Close
Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 133

Nota juaj për punën e qeverisë BERISHA

Duke pare ecurine ekonomike ne shqiperi, mendoj se Sali Berisha eshte Kryeministri me i deshtuar i te gjitha kohrave, nje njeri qe u sul perpara gjasme KOHA PER NDRYSHIM, paska qene tamam koha per ndryshim, koha qe na mori lumi, koha qe shqiperia morri rrugen drejt varrezave.
    Sot po vija per ne pune edhe me rastisi qe takova nje shok timin, e pyeta se si po ja kalonte, edhe ai gati me lot ne sy me tha, Skemi drita e kam mbyll punen.. edhe gati sa spo i dilnin lot nga syte.
    Nga kjo mora shkak te hap kte teme ne forum, qe te gjith te ngrem zerin te pakten ketu ne forum, duke denuar rende kte gje qe po ndodh me shqiperine, ku neve jemi kthyer ne vend te botes se 17-te se vendet e botes 3-te per ne jan lule.
    Duhet te gjith ne qe te pakten te themi fjalet tona pa pas friken e askujt, un jam demokrat pervete, por nuk jam Berishian, sali berisha paska qene nje thiths gjaku per kte popull, i shkaterroi shqiptaret, por si duket eshte lidh me ndonje firme gjeneratoresh, edhe pa u shit nja 1 miliard gjeneratore besoj se nuk na i sjellin dritat.. Kryeminister i degjeneruar qe shkaterron popullin e vet, po qajn njerzit perdite se po e shtyjn jeten me 1 mij leksha, po vdesin vetem se nuk e japin veten.
    Perdite e me te gjata po behen oraret e dritave, perdite e me shume firma po falimentojne, shum lokale dyqane etj etj jan drejt falimentimit, shume puntore kan dale nga puna.. edhe e forta e kryeministrit eshte qe thote DUHET TE BLINI GJENERATORE SILENCIOZE.. ndyrsire na sill drita mos e vrit kte popull
    Ndryshuar për herë të fundit nga Edvin83 : 19-10-2007 më 11:16

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    me i deshtuari?????????

me plehra thuaj qe se vret mendjen fare qe populli shqiptar ngeli duke vuajtur
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Se mos eshte vetem Berisha.Cili ishte ai kryeminister qe beri dicka per popullin?
    Te gjithe politikanet tane jane te deshtuar njeri me zi se tjetri.Kto jane vetem per veten e tyre se per popull si bjen ndermend kujt.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    cdo popull meriton qeverine qe ka dhe pike
    kot lodhemi

i larguar :-)) Maska e albunkers
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    139
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    cdo popull meriton qeverine qe ka dhe pike
    kot lodhemi
    mir e ke than ,,,
    po nese asht ma i deshtumi i tana kohnave duhet me prit edhe nja 2 vjet,,, se dikujt i takon me qeveris ne kohe krizash botnore e dikujt jo...
    .....................................

Interist deri ne vdekje Maska e kleo_al
    Anëtarësuar
    13-02-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    127
    Ta pranojme qe te gjithe.Ai me verte mund te jet kryeministri me deshtak por po ben ca gjera te ciliet te tjeret nuk kan arritur ti bejne.Si psh ndertimi i koridoreve qe po ben nxjerr komplet jashte loje Greqine dhe kjo eshte nje gje e mire per popullin tone
    Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Me i deshtuari???????si shume vone e ke kuptuar morning..........por kryeministrat e tjere nuk bien poshte.......njoni me deshtak se tjetri..........te gjithe bajga jane
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i regjistruar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    e kush ka dal i fituar nga politika?
    Ndryshuar për herë të fundit nga driniluka : 19-10-2007 më 14:25

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964

Qeverite

Vertet qeverite deri me sot antikombatare kan qene.
    Po ky Saliu eshte me i ziu deri me sot. Sa vjen ai ne krye nxin Shqiperia.
    Heren e pare beri 97 tani 97 po e ben vetem ekonomike pa pushke.
    Po ben gjoja rrugen durres kukes. Ta dini qe ajo do jete varr ekonomik per Shqiperine packa se si rruge duhet ajo e shume te tjera.
    Te harxhosh per nje projekt te vetem pa tender e pa ditur se ku do te dale 10 perqind te produktit te pergjithsm kombatar eshte krim e me i madh se piramidat.
    Po dihet qe Saliu ka detyre ta shkaterroje Shqiperine.
    Ja shiti pushtetin Nanua qe te behej president palacua nr 2 i kombit.
    Spresim gje jo nga Saliu e PD qe nuk jane parti po komitet malesh si ato te qemotit qe krijoheshin kunder Serbise

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Ne tre kohe qe ka jetuar Berisha si politikan, ne dy ka fituar, ne nje ka humbur. Ne treja kohet, gjithesesi, ka gabuar tre here. Me probabilitet, kjo i bie 1.0, ose 100%. Nje nga qeverite me nivelin me te ulet ne te gjitha aspektet.

Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Alfred Uçi tregon
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2010, 08:55
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Berluskoni në 2 dhjetor viziton Shqipërinë
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 04-12-2008, 18:26
  4. Berisha bën publike ndryshimet në kabinetin e tij qeverisës
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 27-04-2007, 16:53
  5. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-02-2006, 15:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •