s'di per vete
Vec kam dash nje cun me shpirt..dhe ndihem keq sa here e kujtoj....
Shume here ne dashurojme per hiç gje!
s'di per vete
Vec kam dash nje cun me shpirt..dhe ndihem keq sa here e kujtoj....
Shume here ne dashurojme per hiç gje!
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 01-12-2007 më 18:59
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Do t,ju lutesha shume prej jush qe ti permbaheshin temave ne nenforumin e romances,pasi shume here ne vend qe disa nga ju te pergjigjen dhe te respektojne temen e hapur nga nje antar,ata fillojne ta kthejne ne chit_chate dhe ofendime!
Do t,ju keshilloja ti permbaheni rregullave ne nje menyre qe te mos jemi te detyruar te bejme fshirje postimesh.
Ndalohen gjithashtu edhe shprehjet ne gjuhe te huaj si edhe karakteret me ngjyra te theksuara dhe te medha!
Njekohesisht edhe perdorimi i nje fjalori jo te hijshem...mundohuni te gjeni fjalen e pershtatshme.
Flm dhe respekte
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 01-12-2007 më 19:18
"Carpe Diem"
Ndonjeher edhe ndodh nga frika e njerezve per mos te mbetur vetem,preferojne te jene me dike qe nuk duan per sy te botes kurse me shpirt vuajne sepse ate qe u do zemra s'e kane prane.Krijojne familje me dike tjeter dhe tani eshte vone per tu kthyer pas,mali me malin stakohen,njeriu me njeriun takohen ... shihen ne sy dhe per nje moment u bie qielli mbi koke e thone ckam bere... per nje krenari te semure e lash te me ike,ate qe doja vertet.Ndoshta ritakohen,e ribashkohen per te rinisur dashurine e tyre ... por shkaterrojne familjet qe kane krijuar ... Keto jane pasojat e Krenarise... nqs do dike mos e ler te te ike me cdo kusht sepse me pas eshte vone per tu penduar.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Mendoj se kjo shprehje ka mbet vetem si teori se ne praktik se besoj se eshte e vertet. njeriu gjithmon perfundon me njeriun qe do asnjeher me ate qe nuk do vet zemra e tij.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
E di qe une REFUZOJ kategorikisht te besoj qe aty ku ka dashuri, ka krenari? Nese dashuron dike, krenaria as qe hyn en opcionet e tua. Krenaria perdoret si skuze per te mos vazhduar nje lidhje per te cilen s'je i sigurte. E nese ne ndonje rast ekstrem, dikush eshte aq egocentrik, aq i semure me dashurine ndaj vetes, sa le njeriun qe dashuron te ike atehere nje njeri te tille me mire ta humbasesh sesa ta fitosh.
Kush te dashuron, s'te le te ikesh...
Kam vetem nje limit: qiellin!
shum e vertet baptist qka thu, une tash me pervojen time them , mashkujt jan femij te medhej !
-----------
sa i perket titullit:Të tjera duam,të tjera na duan,me të tjera përfundojmë!
kjo ndodhi kur prindet folen ne vend te zemres time ma nuk ndodh kjo.POr ate qe e du e marr e askend tjeter ...asht me rendesi te perputhemi shum e jo vetem pak. se gjithashtu nuk mjafton fiziku i bukur apo situata e bukur nese ska edhe zemer edhe njerzim ne at trup te "bukur"
burri i mir i ka te gjithha sikur femra "e mir met mira" dhe "i mir met mira"e jo gruja e mir i rrin ni burri te keq jo jo ajo duhet me ik fill...e tani i keqi fukosohet diku te ni gru si ai vet hahaha e kam pa ket
shum tem e qelluar
burri duhet me kon si kafja, i fort me arrome e kur pihet von te len pa gjum....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
shum e vertet por megjithate até qe kam pranu me martu e kem pranu per diqka, jo veq hajt, ketu ne peredim thuhet ndryshe,qdo dashuri konsomohet,qdo shtet pas disa vizitash explotohet .Nese ke dashuruar dike per nji trup te bukur,e jo per qka ka ne zemer , trupi te lodhet sikur nji tesh qe e ban shum, po nese e ke marr per zemer e njerzim qe ka ne vete kjo vetem te befason .
I pasur asht ai njeri qe ka zemer e jo para![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Une jam shume dakort me ty,por ka raste e raste dhe njera situat ndallojne nga njera-tjetra.Rrethanat jane te ndryshme. Konkretisht nuk po flisja mer veten por per nje rast te pergjithshem qe ta siguroj qe ka ndodhur. ka shume njeres qe duan,duan me shpirt por nuk arrijne ta kuptojne ne kohe,nuk e ulin veten te shprehin ndjenjat e tyre personit qe duan ... askush nuk ka nerva celiku ... dhe perfundon duke ikur larg ... ja qe u ndane per frike reagimi apo pranimi te se njejtes ndjenje ... Kurre mos thuaj Jo sepse jetes nuk i dihet ... dhe raste si ky qe permenda me siper ka sa te duash,dhe eshte vertet per te ardhur keq.
Respekte.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
pse sben me perfundu me ate qe duam..??![]()
Krijoni Kontakt