Ne shqiptaret dje humbem nje patriot dhe nje luftetar te madh te ceshtjes kombetare shqiptare, Xhavit Morinen, i cili kishte qene pjesemarres aktiv ne tri lufterat e fundit te shqiptareve!
Lavdi deshmoreve te kombit!
Ngushllime familjes Morina.
Po
Jo
Ne shqiptaret dje humbem nje patriot dhe nje luftetar te madh te ceshtjes kombetare shqiptare, Xhavit Morinen, i cili kishte qene pjesemarres aktiv ne tri lufterat e fundit te shqiptareve!
Lavdi deshmoreve te kombit!
Ngushllime familjes Morina.
Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.
ja ketu keni videon dhe mund ta shifni
http://youtube.com/watch?v=B86f8WDFyGo
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Vete fakti qe Xhavit Morina paska qene pjesemarres ne tri betejat e luftes per clirim, tregon se Ai ka qene i gatshem per te vazhduar edhe ne betejat e ardhshme deri ne bashkimin e trojeve shqiptare. Por siqe shifet plumbat e tradhtise nuk ja plotsuan deshiren dhe qellimin e tije,pra nuk na mbetet tjeter perveqse te shprehemi indinjaten ton te thelle dhe ti shprehemi ngushellime familjes,shokve dhe gjithe popullit liridashes per ket humbje te nji luftetari te madhe. LAVDI edhe ketj deshmori dhe gjithe deshmoreve te kombit LAVDI.
Sdi sa esht e sakt, ne gazet lexova, se paska qen i veshun me uniform te AKSH-se, dhe jo zyrtarisht paska qen komandant ne AKSH, e vrau ajo banda e Kondoves e cila poashtu torturoj disa shqiptar te tjer, mes tyre 2 polic shqiptar para do kohe, pastaj hyren ne sallen universale, duke u kercnu qe njeri i Kondoves ta fitoje Nota Festin (dhe ja arriten)
Po Alienated, kishte mundsi te hyje ne parlament Agim Krasniqi, sepse Imer Selmani u be minister, dhe ne vend te tij , ne rradh ishte qe Agim Krasniqi te behet deputet, mirpo VMRO nuk pranoj, edhe pastaj me duket hyri nje femer vend tij
Diku lexova nga burime te sakta se Xhavit Morina i ka kercenuar me likuidim Thacin dhe Leken, dhe pastaj keto nga frika aktivizojne kriminelin e njohur me banden e tij per ta vrare ne menyre tinezore komandant drenicen, Mjere shqiptaret ne keto momente me Thaqin, Matoshin, Leken, Krasnicin, sic shihet nuk u kendohet kenge e mire tradhetarve.
"Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----
Xhavit Morina akuzohej per sulmin ndaj selis se BDI-se ne Recic te vogel, pas luftes menjeher, kishte me duket 3 te vrar ateher, Xhavit Morina ka qen i pakenaqur me perfundimin e luftes ne maqedoni, e tash mund ta shofim se ka pas te drejt, se marreveshja e Ohrit ka qen nje infuzion sa per ta ndal luften, e pastaj te leshon ''takati'' edhe kur ti qelsh syt , e shef se te ka shkel shkau ne bark, dhe asesi te marrish frym, dhe ja tash del AKSH, inshallah te jet kjo e verteta dhe te drejtohemi njeher e pergjithmon, Posht tradhtaret
xhavit morina ka pat nje artikull ne gazeten "Lajm" para 2 muajsh ku kerkonte 40 burra per ti pastru disa pune me disa fuknsionar , kerkonte takim me ali ahmetin dhe me komandant hoxhen nga prizreni , ai nga fuknsionaret kerkonte qe ti paguhen ditet te cilen ka qendruar ne burg gjithashtu xhavit morina ne kete artikull shkrunte se ka mare pjes ne aksionin qe eshte bo ne recise te vogel ndaj ish kshillit te kordinimit momenalisht selia e bdi-se ku ku pat pasoja te medha ne njerez
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Un e di se ky ka pas konflikt me BDI-ne, mirpo PDSH e futi ne dheun e zi,
Mbrem esht arrestu edhe nje ish luftar i UCK-se dhe antar i OVL , vazhdon ofenziva ndaj ish UCK-se , mir kishin bo ato qe kishin dal ne Likov ne mal, me i sigurt je aty, sesht i sigurt me askush, cdonjerit mund te na vijn ne shpi, mundet edhe per mu jan tu u interesu kush jam,![]()
Krijoni Kontakt