Bojkot..............
Aleanca Kosova e Re
Lidhja Demokratike e Dardanisë
Partia Ekologjike e Kosovës
ORA
Partia e Integrimit Demokratik
Partia e Pavarur Liberale
AAK - Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës
ADK - Alternativa Demokratike e Kosovës
BK - Balli Kombëtar
DSV - Partia Demokratike Vatan
IRDK - Iniciativa e Re Demokratike e Kosovës
LDK - Lidhja Demokratike e Kosovës
LKÇK - Lëvizja Kombëtare për Çlirimin e Kosovës
LPK - Lëvizja Popullore e Kosovës
PD - Partia e Drejtësisë
PDK - Partia Demokratike e Kosovës
PGJK - Partia e të Gjelbërve të Kosovës
PLK - Partia Liberale e Kosovës
PLSH - Partia Liberale Shqiptare
PNDSH - Partia Nacionale Demokratike Shqiptare
PREK - Partia e Re e Kosovës
PRSH - Partia Republikane Shqiptare
PSDK - Partia Social Demokrate e Kosovës
PSHDK - Partia Shqiptare Demokristiane e Kosovës
SDA - Partia e Aksionit Demokratik
UD - Unioni Demokratik
UNIKOMB - Partia e Unitetit Kombëtar Shqiptar
Parti tjetër
Do ti bojkotoj zgjedhjet
S'e kam vendosur ende
Bojkot..............
sa i përket sondazhit, unë nuk kam të drejtë votimi në Kosovë.
Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 19-10-2007 më 10:49
të gjitha me masë!
Po te isha nga Kosova do te votoja kandidatin dhe jo partine......nese duhet patjeter te zgjidhja partine sigurisht per mandatin e pare dhe te dyte bile per PDK-ne...jane bashkeluftaret e Kryekomandantit ,Heroit Kombetar Adem Jasharit , dhe bashkluftare te shume deshmorve te kombit, jane djemt e sakrifices sublime,jane djemt qe ia falen de fakto jeten Kosoves dhe kjo s'diskutohet bashke me AAK-ne , eshte pune tjeter qe mbeten gjalle shpetuan per vehte dhe per Kosoven...Pastaj vijne te tjeret , keshtu eshte me drejtesi dhe kur jemi ne pyetje ne shqiptaret s'dihet, prape do them se parimisht kandidatin,per arsye se ai qe eshte i ndershem dhe e do ardhmerine e femijve te vet ,ardhmerine e Kosoves nuk ka lidhje edhe shume ne c'parti eshte...
Me fat zgjidhjet...le te fitojne kandidatet me te mire nga cdo parti dhe le te punojne per nje qellim dhe nje interes te perbashket-- Kosoven.
Me fat zgjidhjet....Me Fat pavarsia e Kosoves.
Pasi nuk jam nga Kosova dhe ne Kosove...votova ketu ne Forum....dhe thoni se s'ben forumi..ja edhe nje mundesi lirije shprehje dhe adhurimi te lire dhe nje vote "e fshehte"..mos te them per ke votova...ju e mirrni vesht jeni aq te zgjuar.
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 19-10-2007 më 16:48
votoj per LDD
Kete here vota ime do shkoj per Nexhat Dacin.. (LDD)
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Pa Dr. Rugoven nuk kan hijeshi e as kuptim keto zgjedhje keshtu qe as qe do te votoj, le te
fitoj kush te fitoj.
Me ne fund, edhe Kosova me sistem zgjedhor me lista te hapura. Ky eshte nje fillim i mire, ngase qytetaret do t'kene mundesi te zgjedhin personin qe do votojne per delegat ne Kuvend Komunal, duke bere nje tick ne numrin perkates te propozuarit, si dhe do te kene nje liste prej x emrave per kryetar komune. Kurse per delegat te Kosoves, do te kene te drejte te zgjedhin partine qe do t'votojne si dhe prej 1 deri ne 10 emra qe ata zgjedhin, me kusht qe te jene ne partine qe kane zgjedhur per te votuar.
Urojme qe t'mos kete manipulime dhe parregullsi (edhe pse veshire se mund t'mos kete, pasi qe jane te panumerta sherbimet e partive/institiocioneve kombetare e nderkombetare qe veprojne vetem per zgjedhje) si dhe urojme qe kto zgjedhje te sjellin rezultat.
Ajo qe eshte e sigurte eshte se tani jemi me lista te hapura, dhe nese kta qe zgjedhen nuk punojne si duhet, heren tjeter nuk do t'kene nderin e te ulurit ne karrike. Poashtu, do te verehet nje freskim i institucioneve tona me emra dhe moshe te re, te cilet shpresojme se do sjellin nje fryme me dinamike ne pune.
Personalisht, kam emrat e mi per te tri fletvotimet, te cilet vijne nga parti te ndryshme. Per kete arsye ky sistem zgjedhor eshte me i miri.
Vota siç është e shenjtë, ashtu është edhe e fshehtë. Nuk bënë ta dinë të gjithë se për kend do të votoj. Me siguri për ata që i simpatizoj dhe i dua. Për shokët e mi të luftës...
exha...(Shpëtimi)
Me Cene Se Nuk Kam Te Drejte Te Votoj , Mendoj Qe AKR (Aleanca Kosova E Re ) Do Te Fitoj Mirpo Nuk perjashtohet Mundesi Qe Te Fitoj Edhe PDK(Partia Demokratike E Kosoves) Ndersa LDK(Lidhja Demokratike E Kosoves) Pas Ndarjes Nuk Do Fitoj Aq Shume Vota.
Mendimi Im!!!!!
Me Respekt QENDI.
Sistemi me lista të hapura ka përparësi, ngase qytetarët nuk do të votojnë për bandën e hajdutëve, por do të votojnë direkt për hajdutin i cili u pëlqen më shumë.
Krijoni Kontakt