Duke pare ecurine ekonomike ne shqiperi, mendoj se Sali Berisha eshte Kryeministri me i deshtuar i te gjitha kohrave, nje njeri qe u sul perpara gjasme KOHA PER NDRYSHIM, paska qene tamam koha per ndryshim, koha qe na mori lumi, koha qe shqiperia morri rrugen drejt varrezave.
Sot po vija per ne pune edhe me rastisi qe takova nje shok timin, e pyeta se si po ja kalonte, edhe ai gati me lot ne sy me tha, Skemi drita e kam mbyll punen.. edhe gati sa spo i dilnin lot nga syte.
Nga kjo mora shkak te hap kte teme ne forum, qe te gjith te ngrem zerin te pakten ketu ne forum, duke denuar rende kte gje qe po ndodh me shqiperine, ku neve jemi kthyer ne vend te botes se 17-te se vendet e botes 3-te per ne jan lule.
Duhet te gjith ne qe te pakten te themi fjalet tona pa pas friken e askujt, un jam demokrat pervete, por nuk jam Berishian, sali berisha paska qene nje thiths gjaku per kte popull, i shkaterroi shqiptaret, por si duket eshte lidh me ndonje firme gjeneratoresh, edhe pa u shit nja 1 miliard gjeneratore besoj se nuk na i sjellin dritat.. Kryeminister i degjeneruar qe shkaterron popullin e vet, po qajn njerzit perdite se po e shtyjn jeten me 1 mij leksha, po vdesin vetem se nuk e japin veten.
Perdite e me te gjata po behen oraret e dritave, perdite e me shume firma po falimentojne, shum lokale dyqane etj etj jan drejt falimentimit, shume puntore kan dale nga puna.. edhe e forta e kryeministrit eshte qe thote DUHET TE BLINI GJENERATORE SILENCIOZE.. ndyrsire na sill drita mos e vrit kte popull
Krijoni Kontakt