Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

Kush është për përdorimin e plotë të gjuhës shqipe?

ne kete forum ka shum prej tyre qe shumicen e fjaleve i shkruajn ne nje gjuh tjeter .
    po e hap kete tem te shoh se sa e perkrahni iden qe ne kete forum te shkruhet vetem ne gjuhen shqipe .
    pa marr parasysh kush ke : a ke moderator apo administrator . qdo fjal jasht shqipes te fshihet sepse nga njeher nuk dihet a eshte forum shqiptar apo i huaj

dua te di mendimet tuaja

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    lol^ ca po kerkonke t'i perfeksionin ketu? Moderatoret ketu po pane ndonje gje qe s'ju intereson,nuk te korrigjojne po te fshine postimet direkte
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Canna-log Maska e Artson
    Anëtarësuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    O xhamia, une jam dakord me kete natyre nismash, por fillimishtoj shtoj se personi qe e merr kete inisiative duhet te jete ne rregull me veten, sa per te mos stonuar.

Ti psh, nuk e di qe nje pjese e madhe e fjaleve ne gjuhen shqipe mbarojne me ë , po aq sa ngaterron Ç me Q.
    Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Jo vetem aq, por ngaterron foljen 'jam' me foljen 'kam'. Gjithesesi, ne kete forum eshte percaktuar ne rregullore qe gjuha e vetme e lejuar eshte shqipja, perjashto nenforumet specifike.

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anëtarësuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Citim Postuar më parë nga Artson Lexo Postimin
    O xhamia, une jam dakord me kete natyre nismash, por fillimishtoj shtoj se personi qe e merr kete inisiative duhet te jete ne rregull me veten, sa per te mos stonuar.

Ti psh, nuk e di qe nje pjese e madhe e fjaleve ne gjuhen shqipe mbarojne me ë , po aq sa ngaterron Ç me Q.
    shume e vertet qka ka tha Artson

Mire do ishte, por mos harro se edhe shume njerz qe mirren me Forum jetojn ne venda jasht Shqiperise,Kosoves ... pra nese shkruajn ne gjuhe tjeter ndoshta esht me e lehte per ata. Une vet , e pranoj se nganjehere shkruj ne gjuhen frengje apo angleze sepse nuk di si thuhet ne gjuhen shqipe.
    Veq nje send me ben nerovz: kur shof postime komplet ne gjuhe tjeter se shqipen, kuptohet naj opinjon nga nje anterat se sa per nje artikuj , falet apo ? ...
    respekt
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Nje prej roleve kryesore te forumit eshte qasja dhe bashkimi virtual i shqiptareve te mergates, shume prej te cileve jane lindur ose jetojne jashte trojeve etnike qe ne femijeri, keshtu qe detyrimisht nuk mund te jene te persosur ne perdorimin e shqipes. Nje pjese e tyre ndodhen ne mes te komuniteteve te huaja ne vendet mikpritese dhe interneti eshte i vetmi mjet per te rujtur kontaktet me Atdheun dhe bashkeatdhetaret. Vlera e ruajtjes se ketij kontakti dhe e vetedijes kombetare per mijera shqiptare anembane botes e mbipeshon obsesionin me puritanizmin gjuhesor ne forum.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

i larguar :-)) Maska e albunkers
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    139
    gja qe nuk mund te bahet kjo qe kerkon e dashur xhamia,,, se qe ne fillim ,,, biles edhe te tema ke perdor fjalen total,,, ku ne shqip mund te kishe perdor shume mire plotesisht,krejtesisht pa vene re Ë qe nuk i vë thuajse askush,,, ç e q e ngatrrojn krejt,,,
    çdo gje ka lezetin e vet,,, jam dakort te flitet shqip,,, me than te drejten knaqem tu shkru n'dialekt por vec ama tan duhet me u mundu me fol shqip,,, se ka edhe perjashtime ka njerez qe jane (apo kane) le e rrit jashte e s'duam qe ato te largohen nga ky forum i gjith shqiptareve...
    p.s miqte e mi me thone se un e ngaterroj shume ll me dh ne fakt mundohem por ata perdite me korrigjojne...
    .....................................

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Artson, ky eshte ose nje fenomen ose nje defekt. Jo vetem anetari ne fjale por shumica e kosovareve e ngaterrojne edhe ate ne te shumten e fjaleve. Gjithmone me ka bere pershtypje ky fakt!
    • The rest is silence.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    po ju qe na ket pa gabime drejtshkrimi
    po ma mir me fol shqip se me fol gjuhë të tjera ne vend tonës

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Kur hapni një temë për gjuhën shqipe, mundohuni të shkruani shqip. Fjalitë në shqip i fillojmë me shkronja të mëdha. Mundohuni t'i ndani mendimet tuaja në paragrafe që ndjekja e një postimi të bëhet më e lehtë për lexuesin.

Gjithashtu nuk themi 'total' por 'e plotë'...etj etj.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjuha Shqipe - Kisha dhe Kleri Katolik
    Nga toni77_toni në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 02-10-2011, 14:48
  2. Dështimi i gjuhës standarde shqipe te gegët!
    Nga Davius në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 460
    Postimi i Fundit: 31-01-2010, 20:27
  3. Armiqtë e gjuhës shqipe dhe triumfi i saj
    Nga brooklyn2007 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-11-2008, 11:35
  4. A vihet ne diskutim Sovraniteti Kombit?
    Nga Dito në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 20:17
  5. Armiqte e Gjuhes Shqipe?
    Nga Tastiera në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-10-2005, 10:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •