ps.. I/e pa nderuar/a Blu Sky!
me vjen keqe shum,qe paskeni ren ne kete nivel,kaq posht,,,,
dhe qe paskeni gjetur kohen e ketij mllefi qe te shfrenoseni keshtu,si shqipetare!
po ku i dihet se dhe ti i/e kujt jeni? shum lehte kjo qe dhe ti mund te mos jeni shqipetar/e?
qe jeni bere me keta nike name si (orrlat e larem) pa prezantime e pse jo mos te keni te lehete te hyni neper Forume shqipetare...ku do, jo vetem ketu,po ku do,madje dhe po ndodhin keto raste!
dhe nese je shqipetar/e?duhet te mendoni se dhe tjera nacionalitete ta din shqipen ne gishta,dhe mund t'bej qka te doj!
pa kurrfare identifikimi,shlire se din kush hyn e as kush del,bal!
e them se mund te verehen,disa tipa,sipas shkrimeve,sipas dicipline,apo respekti,qe mbajn,per tjetrin...se shqipetari i vertet din kur flet dhe din qka flet.
dhe kur ka ni hall,per t'kerkuar ndihm tek tjetri...? mendoi se kerkon ne menyr ma korrekte dhe qe t'ia jep kuptimin ma konkret fjales,a po mendimit.
PS..ne qeshtu po digjem duke lshuar pe, ne te shumta raste,si dhe punet keshtu po na shkoin per merak hm,
se kur Filloi lufta ne Kosov atje isha dhe se krejt mashkujt i kam pas ne lufte more i/e panderuar Blu Sky...me vjen keqe shum per kete qe po shprehem dhe para tjerve,flitej moti ni fjale popullore,qe thojshin( pse rren kmona, veq me ndie ugiqet)...kurse dhe une pse u deshe te heshti,pase nuk kerkoja asnje gje nga ti.
ndaj me ke ngacmuar keqe dhe tani mbaju,se nuk ka rendesi se ku jetoi apo ku jam?
apo ku kam qen gjate lufte,e pas lufte, a ne shqiperi a ne kosov,a ne evrop,a ne amerik,a ne han?
por rendesi ka qe te jam njeri ku do qe te jam.
dhe se te tregoi moralin dhe autoritetin shqipetar/e...kjo me duhet mua e asgje tjeter,ne ket bot.
dhe sa i perket qe te ndihmoi dikend,per t'ra puna i ndihmoi aqe sa mundem,por ne fakt jo per t'dhen informacione ilegale...!
se dhe jam NAN e NJERIUT qe shef te drejtat e qytetarit keshtu qe nuk guxoi te beje nje gje te tille as une...se po e bera dhe une trajtohem njelloje si ata/o qe bejn krime....!
.....nuk kishe bere keqe po te kishit vrejtur anetarin flag, ku vetem nje qik para teje,me shkroi....une e quaj normale, qe dikush te kshillon,ne menyre te sinqert...e jo per ta kretikuar me fjale tjera,meqse duhet per t'pasur dhe fakte, per qka i thua,a po per qka e kercenon diken, pa ndonje arsye te juajen pikerishte!
perse valle,po e beni per tjetrin...? kjo sikur po me habit!
pse ai zotriu Jimy nuk paska goj,me fol,apo gishta te shkruaj?
thjesht te jepte ni pergjigje...,
ne fakt une as qe kam ditur nga cili vend eshte,dhe se eprisja qe eshte shqipetar bile,te them te drejten se krejt ndryshe kam menduar,mendoja se mund dhe mos te jet shqipetar? apo ku ta di une,se a eshte i Shqiperis apo eshte i Kosoves fare nuk jam bindur,meqse nuk emohoi kete qe kundershtova,fakti se mu duken tejet te ashpera keto informacione...ps..po ta kishte kerkuar pikerishte qytetin e pejes se ku i bjen/ose ka eshte udha me shkua....kishte qen ndryshe,dhe nje e them a nuk mendon ti se mundin gjithefare nacionaliteti te jen regjistruar ne kete Forum,kinse jam shqipetar!
dhe ka per tu ngi me informata e naivitete tonat,se na jemi keshtu,ne dim veq te qpifim njeri tjetrin...!!!!
kaq, dhe se u knaqa me debate nga ju te shqiperise...valle,e si u dashka te ju quaj vellezer apo motra keshtu?!
po fale zotit se nuk jen te gjithe njelloj,une kam njohur dhe nga atje njerez te mir,por kam njohur dhe te tille,
ps..si dhe ketu ne Forum...lol!
Mirmbeteshit bashkatdhetare qaste te kendshme.....
Respekt per te Respektuarit....
Hajla Rugovase
Shqipe
Krijoni Kontakt