Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Llogaritet qe ne Maqedoni te kete afer gjysem milioni shqiptare. Ashtu thuan. Sipas kesaj, une dhe 489.999 shqiptare te tjere duhet te ndihem keq sepse afer 10,000 shqiptare (dikush tha 30,000) dolen ne nje proteste (TUBIM - se harrova) per te permbushur nevojat politike te dikujt.
S'besoj qe ka shqiptar bir nene qe s'e do Pavaresine e Kosoves. Dhe s'ka budalla ne kete Bote qe mund te mendoje se nje shqiptar i vertete diku s'e do pavaresine e Kosoves.
Kujt i treguam ne qe jemi PRO pavaresise se Kosoves? Pse ishte e nevojshme t'i tregojme kujtdoqofte se jemi PRO pavaresise se Kosoves?
Plus asaj, Maqedonia ne NATO ishte ana tjeter e medaljes ne kete TUBIM. Sipas ca sondazheve, 98% e popullates se Maqedonise (perfshi ketu dhe shqiptaret dhe sllavet) jane PRO antaresimit te Maqedonise ne NATO. Po kete, kujt ia treguam?
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Vet antari i gjykates Kushtetuse , ne Alsat mund ta shifni, tha ky esht nje vendim politik, dhe se ska tboje me kushtetuten , dhe se jan mbivotu nga gjykatsit te tjer, 6 me 3 kan votu ,
Pra vet ky antar e pranon se asht vendim politik![]()
I nderuar Shkupi
Plotesisht pajtohem me shkrimin tende dhe me keqardhje e kam pranu lajmin e sontem se gjykata kushtetuese e R.M ka rrezuar disa nene ne lidhje me perdorimin e flamurit. Mendimi im eshte se prej dites kur u formua qeveria e Maqedonise u shkole vullneti i shqiptareve dhe prej asaj dite e deri me sot ceshtja e shqiptareve po marginalizohet dita dites, e kjo na qone para nenshkrimit te marreveshjes se Ohrit. Fatkeqsisht koalicioni shqiptar ne qeveri vetem luan rolin e publikut perderisa Gruevski sjell vendime skandaloze per shqiptaret, jemi deshmitar se per 15 muaj qe qeveris kjo qeveri shpresat e shqiptareve sa vine zbehen, edhe pse dikush mund te thote se te arriturat e BDIs ishin te pakta ose kishin verejtje, per mua kjo qeveri bashke me PDSH qe nuk e morri verdiktin e popullit eshte qeveria me antishqiptare deri me tani.
"Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----
Krijoni Kontakt