Close
Faqja 9 prej 107 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 1068
    ...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Cimo Lexo Postimin
    Nese pagujsh ti, hallalla e kije ket postimin !
    E pagun dhe ti Cimo... edhe une

Paguan 18% TVSH ne cdo gje?! MTV eshte servis publik per informim dhe si i tille finansohet nga buxheti i shtetit. Buxheti i shtetit mbushet nga tatimet qe derdhim ne. Perfshire ate 18% ne cdogje qe blen.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    E kam pagujt deri sa nuk e ndrrun menyren e pagimit, por kur ta kshyrsh se cfar programe ka, normal qe se paguj, nuk du paret e mia me shku ne marketing politik
    S'ke faj qe s'do me ble budalliqe me parate e tua lol
    Por atdheu i Shqiptarëve

Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Lajmetari Lexo Postimin
    Te nderuar anetare,

Nuk e di pse edhe kur eshte ne pyetje interesi kombetar doni ta mbroni BDI-ne. Lejeni ate, ajo eshte duk e u fundosur sikur titaniku. Merreni me veten tuaj me se shumti.
    Te gjithe shqiptaret qe nuk kane qene ne Tubim, duhet te kene turp, e jo te jene kunder atij. Sepse me ane te ketij tubimi ua bejme te qarte te tjereve se nuk luhet me ceshtjen shqiptare, ata qe do te luajen do te digjen.
    Llogaritet qe ne Maqedoni te kete afer gjysem milioni shqiptare. Ashtu thuan. Sipas kesaj, une dhe 489.999 shqiptare te tjere duhet te ndihem keq sepse afer 10,000 shqiptare (dikush tha 30,000 ) dolen ne nje proteste (TUBIM - se harrova) per te permbushur nevojat politike te dikujt.

S'besoj qe ka shqiptar bir nene qe s'e do Pavaresine e Kosoves. Dhe s'ka budalla ne kete Bote qe mund te mendoje se nje shqiptar i vertete diku s'e do pavaresine e Kosoves.

Kujt i treguam ne qe jemi PRO pavaresise se Kosoves? Pse ishte e nevojshme t'i tregojme kujtdoqofte se jemi PRO pavaresise se Kosoves?

Plus asaj, Maqedonia ne NATO ishte ana tjeter e medaljes ne kete TUBIM. Sipas ca sondazheve, 98% e popullates se Maqedonise (perfshi ketu dhe shqiptaret dhe sllavet) jane PRO antaresimit te Maqedonise ne NATO. Po kete, kujt ia treguam?
    Por atdheu i Shqiptarëve

Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Shkupi Lexo Postimin
    Nuk e di pse aq entuziazem per kete lajm.LAJM KRYESOR sot ne Maqedoni eshte vendimi sotem i Gjykates Kushtetuese per rrezimin e disa neneve te ligjit per perdorimin e flamujve.Me pak fjale shqiptaret e Maqedonise pas 15 diteve mbasi ky vendim te hyn ne fuqi mund ta perdorin flamurin vetem neper dasma. Me duket se edhe ky vendim mbeti nen hijen e ndodhive ne Kodra e Furres por jo edhe me qellim.Hallall i qofte Grujevskit po luan me shqiptaret si maca me miun e ne mirremi me vetvehten. Jemi me te vertete shume te papare.Edhe nje fitore e madhe drejt implementimit te shtetit etnocentrik maqedonas.
    Praktike e vjeter komuniste. Lan mu*t me shu*rre. Per te terhequr vemendjen e opinionit publik mbi keto ligje antishqiptare - bejne kurban bijte e huaj. Vrasin policet ne kufi. C'ti besh?!
    Por atdheu i Shqiptarëve

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Shkupi Lexo Postimin
    Nuk e di pse aq entuziazem per kete lajm.LAJM KRYESOR sot ne Maqedoni eshte vendimi sotem i Gjykates Kushtetuese per rrezimin e disa neneve te ligjit per perdorimin e flamujve.Me pak fjale shqiptaret e Maqedonise pas 15 diteve mbasi ky vendim te hyn ne fuqi mund ta perdorin flamurin vetem neper dasma. Me duket se edhe ky vendim mbeti nen hijen e ndodhive ne Kodra e Furres por jo edhe me qellim.Hallall i qofte Grujevskit po luan me shqiptaret si maca me miun e ne mirremi me vetvehten. Jemi me te vertete shume te papare.Edhe nje fitore e madhe drejt implementimit te shtetit etnocentrik maqedonas.
    Cke ti me Gruevskin ? Gjykata kushtetuese eshte institucion ne vete dhe i pavarur nga politika . Plus kryetarin e kemi shqiptar te propozuar nga BDI .

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    E pagun dhe ti Cimo... edhe une

Paguan 18% TVSH ne cdo gje?! MTV eshte servis publik per informim dhe si i tille finansohet nga buxheti i shtetit. Buxheti i shtetit mbushet nga tatimet qe derdhim ne. Perfshire ate 18% ne cdogje qe blen.
    Po atehere sipas logjikes tende te varfer ne e paguajme policine dhe ushtrine te na rahe, torturoje dhe te na vras....

Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Po atehere sipas logjikes tende te varfer ne e paguajme policine dhe ushtrine te na rahe, torturoje dhe te na vras....

Perdor logjiken tende shume te pasur per ta kuptuar.
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Cke ti me Gruevskin ? Gjykata kushtetuese eshte institucion ne vete dhe i pavarur nga politika . Plus kryetarin e kemi shqiptar te propozuar nga BDI .
    Cimo duhet te jet e pavarur , por ska shans gjykata ne Maqedoni te jet e pavarur, ky ndryshim po ma qon mallin e 1997 , dhe u vrajten shqiptart, athu po kthehemi mbrapaaa , ska mo shqiponj para komune, per ket luftum a ?

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Vet antari i gjykates Kushtetuse , ne Alsat mund ta shifni, tha ky esht nje vendim politik, dhe se ska tboje me kushtetuten , dhe se jan mbivotu nga gjykatsit te tjer, 6 me 3 kan votu ,
    Pra vet ky antar e pranon se asht vendim politik

Everlasting Princess Maska e princcesha
    Anëtarësuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    I nderuar Shkupi

Plotesisht pajtohem me shkrimin tende dhe me keqardhje e kam pranu lajmin e sontem se gjykata kushtetuese e R.M ka rrezuar disa nene ne lidhje me perdorimin e flamurit. Mendimi im eshte se prej dites kur u formua qeveria e Maqedonise u shkole vullneti i shqiptareve dhe prej asaj dite e deri me sot ceshtja e shqiptareve po marginalizohet dita dites, e kjo na qone para nenshkrimit te marreveshjes se Ohrit. Fatkeqsisht koalicioni shqiptar ne qeveri vetem luan rolin e publikut perderisa Gruevski sjell vendime skandaloze per shqiptaret, jemi deshmitar se per 15 muaj qe qeveris kjo qeveri shpresat e shqiptareve sa vine zbehen, edhe pse dikush mund te thote se te arriturat e BDIs ishin te pakta ose kishin verejtje, per mua kjo qeveri bashke me PDSH qe nuk e morri verdiktin e popullit eshte qeveria me antishqiptare deri me tani.
    "Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----

Faqja 9 prej 107 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Ndodhitë në Maqedoni
    Nga babadimri në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1075
    Postimi i Fundit: 16-10-2007, 12:25
  3. Bardhyl Mahmuti Ndihmon Opoziten Shqiptare Ne Maqedoni
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-12-2006, 06:06
  4. Intervistë: Hoxha i Prizrenit (Samidin Xhezairi)
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-07-2006, 19:20
  5. ISH - ANETARET E UCK-se I BEJNE VESHTRIM KONFLIKTIT NE MAQEDONI
    Nga tear-drops në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-07-2002, 00:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •