Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856

PM per shejtanen

Dedikuar shejtanes... para disa ditesh vdiq ne nje aksident automobilistik.

E keni parasysh ate veprimin rutine ne virtualitet ndersa jeni duke derguar nje pm?
    Klikoni mbi emrin dhe atje nje nga opsionet e shumta shkruan ; "Dergoni nje mesazh privat te x-i“.Ju shkruani mesazhin dhe e dergoni, packa se sipas statusit personi mund te mos jete online.Por ju jeni te qete se;“x-i do te lajmerohet me e-mail per mesazhin tuaj“.
    Personi ne fjale mund te mos jete online per shkaqe nga me te ndryshmet; mund te jete duke pire kafe qetesisht ne njerin nga baret e panumerta te Tiranes dhe jo vetem...
    Mund te jete me kacabunj dhe nuk ka deshire te pergjigjet, mund te jete ne ndonje party duke kercyer mbi tavoline, mund te jete duke u zhdepur me embelsira, si pasoje e mungeses se afeksionit etj etj.
    Fjalia;“ x-i do te lajemerohet me e-mail per mesazhin tuaj „, krijon nenvetedijshem nje ndjenje qetesie se personi i cili eshte duke pire kafe qetesisht ne njerin nga baret e panumerta te Tiranes dhe jo vetem/ personi qe eshte me kacabunj/ personi qe eshte duke kercyer mbi tavoline/apo personi qe eshte zhdepur me embelsira/ dikur do te futet ne internet – kafene me te afert dhe do te behet online.
    Sic shkrova me lart, personi mund te mos jete online per shkaqe nga me te ndryshmet, shpesh nga me te rendomtat. Por ca te tjera... jane thjesht nga me te pabesueshmet. Si pershmbull; personi e ka te pamundur te pergjigjet... trupi i tij keto caste eshte duke fjetur nentoke.
    - Vogelushe, mos fli, sot kam nje deshire te cuditshme per te te derguar nje pm. Hapi syckat, behu online. Keto caste, te gjithe ne, i kemi syte nga ty. Po te shohesh: “ kush eshte ne linje”, do lexosh qe: “ x,y,z jane duke pare profilin e anetarit”, profilin tend vogelushe.
    Te gjithe te kemi ne mendje.Mire vogelushe? Po na ndjek? Po na sheh tek vertitemi te shqetesuar hapesirave virtuale, si klikojme dhjete dritare njeheresh e ne asnjeren nuk shkruajme?
    Une nuk ta kisha pare asnjehere fytyren, nuk e dija si i kishe syte, njihja vetem ca germa nga ty.Ca germa jeshile qe me transmetonin miresi.Ato me benin te te ndjeja shpirtin.
    Por sot kam lotuar per ty.
    Ciniket, le te bertasin sa te ngjiren qe virtualiteti eshte genjeshter.Une sot kam qare per ty, kam qare me lote reale, me lote te lengshem.Me pas i fshiva me kurrizin e duarve, pastaj keto te fundit mu rrezuan te keputura mbi tastiere.
    - Ku e pati mendjen zoti kur te morri, vogelushe? É ? I pranon ndonjehere gabimet ai? Kaq te nevojshme e kishte ai te te vinte krahe engjejsh?
    - Po me ndjek?
    Mos me thuaj qe interneti qiellor eshte i ngadalte. Po qesh tani? Sa mire… parajsa eshte kaq e merzitshme.
    - Vogelushe... vogelushe... mos fli... hapi syte.

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    O zot, hyra te lexoj diqka e te relaxohem ,por .. mu mbushen syt e faqet me lot !
    Ne cilin do skaj te parajses qofte AJO ( shejtanja) pushofte e qete

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Boooo sa keq me vjen edhe pse nuk e kam fiksuar mire kete anetare. Mos pse keshtu.
    i ndrihte shpirti atje ku eshte.

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283
    Citim Postuar mė parė nga engjellorja Lexo Postimin
    Dedikuar shejtanes... para disa ditesh vdiq ne nje aksident automobilistik.

.Une sot kam qare per ty, kam qare me lote reale, me lote te lengshem.Me pas i fshiva me kurrizin e duarve, pastaj keto te fundit mu rrezuan te keputura mbi tastiere.
    - Vogelushe... vogelushe... mos fli... hapi syte.
    Me respekt te thell per SHEJTAN-en!
    Ngushllimet me te sinqerta familjes dhe gjithe njerzve te saj te zemres!
    Dhuro shumė...e prit pak!

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Engjellorja na ke bere te gjitheve te lotojme ....

Nuk kam pasur rastin qe ta njof ,por kam pershtypjen se do i gezoja respekt ...

Engjell lart ne qiell, pusho e qete .. Zoti i merr shpejte shpirtrat e atyre engjejne qe braktisin qiejt e parajses per te marr fryme e shpirt njeriu.

..............
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e Ard
    Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Postime
    504
    Sa me trondite engjellore.....si moj shejtanja nuk eshte me ne jete?
    C'fatkeqesi e madhe....uh....kam mbetur pa fjale. Krim per te qe iku aq e re,krim.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Edhe engjejt po qajne per kte dite te zeze. U prehte ne paqe shpirti jot "shejtane" (emrin nuk ta mesova kurre) por tani nuk je me shejtane, je engjell, ashtu sic ke qene gjithmone. Nuk di si te shpreh ngushellimin tim, por e di qe ne kte moment qe po shkruaj, syte i kam te mbushur me lot nga hidherimi . U prehte ne paqe shpirti jot vogelushe. Ngushellime familjes edhe gjith te afermve. Cfar trishtimi.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anėtarėsuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Iu prefte shpirti ne paqe . Ngushellime

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Kam pasur rastin ta njoh ne boten virtuale dhe kemi shkruajtur ne nje forum tjeter...
    Ka qene nje engjell i vertete, dhe e tille ka per te mbetur gjithmone! I qofte i lehte dheu.

"Alda" U prefsh ne paqe mikja ime! Gjithmone do te mbetesh ne zemrat tona.
    (Keshtu eshte kjo jete, ketu je, neser nuk je!

Ngushellimet e mija familjes se Aldes (_SheJtaNia_) dhe njerezve te aferm!

Pushofsh e qete ne parajse engjell.
    #VamosArgentina

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Forumi Shqiptar vlerėson dhe respekton tė gjithė mesazhet tuaja drejtuar familjes sė shejtanes (ish-anėtare e kėtij forumi), por stafi ėshtė i detyruar tė mbyllė kėtė temė pasi kjo ėshtė dėshira e familjes sė saj.

Faleminderit pėr mirėkuptimin.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •