Po
Jo
S'jam i vetem ne kete aspekt Cimo. Kam dhe shume shoke e kundershtare te tjere! Je dakord? Jemi ne ane te kunderta - dhe shohim vetem tendencat konfliktuoze te tjetrit.
Une jam apartiak, por fakti qe sulmoj PDSH-ne eshte sepse ajo eshte ne pushtet - kupton - pergjegjese per fatin tone. Dhe me te drejte duhet te sulmojme te gjithe ata qe marrin pergjegjesine per te na udhehequr dhe per te harxhuar parate tona e qe kete e bejne thjeshte si ua do qejfi atyre e jo ashtu si do duhej ta benin, ne baze te premtimeve te dhena ne fushate, ne baze te betimit te dhene ne kuvend se do punojne per te miren e votuesve (lexo: popullit te ketij vendi).
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Puetje per Cimon nese ka mundesi?
1. Sipas teje perse vraponte PDSH-ja pa mandatin e popullit me cdo kusht te hyje ne pushtet,
2. Dhe per kete kohe qeverisje sa ka kontribuar ne permiresimin e situates se shqiptareve ne gjithe aspektet.
Por me nje kusht, nese pergjigjesh se BDI-ja ka bere obrtrukcione, pengesa,scenario e te tilla mos u pergjigj!me nje fjale te akuzohet opozita per mos sukseset e qeverise,ok.
"Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----
Grupa e Car LLazarit e ka vra
Sui generis
Princesha deri sa ishte BDI-ja ne Pushtet ishte QUMESHT-MJALT,aaa tash ju kujtua se ende nuk kane sjelle asnje ligje lidhur me gjuhen,ish ushtaret e UCK.dhe perfaqsimi ne instutucione shteteror-rasti i Iliri Mehmedit i la njerzit pa pune,4 vjet eme kontarte te veper,TURP I Madhe.... dhe shuem shembuj te tjere..
. po mire bre 4 vjet..cka kane bere keto njerze.. mendoj se tash me mire do ti analizojne stituaten kane kohe edhe 3 vjete.le ti pastrojem nga radhet e veta KARIERSTET E PERJETSHEM,Azizin,Teuta dhe shume njerze te tjere qe ja nxine fetyren Kercovarece-e dine shume mire se cka kane bere...
me respekt te vecant
shkup-kercovari
Cimo
Vota eshte e fshehte. S'ka rendesi ke kam votuar une, sepse perfaqesimi im e i joti nuk varret nga vota e ime, perkatesisht e jotja. Varet nga deshira e mazhoritarit maqedon ke do marre ne qeveri, apo jo?! Dihet qe gjithmone ne votime ka me shume pale. Njeri voton njeren parti, tjeret votojne per partite e tjera. Por ne momentin qe njera parti politike merr ne dore pushtetin, duhet te udheheqe me gjithe popullin, sepse QEVERIA duhet te jete ne sherbim te POPULLIT - jo ne sherbim te nje grupi votuesish.
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Krijoni Kontakt