normalisht qe te vret dhe na vret, sepse eshte sh e vertet si shprehje.....Postuar më parë nga Bledari
fatkeqesisht, e vertet dhe e hidhur njekohesisht........
normalisht qe te vret dhe na vret, sepse eshte sh e vertet si shprehje.....Postuar më parë nga Bledari
fatkeqesisht, e vertet dhe e hidhur njekohesisht........
Ndoshta shpesh na pelqen te perdoret kjo shpreje"te tjere duam, te tjere na duan,e me te tjere perfundojm"por,,, pyesim njehere veten,kur arijm ne kete perdorim te kesaj shpreje????????kure zgjenjehemi?/kure s,arijme dote atije ku duam?kure nuk kemi ate qe duam?Postuar më parë nga shoku_tanku
DASHURIA nuk jetohet ,mbahet,duhet, nga shprejtet
Kjo shpreje perdoret zakonisht kure nuk plotesohet kjo DASHURI
Nese ndjenja ndermjet 2 personave eshte e njejte ,kjo shpreje nuk vlen.
Kjo shpreje perdoret kur dashuria eshte nga njera pale(njeri do).
te pershendes shoku tanku![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 30-01-2007 më 05:05
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Kjo qe ke shkuar me larte eshte vetem permbledhja e jetes adoleshences!
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
E mer shoku Tanku po keshtu e ka jeta nganjehere e peson si dhelpra me rushin ,
heren tjeter nuk shikon traun por mundohesh per qimen ,pastaj kur s ke pulen ha sorren etj etj na shkoi jeta beqar .
Megjithate uf e buf bejne te gjith
Postuar më parë nga shoku_tanku
Pergezime per temen
E kam degjuar shpesh kete shprehje dhe nga shume njerez dhe me duket se ke hapur nje teme shume domethenese,por fatkeqesisht kjo ekziston dhe ne nuk bejme dot asgje perpara ketij fakti.
Me vone ndihemi fajtore per ate qe deshem dhe qe na deshi ,mirepo cdo gje e ka nje fund.
Faktet jane fakte,,dashuri te vertete dhe te perjetshme nuk ka,dhe aq me teper ne ditet e sotme ku shumica e njerezve dashurine e kane kthyer ne biznes.
Per mua ky eshte nje mallkim per te gjithe ne.
respekte
"Carpe Diem"
Postuar më parë nga bebushja
me pelqeu kjo qe ke shkruajtur !!
kurr nuk kemi ate qe duam ......dhe eshte e vertet se kjo thenie eshte per njerin person ate qe dashuron ,e ke thene te drejte !!!
kalofash mire ..![]()
Nuk kam ndonje koment me te mire se Baptisti per kete teme. Me qe ra llafi, titulli temes eshte nje shprehje e Getes. Kush me mire se ai mund ta dinte?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
E keni pyetur veten ndonjehere se pse pikerisht ato qe "s'jua varin" ju terheqin me teper?Ndoshta natyra njerezore preferon sfidat,gjerat qe jane te veshtira per t'u arritur...ndoshta i njejti njeri po te jua varte qe nga fillimi s'do ju pelqente.Pra,i bie qe ta kemi fajin ne vete dhe jo te tjeret.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Nuk doja te shkruaja me ne kete teme por po shoh qe po shkruani nje mal me budalliqe, nuk arrini ta kuptoni qe kto gjera ndodhin sepse jane njerezit te pa shpirt qe nuk arrijne ta kuptojne ndjenjen e dashurise dhe vetem tallem me ndjenjat e tyre, por ja fusni kodra mas bregut.
Kerkon dashuri apo meshire ti?Postuar më parë nga Bledari
Ajo qe sapo pershkrove eshte meshire!E nese kerkon dashuri atehere dashuria s'ndizet me buton,mund ta ndjesh ti por s'mund ta ndjeje ajo tjetja,kjo do thote qe u tall me ty?Jo!
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt