Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 56
    i/e regjistruar Maska e TOKIO HOTEL
    Anėtarėsuar
    19-07-2007
    Postime
    154
    Citim Postuar mė parė nga billy the kid Lexo Postimin
    Hej ti Tokio Albergo,nuk e kisha fjalen per Italianet vetem ne token e tyre,ata kan bo nomin ne gjith boten,ne Amerike e kudo,me cin kujton se po flet ti?vetem ti e ndjek televizionin Italian,aty dalin,hajdute dhe lypsa rumune per 5 pare,prostituta Ruse,Polake,Ukrainase,Hungareze,Rumune,Vu Cumpra te felliqur Marokin Tunizin,Arabe(ke pa noi Vu Cumra Shqiptar ti,jo s'ekziston)lloj lloj vrasesish kamorriste napoletane,gra Italiane qe rrasin femijet e tyre ne lavatriēe,femije qe vrasin prinderit...........ēa po them une a e kupton ti?nuk duhet te gjeneralizohen gjerat,ēdo popull ka kriminelet e vet,perfshire ata Greket e tu te dashur...........me keto qe thashe nuk po mbroj ate qelbesiren qe vrau gruan e vet,por ti nuk mund ta barazosh kete plehre me 99% te Shqiptareve qe ju kullon djersa nga mengjesi deri ne 7 te darkes,hai capito?quasi furba
    ore un te kuptoj shum mir ty je ti qe sme kupton mua,italianet te bejn car te dojn po nuk kan ardhur ne shqiperi te bejn namin sic po bejn shqiptaret ktu,sa mir e the ka lloj lloj raze ne itali po ne italiani sna duron dot,edhe nuk i barazoj shqiptaret me at qe vrau gruan sepse bej pjes edhe un tek ajo 99%qe thua ti e me kullon djersa,
    Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.

Citim Postuar mė parė nga Morning star Lexo Postimin
    rrusho kam qene vete ne Milano kur na kapen na futen ne biruce, ishte edhe nje bullgar aty, edhe tha qe ishte shqiptar.. kupto? nami keq na ka dal neve, ama edhe na e kan fut ne shum raste, hajt se shqiptare thone.. normale edhe ne sjemi njerez te hajrit jo, por edhe na kan abuzu me then ate qe eshte.

hahah ca shembulli. po pse ca bejn gazetat e pysin ate cfare je, u thote ai kinez dhe shkruajn direkt "Nje kinez vret nje italian" ?

po ka letra robt, eshte bullgar ne letra le te thote cfare te doje. mos ki merak se nuk na jep njeri emr te keq, se e bejm vet gjith punen. jo vetem ne itali po kudo qe kemi shku si ne greqi, si ne gjermani, angli edhe ktej nga amerika biles qe se kan pas idene fare kush jemi

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga TOKIO HOTEL Lexo Postimin
    ore un te kuptoj shum mir ty je ti qe sme kupton mua,italianet te bejn car te dojn po nuk kan ardhur ne shqiperi te bejn namin sic po bejn shqiptaret ktu,sa mir e the ka lloj lloj raze ne itali po ne italiani sna duron dot,edhe nuk i barazoj shqiptaret me at qe vrau gruan sepse bej pjes edhe un tek ajo 99%qe thua ti e me kullon djersa,
    Shume bukur,Shqiptaret shkojne ne Itali,Italianet shkojne ne Zvicer dhe Belgjike,Greket vijne ketu ne Gjermani,ku e shef problemin ti........emigracionin nuk e kemi shpik ne..........une ve bast qe ti je minoritare(je gjithashtu dhe vete emigrante)trgo drejt
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anėtarėsuar
    19-07-2007
    Postime
    154
    rrusho kam qene vete ne Milano kur na kapen na futen ne biruce, ishte edhe nje bullgar aty, edhe tha qe ishte shqiptar.. kupto? nami keq na ka dal neve, ama edhe na e kan fut ne shum raste, hajt se shqiptare thone.. normale edhe ne sjemi njerez te hajrit jo, por edhe na kan abuzu me then ate qe eshte.
    ylli i mengjesit ti ke te drejt qe thua kan abuzu se po abuzojn edhe sot po ne fund te fundit "or vlla"ta maresh hakshe kan edhe te drejt,dje ndodhi ky qe vrau gruan ,po para 1 muaji dy shqiptar vajten i hapen zorret nje kopje pleqsh per 10 euro..e sa e sa te tjera po bejn raza jon qe snumurohen
    Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    italianet jan si jane eshte pune e tyre se nuk po na vijn ne shqiperi. jemi ne qe po shkojme atje dhe po bejm krime.

ne bote ka vende qe kan me sy te keq italianet prej mafies, po me ne s'ka lidhje se ne nga italianet s'kemi ndonje te keqe. ata na kan hap deren kurse ti thua le tua shkatarrojm italine, s'duhet te flasin
    Ore ti spo me kupton ca po them une!!

Un i jam pergjigj postimit te pare te Edvinit qe kishte then se na felliqi ky qe ka ber kto vrasje..

Edhe un po them qe nuk eshte se na felliqi neve, po shkaterroi familjen e vet, la gocat ne rruge, i mori jeten gruas vet... Kurse ju e keni mendjen se ju felliqi ai ju turperoi.. pordha madhe ne shqiptaret!!

Harrojme neve vitet 90 ku si Zezaket merrnim anijet edhe iknim per itali, vinte era bajga ne ato anije, kurse tani thoni na flliqi filani qe beri vrasje, ne vend qe te thoni Mjer vajzat e vogla qe kan ngel ne mes te rruges per faj te nje budallai, e keni mendjen se cfar do mendojn italianet per neve..

epo un them le te pirdhen italianet se sme y ne xhep hic se cfar mendojne ose thone, as qe me plas fare se cmendim kan ata per ne.. me vjen keq per kta vajzat e gjora qe kan ngel ne mes te rruges, pa se c'thone pepinot?? pffffffffff

Mire ka then Enveri.. Dhi te zgjebosura edhe bishtin perpjete jemi ne shqiptaret.

Hej ti Tokio Albergo,nuk e kisha fjalen per Italianet vetem ne token e tyre,ata kan bo nomin ne gjith boten,ne Amerike e kudo,me cin kujton se po flet ti?vetem ti e ndjek televizionin Italian,aty dalin,hajdute dhe lypsa rumune per 5 pare,prostituta Ruse,Polake,Ukrainase,Hungareze,Rumune,Vu Cumpra te felliqur Marokin Tunizin,Arabe(ke pa noi Vu Cumra Shqiptar ti,jo s'ekziston)lloj lloj vrasesish kamorriste napoletane,gra Italiane qe rrasin femijet e tyre ne lavatriēe,femije qe vrasin prinderit...........ēa po them une a e kupton ti?nuk duhet te gjeneralizohen gjerat,ēdo popull ka kriminelet e vet,perfshire ata Greket e tu te dashur...........me keto qe thashe nuk po mbroj ate qelbesiren qe vrau gruan e vet,por ti nuk mund ta barazosh kete plehre me 99% te Shqiptareve qe ju kullon djersa nga mengjesi deri ne 7 te darkes,hai capito?quasi furba
    italianet le te bejne namin nga te duan. spo na vijne ne shqiperi. e imagjinon dot ti ca do u benim ne italianve sikur te vinin te ne e te vidhnin e te vrisnin? do i kthenim ne itali apo do i gjeje te vrare ne ndonje kosh plerash? ne s'durojm njeri tjetrin jo te na vij italiani te na bej si i forte.

esht normale qe shto shtet ka kriminele po nese lexon shum analiza nga CIA permendin shpesh mafien shqiptare qe eshte perhapur ne europe dhe kontrollon drogen dhe prostitucionin. dhe ne amerike permendej mafia shqiptare si nje nga mafiet e reja qe po zevendeson ate italianen dhe jane nder me te dhunshmit.

Anėtarėsuar
    19-07-2007
    Postime
    154
    Shume bukur,Shqiptaret shkojne ne Itali,Italianet shkojne ne Zvicer dhe Belgjike,Greket vijne ketu ne Gjermani,ku e shef problemin ti........emigracionin nuk e kemi shpik ne..........une ve bast qe ti je minoritare(je gjithashtu dhe vete emigrante)trgo drejt
    esht e vertet jam minoritare dhe jam emigrante,dhe pse jam emigrante pa flas kshu se ku them qe jam shqiptare me shofin me sy ndryshe.un nuk mbroj as italianin as shqiptarin as grekun po dhe kshu sbehet jam un qe kam nevoj per italianin se jam hallexhie e kam nevoj per pun ,edhe nuk beshtyhet ne pjaten qe ha

Citim Postuar mė parė nga TOKIO HOTEL Lexo Postimin
    ylli i mengjesit ti ke te drejt qe thua kan abuzu se po abuzojn edhe sot po ne fund te fundit "or vlla"ta maresh hakshe kan edhe te drejt,dje ndodhi ky qe vrau gruan ,po para 1 muaji dy shqiptar vajten i hapen zorret nje kopje pleqsh per 10 euro..e sa e sa te tjera po bejn raza jon qe snumurohen
    Tokio pse valle vetem shqiptaret nxjerrin ne televizor?? PSE ma thuaj??

Sa krime ne dit behen ne itali, edhe televizioni vetem shqiptaret jep?? sa her jan gabuar ata te Canale5 per shqiptaret, ku kan share edhe ofenduar shqiptaret edhe me vone eshte marr vesh se nuk kan qene shqiptare.. pse nuk kan kerkuar kurre falje se kan ulur imazhin e shqiperise??

PO aman o yll cna e ndjen se ca mendojne italianet, nese i ben vend vetes ne itali nuk te sheh njeri se ca je, shqiptar apo malazez.. sillu mire te trajtojn mire se fundja je ne vend te huaj, ama mos prit te te shtrojn tapetin e kuq se je shqiptar, sepse sje askushi as ti as une.. ne itali jemi ZERO.

Ndaj cme plas se ca mendojn ata?? Mua me vjen keq kur vriten shqiptaret me njeri tjetrin.. nuk me vjen keq se na doli nami keq jo... fundja name te keq ne gjith boten kan italianet, ruset, amerikanet.. te gjith kan nam te keq me shume se ne..

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    italianet le te bejne namin nga te duan. spo na vijne ne shqiperi. e imagjinon dot ti ca do u benim ne italianve sikur te vinin te ne e te vidhnin e te vrisnin? do i kthenim ne itali apo do i gjeje te vrare ne ndonje kosh plerash? ne s'durojm njeri tjetrin jo te na vij italiani te na bej si i forte.

esht normale qe shto shtet ka kriminele po nese lexon shum analiza nga CIA permendin shpesh mafien shqiptare qe eshte perhapur ne europe dhe kontrollon drogen dhe prostitucionin. dhe ne amerike permendej mafia shqiptare si nje nga mafiet e reja qe po zevendeson ate italianen dhe jane nder me te dhunshmit.
    A erdhi don xhani perdofilli nga italia, qe u jepte lek kalamajve qe te bente seks me to!! Edhe ca i beri shteti jon?? i rrujti lesht!!

Ec pra tani mos na i mbroni edhe aq shume mos u beni fare edhe ju!!

Ore ti spo me kupton ca po them une!!

Un i jam pergjigj postimit te pare te Edvinit qe kishte then se na felliqi ky qe ka ber kto vrasje..

Edhe un po them qe nuk eshte se na felliqi neve, po shkaterroi familjen e vet, la gocat ne rruge, i mori jeten gruas vet... Kurse ju e keni mendjen se ju felliqi ai ju turperoi.. pordha madhe ne shqiptaret!!

Harrojme neve vitet 90 ku si Zezaket merrnim anijet edhe iknim per itali, vinte era bajga ne ato anije, kurse tani thoni na flliqi filani qe beri vrasje, ne vend qe te thoni Mjer vajzat e vogla qe kan ngel ne mes te rruges per faj te nje budallai, e keni mendjen se cfar do mendojn italianet per neve..

epo un them le te pirdhen italianet se sme y ne xhep hic se cfar mendojne ose thone, as qe me plas fare se cmendim kan ata per ne.. me vjen keq per kta vajzat e gjora qe kan ngel ne mes te rruges, pa se c'thone pepinot?? pffffffffff

Mire ka then Enveri.. Dhi te zgjebosura edhe bishtin perpjete jemi ne shqiptaret.
    se di ku i shef ti dhite e zgjebosura ketu, po te kerkosh qe mos te te shofin si kriminel s;me duket ndonje lluks i madh po nje minimum. mua te parit sme plas fare se nuk jam ne itali, po ama po kuptojm gjithnje e me shume qe nuk jemi ai popull qe mbahemi.

Nuk eshte puna se ca do thone italianet, po eshte puna se cfare emrin i japin vetes shqiptaret, se nuk po thone italianet llafe kot ne ajer.

shkatarrimi i asaj familje esht pun tjeter pastaj, qe nuk besoj se i njef njeri ketu, prandaj kapen te kjo tema tjeter e jo te fatkeqsia asaj familje

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tahir Zemaj
    Nga Brari nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 01-01-2011, 10:45
  2. Nacionalizmi si nocion dhe zbatimi i tij ne praktike!
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 14-09-2009, 17:27
  3. Vritet nga Policia Maqedone nje i ri Shqiptar
    Nga dardani8 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-02-2008, 14:49
  4. Interpoli Spanjoll dhe Portugez mbi Sokol Olldashin
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 30-04-2007, 23:18
  5. Policia e vret. Kush do ta mbrojė qytetarin shqiptar...
    Nga ex-x nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 26-08-2003, 04:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •