Close

Rezultati i Sondazhit: A do te kete serish lufte ne Maqedoni?

Votues
54. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

31 57.41%
  • Jo

23 42.59%
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 132
    i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Një vëlla kaloi në përjetësi, mjerrë ata që trradhëtuan!

Lavdi e perjetshme per deshmorin me te ri te kombit
    XHAVIT MORINA
    rofte amaneti i tij.
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Smundem ta paramendoj deri kur mund te shkojn kto te PDSH me injorancen dhe idiotizmin e tyre, sot pra munda ta shof Ruzhdi Matoshin se si akuzon BDI-ne per vrasjen e Xhavit Morines, kujr po dojn me i shit kto lakra athu a??? shyqyr qe jan mediumet dhe me nxjerr te verteten, pra kot e kishin PDSH dhe VMRO kur deshten ta fshehin se Ali Krasniqi ska marr pjes ne vrasjen e Xhavit Morines, TV Kanal5 , e kishte zbulu se aj gjinden ne spitalin e Shkupit bash me Zija Vejselin, kta njeher kishin qen te shtrum per kurim ne Tetov, mirpo i kishin sjell ne Shkup , dhe ja u zbulun, eeeeee po QELBESIRA kishin qen , akuzojn te tjeret per at qe e bejn vet, po jo mor ooo TRADHTAR, se sjemi ne mesjet , tash ka gazetar, ka internet, ka Tv, ka opozit, Smundeni tna genjeni jo, Si mundet ky berllogu i politikes Ruzhdi Matoshi te fajsoj te tjeret pa fakte,
    Kush jan kto njerz qe sot TERORIZUAN nje 28 vjecar shqiptar 4 or te tera, duke ja fut koken ne thes , duke e torturu ne menyren me mizore te mundshme, me lendime ne gjith trupin, Vllazen nje sqarim, mos tjuv shkoje mendja qe ishin paramilitart e Arkanit, kto jan Paramilitart e Menduh Thacit, kto jan ato qe punojn me recepten e Lube Boshkovskit, ket recept ky i fundit ja ka dhen Refet Elmazit ( ky i fundit eshte torturuesi i Aziz Pollozhanit, eshte pra ky aj genjeshtari, qe neve gjith e dijm qe e ka godit Azizin, mirpo hiq pa ju skuq ftyra genjen the thot JOOO UN SE KAM SULMU, MUNDET E KAM SHKEL "RASTESISHT")
    MJAFT ISHTE ZHDUKNU O TRADHTAR, ZHDUKNU O TERORIZUS TE POPULLIT SHQIPTAR

Everlasting Princess Maska e princcesha
    Anëtarësuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    Per bese nuk e di se ku deshirojne me dale keto te PDSH, keta te rrahin para mediumeve ne syte e gjithe botes the thone jo, keto te tradhetojne me Agim Krasniqin dhe thone BDI, keta ose nuk jane shqiptaren si qe e tha edhe Pavle Trajanovi se si eshte formu kjo parti ose jane shpirt shitur. Mor idiota njesit speciale ce i rrahin dhe malltretoj ish luftaret nuk i komandon BDI ja, sherbimet sekrete dhe policine nuk i komandon BDI ja, kujt i shitni mjegull ne ere or tradhetar, nese fillon perseri lufta dhe nese nuk pastrohen keta njerez njeher e pergjithmon shqiptareve do tu perseritet historia.
    "Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Po hyme ne faze te re te zhvillimeve.Para disa muajve ju shkrova se zgjidhja me e keqe eshte konfrontimi mes shqiptareve e dikush ketu me shpallen per hajvan.Pushteti i embel i vllades makedone i ka perca politikanet shqiptar dhe ketu eshte bere nje mishmash i vlerave dhe interesave.Ishe e qarte se mllefi, fjalori denigrues dhe psikopatia e lidershipit shqiptar do te na sjellin ketu.Kesaj rradhe tytat jane te drejtuara mes shqiptareve.Grujevski e realizoi premtimin se do ti hakmirret shqiptareve me vet shqiptaret. Zoti na ndihmofte.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Si s'ma kontakoti dikush kete strong_07 nga Kumanova qe te vije ketu e t'me jape nje pergjigje se kam frike po vdes e shkoj injorant. S'arrita ta kuptoj si e ka vrare BDI Xhavit MORINEN me ndihmen e vellait te Agim KRASNIQIT te PDSH-se?

Apo mos LSDM-ja? Sheqerinka i ka dhene dhip Agimit dhe ky i ben nje nder asaj?!

A ka dikush ne kete dynja t'na e sqaroje se sikterisem kot ne te shkretet?
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Si s'ma kontakoti dikush kete strong_07 nga Kumanova qe te vije ketu e t'me jape nje pergjigje se kam frike po vdes e shkoj injorant. S'arrita ta kuptoj si e ka vrare BDI Xhavit MORINEN me ndihmen e vellait te Agim KRASNIQIT te PDSH-se?

Apo mos LSDM-ja? Sheqerinka i ka dhene dhip Agimit dhe ky i ben nje nder asaj?!

A ka dikush ne kete dynja t'na e sqaroje se sikterisem kot ne te shkretet?
    Disa thashethana qe mora vesh sot eshte se Agimi ka qene bashk me Morinen ate nate dhe kane hasur ne grupet e atyre qe rine ne Brodec dhe ata kane vra Morinen dhe kane plagosur dy veta tjere.

Ce sa thjeshte eshte Alinated.

MiLaNiSt4EvErr Maska e kiku
    Anëtarësuar
    30-10-2007
    Vendndodhja
    ne shtepi
    Postime
    78

Thumbs down Posht Tradhtaret

Keta politikanet e pushtetit, kuptoet shqeiptaret:

"TE VRASIN NATEN DHE TE QAJNE DITEN".

Nuk e di deri sa te vazhdoj kjo pun keshtu.
    Por jam i sigurt se nuk e kan te gjate dhe se ora per ta levizen shum shpejt dhe se fundi po u afrohet.

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Pse harxhoni kohen tuaj te cmuar me , cka, kush, ku, si, pse?!

Nuk ia vlen!
    • The rest is silence.

Citim Postuar më parë nga Cimo Lexo Postimin
    Disa thashethana qe mora vesh sot eshte se Agimi ka qene bashk me Morinen ate nate dhe kane hasur ne grupet e atyre qe rine ne Brodec dhe ata kane vra Morinen dhe kane plagosur dy veta tjere.

Ce sa thjeshte eshte Alinated.
    metevertete shum e thjesht !!!!!!!!!!!!

te ndjerin MORINEN e kane masakru , bile edhe me keq se shkijet ne nje koh ne kosov , kurse keta dy te tjeret vetem te plagosur.

JA PRA SA E THJESHTE AXHA CIM......
    I penduari nga gjynahu eshte si ai i cili nuk ka fare gjynah

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216

Nexhbi Jashari rrihet brutalisht, thotë se është rrëmbyer nga “Alfat”

Një banorë i fshatit Odër të Tetovës është rrahur brutalisht, që siç tha ai nga pjestarët e policisë “Alfa”. Nexhbi Jashari (28) thotë se ai është kapur nga personat zyrtar derisa ka qenë në një internet kafe të fshatit dhe më pas për tre orë është maltretuar.
    “Jam rrëmbyer nga persona që janë prezantuar si policë dhe më pas më kanë dërguar në drejtim të panjohur, duke më maltretuar më pas për tre orë deri në orën katër të mëngjesit.Kanë kërkuar nga unë që të tregoj se se çka dijë për vrasjen e Xhavit Morinës, që para dy ditëve ndodhi në Odër’, ka theksuar Jashari. Ky i fundit ka qenë ish-pjestarë i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare (UÇK).
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 06-08-2010, 09:08
  3. Bardhyl Mahmuti Ndihmon Opoziten Shqiptare Ne Maqedoni
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-12-2006, 06:06
  4. Intervistë: Hoxha i Prizrenit (Samidin Xhezairi)
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-07-2006, 19:20
  5. ISH - ANETARET E UCK-se I BEJNE VESHTRIM KONFLIKTIT NE MAQEDONI
    Nga tear-drops në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-07-2002, 00:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •