Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 63
    i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Citim Postuar më parë nga J@mes Lexo Postimin
    Krijimi i nje mundesie per te marre informacion ne tema te ndryshme brenda nje hapesire te vetme.
    Mundesi komunikimi, shkembim mendimesh apo opinionesh.
    Mundesi zbavitje, kalim kohe te lire, etj.

Po per ju cfare eshte Forumi Shqiptar?
    Per mu eshte nje menyre per te ndenjur ne shoqeri pa dale nga shtepia ,nje mundesi komuninikimi midis shqiptareve ne gjith boten ,shkembim idesh eksperiencash te vlefshme.Nje mjet per te njohur botkuptimin e rinise Shqiptare !Me pak fjale do te thoja nje enciklopedi modeste.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Kam kaluar nje pjes mesatarisht te gjat duke dhen ide dhe duke marr shume nga ato nder vite.

Per mua eshte nje kalim kohe frytdhenes.
    Feel the pump √

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Dikush e quan, vendi ku mesohet, ose ku zbavitesh, por edhe ku dizinformacioni te çorodit, ku njerez pa pergjegjesi japin nje pershtypje te pahijeshme, me shprehjet dhe bindjet personale ( Politike, fetare, etike ), ku habitesh me zotesine qe bashkekombes tanet kane per te thurur vargje, ku ka nder ne njerez qe i kane duart e arta dhe mbajne familjet me djersen e ballit, ku njerez qe per shkak fetar arrijne sa te hedhin poshte edhe figura te shquara te historise dhe Kombit, njerez qe perveç hundes tyre nuk kane pare, por edhe njerez qe kane dhene dhe japin kontribut ( jo virtual ) te rendesishem per vendin e tyre, ku shpesh ky i nderuar forum, behet sikur edhe "takim" pike mberritje, ku njeriu po te sillet me permbajtje dhe rrespekt ndaj nje bashkeatdhetari, do te shohe edhe anet pozitive, ku me te drejte edhe do te mesoje gjera qe sigurisht nuk i kishte degjuar me pare.
    Nuk jane pra keto dhe te tjera akoma, qe bejne forumin tone, me shume se te jashtezakonte do te thoja, Unik...!? Ku pjesemarrja ne te, te ngre nga ana individuale, te ben te mos jesh i vetmuar midis botes se çmendur, tek vrapon pa rreshtur ku rreziku eshte i perhereshem, po re nuk çohesh me, te shkelin me kembe...
    Ky eshte Fsh., ku shqiptari e ndjen veten si ne shtepi te tij, ka kush sillet mire dhe kush keq, po ashtu si ne shtepi te tij...,por kjo e fundit ka te beje me personalen, karakterin.
    Fsh eshte i vetmi...!
    Nuk kam c'te shtoj me teper
    Bravo ARBERESH.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Forumi Shqiptar, eshte vete shoqeria shqiptare,me te mirat dhe te ligat e saj.Por une nje gje se kam te qart, pse lejohet ketu marrja pjes e jo shqiptarve, te cilet sbejn asgje tjeter pervecse krijojn atmosfera per te percare sa me shume, duke perdorur armen e tyre te forte(fen)dhe duke gjetur piken me te dobet te shqiptaret (fen).Keto lloj plerash nuk duhet te ken vend ketu ne kete forum.Forumi nese do doje te kete prespektiv me e mire per te nesermen, do duhet te pastronte cdo lloj plere qe ndot ,vlerat tona kombtare, perndryshe do humbasin te gjith ata anetar qe ja vlejn per te kontribuar ketu me idet dhe mendimet e tyre pozitive per kombin.Zgjedhja ,ju ngelet juve moderatorve .

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Eshte vendi ku pervecse kalojme kohen, mesojme, marrim dhe japim mendime ( une me shume marr se me dhone e kam besdi :d ) , argetohemi ,ndonjeher edhe grindemi ( por edhe kjo ka lezetin e vet ) , na ka dhene mundesine te njofim persona qe me te vertete ja vlen ti quash Miq , me plot kuptimin e fjales . Une per vete me ane te forumit kam takuar disa persona , qe jo vetem kam shume RESPEKT , por edhe i adhuroj , dhe kjo fale ketij Forumi .

Nje perqafim per Forumin .
    lol.
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga sulioti Lexo Postimin
    Forumi Shqiptar, eshte vete shoqeria shqiptare,me te mirat dhe te ligat e saj.Por une nje gje se kam te qart, pse lejohet ketu marrja pjes e jo shqiptarve, te cilet sbejn asgje tjeter pervecse krijojn atmosfera per te percare sa me shume, duke perdorur armen e tyre te forte(fen)dhe duke gjetur piken me te dobet te shqiptaret (fen).Keto lloj plerash nuk duhet te ken vend ketu ne kete forum.Forumi nese do doje te kete prespektiv me e mire per te nesermen, do duhet te pastronte cdo lloj plere qe ndot ,vlerat tona kombtare, perndryshe do humbasin te gjith ata anetar qe ja vlejn per te kontribuar ketu me idet dhe mendimet e tyre pozitive per kombin.Zgjedhja ,ju ngelet juve moderatorve .
    Mos doje te thuash se ne kete forum duhet mar pjese vetem Ateistat Shqiptare,apo te mos flitet aspak per fe.....?me fal nese te kam keqkuptu...

Un per vete qe kur jam regjistruar kam menduar se do te jet dicka me interesante,mirepo sic thot edhe Sulioti,ca persona ketu e ben forumin per asgjekundi,me se shumti me temat fetare....por perseri per mua eshte kenaqesi qe jam antar i ketij forumi,sepaku kam perfituar ca njohuri te reja...kam mesuar gjera qe si kisha ditur...kuptohet ne lemi te ndryshme

pershendetje te gjithve
    Jetë e rëndë.......!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Mos doje te thuash se ne kete forum duhet mar pjese vetem Ateistat Shqiptare,apo te mos flitet aspak per fe.....?me fal nese te kam keqkuptu...

Un per vete qe kur jam regjistruar kam menduar se do te jet dicka me interesante,mirepo sic thot edhe Sulioti,ca persona ketu e ben forumin per asgjekundi,me se shumti me temat fetare....por perseri per mua eshte kenaqesi qe jam antar i ketij forumi,sepaku kam perfituar ca njohuri te reja...kam mesuar gjera qe si kisha ditur...kuptohet ne lemi te ndryshme

pershendetje te gjithve
    Pershendetje Njoni-ch.

Ketu duhet te marrin pjes vetem ata individ qe ven interesat tona kombtare mbi gjithcka, dhe kure them ineteresa kombtare do te thote, te heqesh dore nga inetresa apo bindje personale per ti len drite jeshile, te mires se pergjithshme.

Interesat tona kombtare jan,shume por me e kryesorja eshte te ndalojm asimilimin,kombtar dhe fetar, kjo eshte zgjidhja e vetme nese duam kombin me shume se veten ton, duhet te veprojm ne kete menyre, se ndryshe per ca vjet na mori lumi.

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    kenqesi e pa pershkrueshme......... qe se kam gjet askund tjeter.........
    rrofshin miqt e mi dhe informacioni i shumt qe marr .........
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga sulioti Lexo Postimin
    Pershendetje Njoni-ch.

Ketu duhet te marrin pjes vetem ata individ qe ven interesat tona kombtare mbi gjithcka, dhe kure them ineteresa kombtare do te thote, te heqesh dore nga inetresa apo bindje personale per ti len drite jeshile, te mires se pergjithshme.

Interesat tona kombtare jan,shume por me e kryesorja eshte te ndalojm asimilimin,kombtar dhe fetar, kjo eshte zgjidhja e vetme nese duam kombin me shume se veten ton, duhet te veprojm ne kete menyre, se ndryshe per ca vjet na mori lumi.

normal se interesat tona kombetare jan primare per ne si shqiptare,kuptohet se ai qe asimilohet kombtarisht esht armiku me i madh i kombit,mirepo un drejt then,nuk shoh te asimiluar ketu ne forum,por shoh ca qe i keqkuptojn gjerat ose nuk din te shprehen kur behet fjal per bindjet e tyre fetare....sidoqoft shpresojm se te permirsohemi te gjith duke u nisur nga vetvetiu....personalisht pamvarsisht bindjeve fetare gjithmon nje shqiptar do jet me i dashur se cdo kush tjeter per mua....
    Jetë e rëndë.......!!!

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Forumi Shqiptar per mua eshtenje gje shume shume e bukur, nje gje qe te kenaq, nje gje ku mund te gjesh gati gjithqka qe te duhet !!
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Ndihme per disa test cases...
    Nga BeracakjaKeqe në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-02-2004, 01:07
  4. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •