Kush mendoni nga keta te dy kan qen
aktor me fam botrore umoristike
benny hill
apo
Carli Caplin
Pres mendimin tuaj cili prej ketyre ju pelqen
Kush mendoni nga keta te dy kan qen
aktor me fam botrore umoristike
benny hill
apo
Carli Caplin
Pres mendimin tuaj cili prej ketyre ju pelqen
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Chali Caplini medoj une Sepse ka dal me PAre se Ben Hille
Eshte me i njohur nr Boten e Humorit Boteror.
FieRaK
Mua me pelqen me shum Benny Hill se esht
gallat me ato vidiot qe ka ber
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Carli Caplin
dihet ky ka qen ai qe e kam ndjekur me shum edhe me ka len shum mbresa cool
Te 2 Humorist te mrekullushem por prezantojne Epoka te ndryshme.
Chaplin ka hedhur Bazat e Humoristeve edhe mbetet gjithmone i paarritshem.Te bente te qeshje me kushtet e kinematografise se asaj kohe.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Me fam boterore them se ka qen Charlie Chaplin per vet faktin qe e shpjegon dhe anetari me siper.
Por un kam ndjekur me shum BennY Hill, i cili me pelqen me shum.
hahaha ca teme kjo per mua me mir the shblsh :P
Charlie eshte shume i mire po ama dhe banny hill nuk ka te share per zotin...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Charli eshte me famshem per levizjet e tij. Ka bere disa filma me ze dhe asnjera prej tyre (pervec DIKTATORIT) nuk eshte gje.
Kurse Beni hill eshte per gjithshka. Levizjet fantastike, banalitetin humoristik.
Kur ia "ashtu" gruan atij tullacit per 3 seconda dhe vishej prape. E pa arritshme!
Mua me merr gjysem ore te zberthej pullen. E mo mire se edhe zinxhiri mer te pakten disa sekonda...
Dialektet e ndryshme i qante fare. Une vdes per gjermanishten i tij.
Po bente reklame per sytjen dhe kishte marre nje manekien artificial. nga qe kamera ishte shume afer byt... dukeshin si gjokse sa e largon kameren kameramani dhe regjisori i bertet Ai i shpjegon i egersuar dicka ne gjermanisht...mua me kujtohet vetem pjesa e fundit . me demek...cfare te beja Tic kaputen. Manekeni kishte gjoksin te thyer.
Benny Hill-in eshte me i mire.
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt