shkolle.Dita ditespo shfaqen keto koncepte te gabuara nga familje pa intelekt dhe me mentalitet te trasheguar dhe kjo esht me te vertet per te ardhur keqpasi raste te tilla jan te rralla ne bot ku femijes i mungohet arsmimi.
    pervec ciganeve dhe femijeve ne Ugande!!!!!

Interist deri ne vdekje Maska e kleo_al
    Anëtarësuar
    13-02-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    127
    Jemi msu tashme me kto gjera.Kan egzistuar dhe do egzistojn gjithmone.Mjer fmijet qe po e pesojne.
    Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    e pash edhe une kete lajm mbreme, dhe kjo vajza qante
    po te pakten keta prinder ja dhane arsimin e detyruar, qysh te besh me ata prinder te tjere qe edhe arsimin e detyruar nuk u japin femijeve.
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Citim Postuar më parë nga chamillionare Lexo Postimin
    Nje vajze 14 vjecare nga bathorja e Tiranes eshte e destinuar te rrije me arsim 9 vjecar pasi prindrit nuk e lene te vazhdoje gjimnazin . Ky fenomen vjen si pasoj e mentalitet te prinderve te cilet mendojn te "mbrojne" nderin e vajzes duke mos e len te shkoj ne shkolle. Dita dites po shfaqen keto koncepte te gabuara nga familje pa intelekt dhe me mentalitet te trasheguar dhe kjo esht me te vertet per te ardhur keq pasi raste te tilla jan te rralla ne bot ku femijes i mohoet arsmimi.
    Jan gjysem kafshe.. them gjysem kafshe sepse mendojne se po i mbrojn nderin vajzes, nderkohe qe vajza kur nuk eshte e edukuar edhe e mesuar me jeten, normale qe ka per ti marr mbare mullaret e fshatit.. sdo lere mullar pa shkel me b*the.. prandaj kta duhet ti edukojne femijet, edhe jo ti mbajn te mbyllur, po duket mentaliteti fshatarit .
    Kta lloj tipash i kam marr urrejtje sepse vijn nga maja malit, edhe zaptojn tokat ktu ne tirane, kta eshte per ti izolu , tju marresh femijet edhe tjua fusesh neper konvikte ti edukosh, kurse kta, ti leshe te vetmuar andej ku jan.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Edvin83 : 23-10-2007 më 11:15

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Bukur! Kur te plaken ata, ta shohin tallozin se sa do t'u sherbeje e bija...

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Morning star: lol

fatkeqesisht, nuk jane as te paret e as te fundit.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Mendoj se Ministria e Punes Sociale duhet te krijoje grupe te vecanata per ndergjejgsimin e prinderve qe ti cojn ne shkoll .Pra edhe pasi mund te duket anormale ne kohet qe jetojm keto grupe jan shum te nevojshme qe raste te tilla te jen sa me te pakta

Tema të Ngjashme

1. Mësuesi SMS prindit: Fëmija yt mungon në shkollë
    Nga Davius në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 10-02-2010, 13:13
  2. Kritika e interpretimit Protestant të Biblës
    Nga Tannhauser në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 97
    Postimi i Fundit: 23-08-2009, 07:39
  3. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. At Donat Kurti O.F.M.
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 03:17
  5. 5 Universitetet më të mira në Amerikë
    Nga miri në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 16:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •