Close
Faqja 10 prej 107 FillimFillim ... 891011122060 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 1068
    ...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    princcesha

Kesaj pune i vjen era 2001sh. Keshtu filloi. Me kesi ligjesh e me kesi torturash. Do vije neser burri i botes para kuvendit komunal te heq flamurin shqiptar? Dikush do kunderpergjigjet. Revolta qytetare s'do shume te plase. Shto ketu dhe perkeqesimin e gjendjes ekonomike, ngritjen e cmimeve dhe uljen e standardit te jeteses.

Nuk e di mos kam nuhatje te keqe - por me duket qe i vjen era lufte...
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Do te me behet qejfi nese edhe kete here luajn me ne,nese nuk na lejojn ti valojm flamujt,hmm shum mire do te jete,ju garantoj une kete.

BDI-PDSH e dini cka jane njerez qe i keni zgjedhur po ju e askush tjeter,se njeher thuani nuk i duam mandej krejt votat atyre jua jepni,te tema e cila ishte me sondazh u ndal per arsye se te gjithe i shajshni keto dija po ne fakt edhe ketu ne internet kishni votu dmth edhe ne realitet ua jepni voten mandej i shani,ku eshte "vetevendosja" e jona askundi me duket,si cdo here vetem bejme bla bla bla e ne fund jesim me gishtin ne goje,hajt more pash zotin mundoheni te tregoheni te realt jo vetem te anoni nga ndonjera parti vetem per inat te tjetrit,nuk jame i asnjeres parti edhe pse ndoshta ndonjeher kam fol per ndonjeren,po kur ju shoh juve se njeher thuani se nuk bejn keta parti e kane vetem per qellimet e veta mandej kur ju shoh se perseri ja mbani anen hmm shum keq se di skuptoheni edhe ju.

Ju lutem mereni me pune tjera shikoni familjet tuaja dhe jeten tuaj,leni keta pislleqet le te miren ndermjet veti se do tju vi koha shpejt edhe ktyra thacave e ahmetave e tjereve cka jane pas ketyre.
    Vetem njeher ne jete thoni STOP moj PDSH-BDI e keta tjera qe vin pas ketyre,ketu te na patjeter duhet te folish per ndonjeren parti po per te zene ndonje vend,ne jemi ata te cilet duhet me i ndal,jo vetem ne forum te themi se keshtu duhet apo ashtu,edhe ne realitet te jemi.

Ketu secili i takon nje familje tjeter sikur mos e perkrah une ti Alienated,Renea,Cimo e keta tjeret cka jane ateher ta dini se zgjerohet edhe me shum dhe shihen gjerat ne tjeter ane.

Na ate njeri i cili eshte neutral e zeme se nuk eshte kurgje.

>>>>>STOP STOP STOP STOP STOP STOP STOP STOP STOP STOP STOP STOP STOP<<<<<<<
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

ja nje rast i mire per Proteste paqesore, te zgjohen Studentet te organizojne kunder gjykates kushtetuse, pse mos presin qe ta parizojn Flamurin si Kosoven

Ashtu e kemi pas perdorimin e Flamurit, ne dasma ne kolibe me bostan, ne Likove po ne Kumanove jo.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tigrimelara : 24-10-2007 më 18:36

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Vet antari i gjykates Kushtetuse , ne Alsat mund ta shifni, tha ky esht nje vendim politik, dhe se ska tboje me kushtetuten , dhe se jan mbivotu nga gjykatsit te tjer, 6 me 3 kan votu ,
    Pra vet ky antar e pranon se asht vendim politik
    Shkaun ne smundemi ta mbivotojme se ky eshte shteti i shkaut, ata na kane mbivotuar sa here qe eshte dashur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tigrimelara : 24-10-2007 më 18:41

Citim Postuar më parë nga Cimo Lexo Postimin
    Cke ti me Gruevskin ? Gjykata kushtetuese eshte institucion ne vete dhe i pavarur nga politika . Plus kryetarin e kemi shqiptar te propozuar nga BDI .
    Kur qenkan bere gjykata te pamvaruna ne Maqedoni, Europa a nuk sheh qe ktu qenka ne regull puna e gjygjsorit, cka kerkojne ata,
    hahaha

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Tigrimelara Lexo Postimin
    Kur qenkan bere gjykata te pamvaruna ne Maqedoni, Europa a nuk sheh qe ktu qenka ne regull puna e gjygjsorit, cka kerkojne ata,
    hahaha
    Bejme fjale per gjykaten kushtetuese me kryetar Mahmut Jusufin dhe anetar Bajram Pollozhanin, jo gjykata themelore dhe te apelit.

Bejme fjale per gjykaten kushtetuese me kryetar Mahmut Jusufin dhe anetar Bajram Pollozhanin, jo gjykata themelore dhe te apelit.
    O Cimi shife cfar emri ka Mamut, edhe po se din ky eshte keshilltari i ngushte i Arber Xhaferit per ceshtje Kushtetuse, gjthashtu edhe i PDSH-se.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Tigrimelara Lexo Postimin
    O Cimi shife cfar emri ka Mamut, edhe po se din ky eshte keshilltari i ngushte i Arber Xhaferit per ceshtje Kushtetuse, gjthashtu edhe i PDSH-se.
    Une e di se me propozim te BDI-se u be kryetar i gjykates kushtetuese..

Une e di se me propozim te BDI-se u be kryetar i gjykates kushtetuese..
    as edhe Shqip nuk din zotriu, ndoshta edhe BDI e ka vendosur,megjithate kta sjane me rendesi, me rendesi eshte qe ATA kane Hequr FLAMURIN.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tigrimelara : 24-10-2007 më 19:46

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    cajo pune per perdorimin e flamurit vetem me raste te caktume eshte krejt e kot pamare parasysh se kush e ka dhen vendimin apo nga cilia parti shqiptare/maqedone eshte propozuar , ne deri dje bonem luft qe te kemi disa te drejta si shumice ne fyrom kurse sot edhe ato te drejta na i maren pak nga pak
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

Faqja 10 prej 107 FillimFillim ... 891011122060 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Ndodhitë në Maqedoni
    Nga babadimri në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1075
    Postimi i Fundit: 16-10-2007, 12:25
  3. Bardhyl Mahmuti Ndihmon Opoziten Shqiptare Ne Maqedoni
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-12-2006, 06:06
  4. Intervistë: Hoxha i Prizrenit (Samidin Xhezairi)
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-07-2006, 19:20
  5. ISH - ANETARET E UCK-se I BEJNE VESHTRIM KONFLIKTIT NE MAQEDONI
    Nga tear-drops në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-07-2002, 00:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •