Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9

Një ide për nënforum të ri

A nuk eshte e mundur qe te kete nje nenforum seksualiteti? Ku te gjith te mesojne rreth ktyre gjerave, semundjet qe trasmetohen edhe gjera te tjera te dobishme per te gjithe.

sa me shume informacione te kete aq me mire eshte, mendoj une!
    Besoj se nuk eshte as turp as keq qe njerzit te informohen, sepse duke pare qe forumi vizitohet edhe nga antare te moshave te vogla, eshte mire qe te lexojne se cfar eshte e mira, edhe si duhet te veprohet, mos ta kene mendjen e mbyllur!!
    Plus qe ka shume kuriozitete edhe gjera te tjera qe duhet te mesohen.

Pres pergjigje.

Kalofshi bukur.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Ky nenforum per te cilin ti flet,eshte diskutuar midis moderatoreve dhe drejtuesve te ketij forumi dhe shumica jane te mendimit qe krijimi i nje nenforumi te tille do te ndikonte ne kthimin e shume temave ne banalitete ku ne te cilat do te perdorej nje fjalor i pahijshem,gje e cila ndikon shume ne uljen e vlerave te nje forumi.
    Tema te tilla mund te hapen ne shume nenforume te tjera si psh ne ate te "Psikologji-filozofi-sociologji","Mjeku per ju" ose "Pyetni psikologun".

Diana
    "Carpe Diem"

qe krijimi i nje nenforumi te tille do te ndikonte ne kthimin e shume temave ne banalitete ku ne te cilat do te perdorej nje fjalor i pahijshem,gje e cila ndikon shume ne uljen e vlerave te nje forumi.
    Cfar arsyesh!!
    Ju edhe jetoni neper Europe edhe jashte shtetit shqiptar, edhe keni mentalitet me te mbyllur se ca qe e kan shpine ne maje te malit.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Morning star Lexo Postimin
    Cfar arsyesh!!
    Ju edhe jetoni neper Europe edhe jashte shtetit shqiptar, edhe keni mentalitet me te mbyllur se ca qe e kan shpine ne maje te malit.
    Me vjen keq,te dhashe thjesht nje pergjigje,nuk jam une ajo qe vendos.
    Fakti qe ne jetojme jashte vendit nuk do te thote qe kemi te drejten e tolerimit te fjaleve te pahijshme te cilat perdoren neper tema.
    KY eshte nje forum kulturel dhe duhet te ngeli i tille per te gjithe.
    Te mos lejosh perdorimin e banaliteteve ne nje forum nuk do te thote te kesh mentalitet te mbyllur!

Flm per mirekuptimin
    "Carpe Diem"

Te mos lejosh perdorimin e banaliteteve ne nje forum nuk do te thote te kesh mentalitet te mbyllur!
    Diana
    Nese u druhemi atyre qe perdorin fjalor te piset, atehere cna mbetet?? Kesaj i thone Te kemi frike nga HORRAT..?? Horrat duhen mesuar se si te flasin ne nje ambient shoqeror, smund te mbyllim gjithcka sepse ka horra verdalle qe perdorin fjale banale, cdo horrit ti tregohet vendi qe ka, edhe te mesohet te flase edhe te komunikoje ne shoqeri.

Nuk me duket zgjidhje qe nga frika e Horrave qe perdorin fjalor banal, mos te hapen nenforume ku shum adoleshente perfshi edhe moshat e medha, mund te mesojne shume gjera.

Kalofsh bukur Diana edhe faleminderit qe u pergjigje. Kam shum respekt per ty ta dish

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Morning Star e ke keqkuptuar disi Dianen ne postimin e saj.

Qellimi nuk eshte te mos krijojme nje forum sepse kemi frike nga horrat. Po te qendronte ajo frike nuk duket te kish fare forum. Por fakti eshte qe Forumi Shqiptar ju krijon mundesi vizitoreve te diskutojne mbi nje larmishmeri temash, duke perfshire ketu dhe tema mbi edukaten seksuale. Nq se shkon tek albasoul.com me sakte ketu, do te gjesh nje cikel mbi Edukaten Seksuale.

Persa i perket diskutimit te ketyre problemeve ne forum ke tema te hapura si tek forumi Mjeku Per Ju (ku temat diskutohen disi ne prizmin shkencor dhe mjeksor) ashtu dhe tek forumet e Romances, Keshilla Prinderore etj. Pra mjafton te dish cfare do te diskutosh pasi materiali dhe mundesia per t'i diskutuar egziston tashme ne forum.

Pershendetje

Ok Fiori ke te drejte.
    Ishte thjesht nje ide (te cilen ju e keni diskutuar kohe me pare) por qe un dhashe perseri ate mendimin tim, jo se do shkruaja ne ate nenforum, por kushedi.. ndoshta ndonje dite edhe mund te shkruaja, ndoshta me shume edhe lexoja.
    Por gjithsesi ka plot nenforume ku mund te shkruajm nuk eshte problem.

Faleminderit per pergjigjen tende, ishe shume e sakte.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Morning star

Per cfare do qe te kesh nevoje lidhur me edukaten seksuale lirisht me kontakto me Mesazh Privat se te them ABSOLUTISHT CDO GJE QE DESHIRON TE DISH
    Kjo vlen dhe per antaret e tjere!

Se mos ma merrni per seriozisht... e kisha me shaka.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,413
    Postimet në Bllog
    22
    Besoj se nuk eshte as turp as keq qe njerzit te informohen, sepse duke pare qe forumi vizitohet edhe nga antare te moshave te vogla, eshte mire qe te lexojne se cfar eshte e mira, edhe si duhet te veprohet, mos ta kene mendjen e mbyllur!!
    Mund te te jepja plot arsye perse nje forum i tille nuk ekziston e nuk ka per tu hapur ndonjehere, por me duket se e preke vete arsyen thelbesore: fakti qe shume prej vizitoreve te forumit jane te moshave minore qe futen ne forum per te mesuar e lexuar shqip, pasi shume prej tyre jane femije emigrantesh shqiptare ne bote.

Dhe nuk eshte pergjegjesia e forumit apo pergjegjesia ime apo jote qe ti japesh edukate seksuale nje femije. Ajo eshte detyra e vete prindit te atij femije e askujt tjeter.

Albo

Tema të Ngjashme

1. Themelet e Besimit
    Nga Astrit77 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 13-04-2010, 14:27
  2. a te hapim nje nenforum per supersitciozet
    Nga DEA27 në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-01-2009, 19:57
  3. Cili nga nën-forumet ju tërheq dhe vizitoni më shpesh ?
    Nga Bledari në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 97
    Postimi i Fundit: 21-07-2007, 18:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •