Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
    TR1920A Maska e Oni_11111
    Anëtarësuar
    12-11-2006
    Vendndodhja
    Toscana
    Postime
    143

Pse flitet kaq shumë për fenë?!

Pse ne 80% e ktij forumi flitet vetem per fene????? c'eshte feja qe te zaptoje gjith kete hapsire qe ka forumi??????? Mos me keqkuptoni nuk them te mos flitet fare per fene, por edhe kshu nuk ka lezet. jo e lagu jo se lagu, pse nuk ceket shamia ne kuran, kuranin e krijoi ky, biblen e krijoji ai tjetri, shejhul islam iben tejmije (qe as nuk e di ca do me thon) a u kryqezua dhe u ringjall jezusi,syneti falas per kalamojt e vushtrise, ne cfare gjuhe faleni??? (SHQIP ER SHQIP pse n'ca gjuhe t'falem?????) si falet jamazi???, Shën Joan Kukuzeli, shqiptari me një zë engjëllor, e shume e shume te tjera.

Per mendimin tim ka shume tema, argumente dhe probleme te tjera per tu biseduar dhe shqyrtuar ndoshta edhe me te rendesishme se kto qe kam cituar me lart por me ju thon te drejten as ma bo dora me e hap nje teme sepse po nuk u fol per fene, maksimumi 3 veta pergjigjen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Oni_11111 : 20-10-2007 më 08:21 Arsyeja: gabim grafik
    L'AMORE, L'UNICA COSA PER CUI VALE LA PENA SOFFRIRE !!!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Oni_11111 Lexo Postimin
    Pse ne 80% e ktij forumi flitet vetem per fene????? c'eshte feja qe te zaptoje gjith kete hapsire qe ka forumi??????? Mos me keqkuptoni nuk them te mos flitet fare per fene, por edhe kshu nuk ka lezet. jo e lagu jo se lagu, pse nuk ceket shamia ne kuran, kuranin e krijoi ky, biblen e krijoji ai tjetri, shejhul islam iben tejmije (qe as nuk e di ca do me thon) a u kryqezua dhe u ringjall jezusi,syneti falas per kalamojt e vushtrise, ne cfare gjuhe faleni??? (SHQIP ER SHQIP pse n'ca gjuhe t'falem?????) si falet jamazi???, Shën Joan Kukuzeli, shqiptari me një zë engjëllor, e shume e shume te tjera.

Per mendimin tim ka shume tema, argumente dhe probleme te tjera per tu biseduar dhe shqyrtuar ndoshta edhe me te rendesishme se kto qe kam cituar me lart por me ju thon te drejten as ma bo dora me e hap nje teme sepse po nuk u fol per fene, maksimumi 3 veta pergjigjen.

eshte mendimi dhe fjala e lire oni !!! pse nuk besdisemi ne nga ata qe nuk flasim per fene edhe ti besdisesh !!! je i lire te shikosh ato tema ose ato postime qe te interesojne apo jo ??? mos u mundo kot te gjesh pse-se se nuk gjehet
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anëtarësuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249
    Ky forum esht krijuar per te gjith jo vetem per persona te caktuar oni prandaj lejohet qe te gjith te hapin tema ...
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    E ke then shum mire 80% e forumit flitet vec per fe.
    Si te ishte ky forum fetar jan ca persona qe c'do tem lidhin me fen edhe pa qen tema per fen fare. Se kam dijt qe ne shqipetaret jemi kaq fetar
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

TR1920A Maska e Oni_11111
    Anëtarësuar
    12-11-2006
    Vendndodhja
    Toscana
    Postime
    143
    Citim Postuar më parë nga Doc_ERI Lexo Postimin
    Ky forum esht krijuar per te gjith jo vetem per persona te caktuar oni prandaj lejohet qe te gjith te hapin tema ...

Une prandaj thashe qe te mos me keqkuptoni sepse une nuk i ndalova asnjeriut te postoje ate qe deshiron por thjesht pyeta se pse kaq shume postime mbi fene.
    L'AMORE, L'UNICA COSA PER CUI VALE LA PENA SOFFRIRE !!!

i/e regjistruar Maska e aadili
    Anëtarësuar
    21-09-2006
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    295
    Edhe unë poashtu pyetem pse kaqë shumë flitet në këte forum për fenë kurse diçka më thotë se a është mjaftë kaqë ose duhet që të flitet më tepër.
    Unë mendoj se,pa marë parasyshë se një njeri a ka ose ska fe, në jetën e tijë ai kërkon gjithmonë ta gjejë arsyen e diçkaje që nuk e njeh dhe të gjejë ose zgjedhë ate që atij i konvenon ose pëlqen.
    Për shumë gjëra në këte jetë njeriu ka gjetur një zgjidhje ose ka mundësi të zgjedhë,vendosë vetvetiu se si të veproj por ai s`është kurrë i kënaqur vetëm kaq dhe vazhdon të kërkoj edhe më tepër deri sa ti kujtohet vdekja.
    Me pamundësin që ka ai të vendos mes vdekjes dhe jetës, kurë dhe sa do të jetoj dhe ka apo ska jetë pas vdekjes dhe çfar do të ndodhë mëtutje me te, ai del si i mundur dhe ngadal fillon të pranoj humbjen dhe fillon të kërkoj rrugëdalje dhe kështu herët apo vonë ose mos ma keq pasi të vdes ai do të bindet do apo sdo, ka apo ska Kryjues.

Ke shume te drejte.. sinqerisht sa here shof temat e reja, te pakten mbi 20 tema duhet te jene fetare, edhe nja 2 apo 3 tjera, futboll ose tema shoqerore.. jan ber shum te merzitshem me gjith fe e me gjith hoxha e prifterinj.. njerez pa lidhje

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Forumi eshte ndare ne rreth 11 seksione te ndryshme dhe nje nga keta eshte i Fese.Keshtu qe anetaret kane hapesire te mjaftueshme per tu aktivizuar ne te gjitha fushat.

Nuk jam i sigurte ne 80% e aktivizimeve behen ne fushen e besimit fetar! Nese eshte e vertete ndodh ngaqe diskutimet rreth fese ngjallin argumentime te pafundme nga anetare qe hedhin te njejat mendime dhe opinione poste pas poste duke i kthyer temat ne mish mash.

Diskutimet rreth fese jane gjeja e fundit ne te cilat mund te akttivizohem personalisht, sidocofte nuk mund te ankohem mbi vullnetin e atyre qe konsumojne kohen e tyre te lire duke diskutuar rreth fese.Siq e tha SaS me siper...mendimi dhe fjala e lire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BvizioN : 20-10-2007 më 11:06
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Morning star sikur spara puqemi ne, por jam dakort me ty.
    Mendoj se duhet folur me shume per problematiken dhe aktualitetin, pasi ne shqiptaret vuajme nga 1001 gjera, e gjeja e cila na shqeteson me shume eshte feja. ne vend qe te na shqetesojne DRITAT , UJI i pishem qe jane nevoja jetesore dhe qe cdo vend i ka, ne qe kemi mundesine per gjithcka nuk i kemi. pse??? sepse cdo politikan e ka mendjen te mbushe xhepat ne pafundesi. dhe ne si qe rrime si popull i shushatur e diskutojme per fe, e futboll, nderkohe qe te tjeret po na shkelin me kembe.
    te pakten te mos mendojme per te tjeret, e per veten, por te mendojme per femijet qe do kemi ne te ardhmen. si do jetojne??? Apo do bejme edhe nje fakultet per hoxhe e prift, se mos gjejne pune ashtu femijet, se te ardhme tjeter sdo kene.
    Bohhh degjoj te huajt si na shajne, e qe na thone juve jeni keshtu e jeni ashtu, por mbi te gjitha na thone, ju shqiptaret jeni budallenj, pranoni gjithcka, kerkoni uje e ju sjellin helm, e ju prap e pini pa kundershtuar...
    Wake up Boys and Girls and fight for your future!
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2007
    Postime
    33

.
    Pse pyet ti Oni?

Nese je antar i vjeter e di fare mire, si ka qene ky forum me pare dhe si eshte katandisur tani.

Pyet udheheqjen e ketij forumi pse e ka katandisur keshtu kete forum? Pse i ka perjshtuar gjithe ata qe e mbanin kete forum gjalle. Tani ti dhe kushdo tjeter ndihet si ne nje shkretetire ketu ne kete forum.

keshtu qe perpiqu te fetarizohesh ndopak qe te jesh ne perputhje me te!!!!

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Në universitetet amerikane, flitet shqip.
    Nga Fiori në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 17-12-2007, 14:33
  2. Në ç'pjesë të SHBA-së flitet më së shumti gjuha Espanjolle
    Nga xixe xixellonja në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 10-12-2006, 01:31
  3. Filmi 'Inside Men'- flitet edhe per Shqiperine.
    Nga Lunesta në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 16:35
  4. Evropa dhe vrasësit e gjuhëve
    Nga Kryeplaku në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 23-12-2004, 08:51
  5. Serbishtja fillon të flitet në Prishtinë?
    Nga Wordless në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-12-2003, 10:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •