varet ca lidhje psh;
per nje lidhje serioze suksesi eshte sinqeriteti dhe besimi
per nje lidhje sa per te kalu kohen eshte mashtrimi
varet ca lidhje psh;
per nje lidhje serioze suksesi eshte sinqeriteti dhe besimi
per nje lidhje sa per te kalu kohen eshte mashtrimi
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Dashuria eshte si puna e flutures, nese e shtrengon shume, ajo vdes.. nese e le te lire shume, atehere fluturon iken.
çelesi eshte te gjesh nje menyre mos ta mbash as te shtrenguar as te lire.. atehere ajo dashuri do funksionoje.
Per mendimin tim jane:
Dashuria (mes te dyve), besimi, respekti per veten dhe njeri-tjetrin, sinqeriteti, kenaqesia (qe te dy partneret te ndjehen te plotesuar me njeri-tjetrin) dhe paraqitja (pasi po spate nje paraqitje te hijshme, per arsye nga me te ndryshmet ajo lidhje nuk do shkoje mire...).
Une besoj se keto jane gjerat me primare per nje lidhje te frytshme dhe per sukses.
Eko & Eri respekte!
Sui
Puthja eshte ushqimi i zemres...
DASHURIA-pa dyshim ndjenja me sublime dhe thelbi i te qenit NJERI! Nje teme rreth te ciles jane shkruar male me libra dhe prape mbetet misterioze kuptimi i saj. Por kush ka lexuar ShOpenhauer (Metamorfoza e dashurise) do te kuptoje se dashuria eshte "gracka" qe na ka ngritur mema Natyre (per ateistet!) dhe ZOTI (per besimtaret) per te siguruar vazhdimesine e llojit -pra te gjinise njerzore.
Dashuria eshte parajsa dhe ferri-eshte dhimbje dhe kenaqsi-sakrifice dhe siguri-e vetmja "strehez" ne kete bote plot urrejtje dhe brutalitet.
Kjo jete e mbushur me mundime,
me ben te vuaj, me ben te qaj;
pa dshurine do isha thyer'
me dashurine shkoj ne cdo skaj...
Ndryshuar për herë të fundit nga FREUD : 21-10-2007 më 07:04 Arsyeja: korigjim
Celesi i suksesit ne nje lidhje esht sinqeriteti dhe menyra e komunikimit me njeri tjetrin.
Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
Perseri debate ju per celsin ee
hidheni celsin fare ne mes te liqenit ,e rini rehat ,lereni lidhjen te eci vet
1~LIRIA e individit mbetet kryesorja (mos ta quajme pronen tone partnerin)
2~NDJENJA per sa kohe ajo nuk ndikohet nga ndryshimi (se robi ndryshon e bashk me te dhe ndjenja kjo zakonishte eshte ne moshat me te reja qe sa me shum riten ndryshojn e keshtu ndryshon dhe ndjenja per dashurin qe po jetojn).
Pra nje dashuri e sukseshme varte drejt per drejt nga NDJENJAT tona,,,
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Krijoni Kontakt