bukur esht ber
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
per mendimin tim ka duplikuar backgroundin ne nje livel te ri
pastaj e ka kthyer kete livel ne bardh e zi (ndoshta me desaturate), e
ka sfokuar me blur-in e famshem, ka krijuar nje maske ne te njejtin livel
me nje penel (furce) me opacitet rreth 40-60% ka lyer ne pjesen e syrit, vetulles
duke dale keshtu pjesa me ngjyre e syrit. por e bardha me te zezen e syrit
si dhe vetulla jane ne kontrast, ndersa hunda as qe dallohet fare, keshtu qe
ka mungese harmonie ne foto.ne pjesen e poshtme te qerpikeve ka nje gabim sfumimi sigurisht te penelit(furces). mbase une dhe mund te gaboje ca sepse eshte problem fotua origjinale nga nje jpeg per web,pasi corniza me del pak a shume ne ngjyre bluastro dhe jo te bardhe gje qe do te thote per manexhimin e monitorit dhe te ngjyrave ne fotoshop. dashur pa dashur del nje tjeter efekt jo ai i deshiruari,por ai qe quhet vinjetenga sfumatura rreth e te zezes ne korrnize ose nje gjysme e zbehur sepia tone. per mendimin tim ka humbur shprehje edhe fotografiavete pasi nje femer kaq e embel s'ka nevoje per kete efekt. teknika e zbutjes se fytyres me blur duhet te perdoren ne menyre qe ta beje lekuren e fytyres te shfaqet paksa e zbutur pa humbur detajet ( poret, strukturen )
dhe duke eliminuar difektet (pucrat prerjet apo ku di une).
megjithate ndonje sqarim i realizimit te kesaj fotografie do te ishte nje diskutim shume me i sakte
Shume bukur...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Shume te bukura.Urime vllaut tat![]()
Elegance is an attitude.
Ajo e para e bukur, mirepo kjo e dyta mahnitese, suksese.
Sui generis
Krijoni Kontakt