Close

Rezultati i Sondazhit: A do te kete serish lufte ne Maqedoni?

Votues
54. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

31 57.41%
  • Jo

23 42.59%
Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 132
    ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Burimet i paske shume te forta, edhe te fshehta - edhe zyrtare. Si ato te Cimos i paske.

Ai ne baze te ca THASHETHEMEVE nxiti gjithe ate debat. A ka qene Krasniqi me Morinen a jo?!

A kane uje ato burime
    Ti moj buze karajfilja ime
    Ma shum zort i japish ti neper temat politike se sa njerzit e BDI-se ose te PDSH-se. Krijosh situata me tendenca konfliktuoze ne forum me parimin "une jam apartiak".

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Cimo Lexo Postimin
    Ma shum zort i japish ti neper temat politike se sa njerzit e BDI-se ose te PDSH-se. Krijosh situata me tendenca konfliktuoze ne forum me parimin "une jam apartiak".
    S'jam i vetem ne kete aspekt Cimo. Kam dhe shume shoke e kundershtare te tjere! Je dakord? Jemi ne ane te kunderta - dhe shohim vetem tendencat konfliktuoze te tjetrit.

Une jam apartiak, por fakti qe sulmoj PDSH-ne eshte sepse ajo eshte ne pushtet - kupton - pergjegjese per fatin tone. Dhe me te drejte duhet te sulmojme te gjithe ata qe marrin pergjegjesine per te na udhehequr dhe per te harxhuar parate tona e qe kete e bejne thjeshte si ua do qejfi atyre e jo ashtu si do duhej ta benin, ne baze te premtimeve te dhena ne fushate, ne baze te betimit te dhene ne kuvend se do punojne per te miren e votuesve (lexo: popullit te ketij vendi).
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    ne baze te premtimeve te dhena ne fushate, ne baze te betimit te dhene ne kuvend se do punojne per te miren e votuesve (lexo: popullit te ketij vendi).
    Dhe ju u besuat, tani ndjeheni te zhgenjyer?!
    • The rest is silence.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    S'jam i vetem ne kete aspekt Cimo. Kam dhe shume shoke e kundershtare te tjere! Je dakord? Jemi ne ane te kunderta - dhe shohim vetem tendencat konfliktuoze te tjetrit.

Une jam apartiak, por fakti qe sulmoj PDSH-ne eshte sepse ajo eshte ne pushtet - kupton - pergjegjese per fatin tone. Dhe me te drejte duhet te sulmojme te gjithe ata qe marrin pergjegjesine per te na udhehequr dhe per te harxhuar parate tona e qe kete e bejne thjeshte si ua do qejfi atyre e jo ashtu si do duhej ta benin, ne baze te premtimeve te dhena ne fushate, ne baze te betimit te dhene ne kuvend se do punojne per te miren e votuesve (lexo: popullit te ketij vendi).
    Shume mire e ke cek VOTUESVE. Nese e ke votu PDSH-ne ke drejt te sulmosh, nese ke votu BDI atehere thjesht ben propagande politike.

Everlasting Princess Maska e princcesha
    Anëtarësuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    Puetje per Cimon nese ka mundesi?

1. Sipas teje perse vraponte PDSH-ja pa mandatin e popullit me cdo kusht te hyje ne pushtet,
    2. Dhe per kete kohe qeverisje sa ka kontribuar ne permiresimin e situates se shqiptareve ne gjithe aspektet.

Por me nje kusht, nese pergjigjesh se BDI-ja ka bere obrtrukcione, pengesa,scenario e te tilla mos u pergjigj!me nje fjale te akuzohet opozita per mos sukseset e qeverise,ok.
    "Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Cimo , lej foret vlla, ahahaha
    Cfar bashki, nese kan qen bashk, ska pas nevoj policia me terorizu ket te riun Nexhbiun, por kishte shku edhe e kishte pyt Ali Krasniqin ne lidhje me Xhavit Morinen , se ato bashk paskan qen apo, eheheh qesharake osht kjo te lutem, BASHK a si ashtu met vertet, Xhavit Morinen kan pas koh me masakru, ndersa Ali Krasniqi edhe aj tjetri kan shpetu me lendim,
    Pastaj kjo zon u mbush me polici speciale, athu si nuk reagun policia , ku ishin, nuk ndegjun ato BAM BAM BAM, ??? JO JO kjo asht e realizume ne bashkpunim me policin, i ka then Menduh Vojvoda, Ali merri shokt edhe shko sulmoji , policia i ka mshel syt e vesht , as nuk shofin as nuk ndegjojn
    Strong mos ma merr ftyren, ti bile prej Kumanove
    Gafur Adili , kishte then , se i njef shum mir keta qe dolen ne Likov, dhe se jan njerz qe jan te perndjekur nga policia , dhe se i mirkupton qe kan dal ne mal. Gjith duhet te dalim ne mal se sjemi te sigurt, mund tna vijn tna marrin prej shtrati , na japin ''pak'' dajak edhe Diten e Mir , na fal se gabimisht,
    CIMO KETE DESHA TE TA THEM.......
    I penduari nga gjynahu eshte si ai i cili nuk ka fare gjynah

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Grupa e Car LLazarit e ka vra
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Armend Lexo Postimin
    Grupa e Car LLazarit e ka vra

Permes PDSH-se, kjo edhe ma keq, ja pra Armendi na tregoj se PDSh po bashkpunon me banden e Car Llazarit, se Ali Krasniqi pe dim qe e ka vra, mirpo se pasmi dit se me urdher te ....

i/e regjistruar Maska e shkup_kercovari
    Anëtarësuar
    13-04-2005
    Vendndodhja
    SHKUPI
    Postime
    110
    Princesha deri sa ishte BDI-ja ne Pushtet ishte QUMESHT-MJALT,aaa tash ju kujtua se ende nuk kane sjelle asnje ligje lidhur me gjuhen,ish ushtaret e UCK.dhe perfaqsimi ne instutucione shteteror-rasti i Iliri Mehmedit i la njerzit pa pune,4 vjet eme kontarte te veper,TURP I Madhe.... dhe shuem shembuj te tjere..
    . po mire bre 4 vjet..cka kane bere keto njerze.. mendoj se tash me mire do ti analizojne stituaten kane kohe edhe 3 vjete.le ti pastrojem nga radhet e veta KARIERSTET E PERJETSHEM,Azizin,Teuta dhe shume njerze te tjere qe ja nxine fetyren Kercovarece-e dine shume mire se cka kane bere...

me respekt te vecant
    shkup-kercovari

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Cimo Lexo Postimin
    Shume mire e ke cek VOTUESVE. Nese e ke votu PDSH-ne ke drejt te sulmosh, nese ke votu BDI atehere thjesht ben propagande politike.

Cimo
    Vota eshte e fshehte. S'ka rendesi ke kam votuar une, sepse perfaqesimi im e i joti nuk varret nga vota e ime, perkatesisht e jotja. Varet nga deshira e mazhoritarit maqedon ke do marre ne qeveri, apo jo?! Dihet qe gjithmone ne votime ka me shume pale. Njeri voton njeren parti, tjeret votojne per partite e tjera. Por ne momentin qe njera parti politike merr ne dore pushtetin, duhet te udheheqe me gjithe popullin, sepse QEVERIA duhet te jete ne sherbim te POPULLIT - jo ne sherbim te nje grupi votuesish.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 06-08-2010, 09:08
  3. Bardhyl Mahmuti Ndihmon Opoziten Shqiptare Ne Maqedoni
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-12-2006, 06:06
  4. Intervistë: Hoxha i Prizrenit (Samidin Xhezairi)
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-07-2006, 19:20
  5. ISH - ANETARET E UCK-se I BEJNE VESHTRIM KONFLIKTIT NE MAQEDONI
    Nga tear-drops në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-07-2002, 00:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •