Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 37
    i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354

Exclamation 13-të vjeçari Nekrofil...

Nuk e di ne keni degjuar lajmet, apo gazetat e se shtunes, ne lidhje me kete ndodhi... mua me te vertet me beri shume pershtypje.
    Si fillim po shpjegoj termin nekrofil, per ata qe se dijne sepse eshte nje fjale e cila haset teper rralle:
    nekrofil - dikush i cili kryen marredhenie me nje te vdekur.
    Nje 13vjecar kishte vrare nje gruar 42vjecare, ose me sakt e kishte mbytur me rripin e pantallonave ne pabesi, e pasi ajo kishte dhene shpirt e kishte perdhunuar.
    Kjo ishte viktima e tij e dyte, pasi disa jave me pare, djali ne fjale kishte hyre per te vjedhur shtepine e nje plake, te cilen e kishte e hedhur nga shkallet, dhe me pas e kishte perdhunuar.
    Ekspertiza gjeti se ne te dy rastet ishte i njejti autor.

Mua me duket dicka shume makabre dhe pertej cdo kufiri llogjik. Smund ta mendoja kurre qe nje njeri ne ate moshe mund te kishte nje prirje kaq keqberese... Po shkon njerezimi drejt fundit me duket!
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ted Bandy ka qene i tille.
    Ted Bandy i vriste femrat edhe me pas i perdhunonte.

Kto jan filmat qe trasmeton Digitalb nga te cilet frymzohen adoleshentet ne ditet e sotme, sepse nga Ted Bandy ka dale edhe fjala Serial Killer.

Kto filma sduhet te trasmetohen ne TV ku mund te shohin te gjitha moshat, ta them un qe ky adoleshent eshte vetem viktime e ksaj situate.

Fajin e kan TV qe kan degjeneruar rinine e sotme.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    E lexova deklaratën e nënës së tij. Sipas saj, ai ishte traumatizuar nga dhuna në familjen e saj e ushtruar nga burri, domethënë babai i kriminelit. Sikur prindërit ta kuptonin përgjegjësinë që kanë ndaj fëmijëve, padyshim se nuk do tua shkatërronin jetën atyre dhe rrjedhimisht as viktimave të tyre.

Mjer shoqëria shqiptare për degjenerimin që po pëson ditë e më tepër.
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Sipas saj, ai ishte traumatizuar nga dhuna në familjen e saj e ushtruar nga burri, domethënë babai i kriminelit
    Kto jan budallalleqe qe un pervete nuk i besoj.
    Ne kohen e komunizmit na kan pas rrahur baballaret tane, ka pas nga ato qe i rrihnin edhe me rripin e pantallonave, edhe me ndonje zorre uji.. por asnje ska dal kriminel, (shum rralle) prandaj kto jan budallalleqe qe kan hyre ne shqiperi me ane te TV-ve se mami ktij psikopatit paska pare shum filma me serial killer.

Kshu qe me mire te mbylle gojen kjo injorante se sa te fus ne mes burrin e vet duke e akuzuar se eshte shkaku ksaj gjeje. Debilja.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga P-FaRm Lexo Postimin
    Nuk e di ne keni degjuar lajmet, apo gazetat e se shtunes, ne lidhje me kete ndodhi... mua me te vertet me beri shume pershtypje.
    Si fillim po shpjegoj termin nekrofil, per ata qe se dijne sepse eshte nje fjale e cila haset teper rralle:
    Nje 13vjecar kishte vrare nje gruar 42vjecare, ose me sakt e kishte mbytur me rripin e pantallonave ne pabesi, e pasi ajo kishte dhene shpirt e kishte perdhunuar.
    Kjo ishte viktima e tij e dyte, pasi disa jave me pare, djali ne fjale kishte hyre per te vjedhur shtepine e nje plake, te cilen e kishte e hedhur nga shkallet, dhe me pas e kishte perdhunuar.
    Ekspertiza gjeti se ne te dy rastet ishte i njejti autor.

Mua me duket dicka shume makabre dhe pertej cdo kufiri llogjik. Smund ta mendoja kurre qe nje njeri ne ate moshe mund te kishte nje prirje kaq keqberese... Po shkon njerezimi drejt fundit me duket!

Une nuk jam i sigurt se nje trembedhjetevjecar mund te kryeje maredhenie te plote sexuale.
    D,m,th mund te me ndricoje ndonjeri mua nese u gjenden gjurme sperme aty ne te dyja rastet , apo ja fusin kot gazetaret per tu shitur gazeten atyre qe nuk kane me se te shtyjne kohen?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Filmat sigurisht nuk jane edukative (flasim per nje pjese te fimave) dhe per kete arsye egziston apo duhet te egzistoje nje certafikate e cila percakton se nga c'moshe e siper mund te shikohet filmi.Pastaj eshte plotesisht pergjegjesi e prinderve te monitorojne programet qe ndjekin femijet e tyre.

Nuk mendoj se nje fenomen i tille eshte influencuar nga frekuentimi i filmave horror. Miliona femije ne bote mund te kene patur rastin te shikojne filma te tille, por jane egzamplare teper te rralle qe kryejne akte te tilla. Truri eshte gjeja me kompleks ne univers, dhe eshte veshtire per te kuptuar se c'fare ka ndikuar ne trurin e tij.

Ne fakt, femijet qe perjetojne drame dhe keqtrajtohen ne shkalle te rende, ne shumicen e rasteve i vuajne pasojat kur rriten.Kjo eshte e vertete. Por ky njeriu ne rastin e mesiperm eshte femije !!

Nuk e kuptoj ! Rast teper i rralle dhe i padegjuar!
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Zeri_i_Mirdites Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj ! Rast teper i rralle dhe i padegjuar!
    ..dhe absolutisht i pavertete!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Une nuk jam i sigurt se nje trembedhjetevjecar mund te kryeje maredhenie te plote sexuale.
    D,m,th mund te me ndricoje ndonjeri mua nese u gjenden gjurme sperme aty ne te dyja rastet , apo ja fusin kot gazetaret per tu shitur gazeten atyre qe nuk kane me se te shtyjne kohen?
    Nese do te dish ai kishte zhvillimin e nje 25 vjecar
    ashty ishte dhe ai nga mendja dhe esht e vertet
    dhe poilicia kur e kapen e mernin ne pyetje dhe i thoshni
    ca do behesh kur te rritesh ai i thoshte
    do behem kriminel
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    degjo si ne gazete edhe te lajmet shkruhej se ne te 2 rastet ishte gjetur sperma e djalit ne fjale, nga verifikimet qe u bene.

Smendoj se eshte dhuna ne familje qe i ka shkaktuar nje gje te tille, pasi ai nuk vret, por vret edhe viktimen e perdhunon.
    Gjithashtu persa i perket TV edhe ato ndikojne ne formimin psikologjik te njerezve; por prap ajo eshte detyra e prindit, e jo TV, pasi ata sinjalizojne se ca grupmoshe mund ta shohe ate film, apo serial. pasi ai mund ta lexoje edhe nje liber me te njejten permbajtje, apo ku ta dij une...
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028
    P-FaRm: Si fillim po shpjegoj termin nekrofil, per ata qe se dijne sepse eshte nje fjale e cila haset teper rralle:
    Kam degjuar edhe une per raste te tilla , keto gjera zakonisht i bejne ata qe kan çrregullime nga me te ndryshmet.
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 77 vjeçari martohet me një grua 60 vjet më të re
    Nga Hyllien në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 28-03-2009, 18:41
  2. Vetëvaret 13- vjeçari, “Dëshmitar i Jehovait”
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 21-07-2005, 05:20
  3. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-06-2005, 15:11
  4. Humor:11 Vjecari
    Nga PaMeLaA në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 28-12-2003, 23:55
  5. Qëllohet për vdekje 25 vjeçari, në Tiranë
    Nga Beqari002 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 03-12-2002, 19:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •