Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 63
    i/e regjistruar Maska e eagle_black
    Anëtarësuar
    17-12-2008
    Vendndodhja
    LAGJIA E JOHANIT
    Postime
    357
    fsh ky forum qe i ka "bashkuar" shqipetaret me pelqen per kete gje por ka shume tema interesante ne kete forum por ka edhe nga ato qe te hapin barkun por rendesi ka qr ka shume tema qe me te vertet ja vlene te interesohesh urime per ata qe e kane krijuar kete forum
    ``I wanna thank the almighty for making me ALBANIAN, since theres no greater HONOR``

i/e regjistruar Maska e sweet_dreams
    Anëtarësuar
    14-12-2004
    Vendndodhja
    Aty ku nuk ka lotë..
    Postime
    146
    Citim Postuar më parë nga eagle_black Lexo Postimin
    fsh ky forum qe i ka "bashkuar" shqipetaret me pelqen per kete gje por ka shume tema interesante ne kete forum por ka edhe nga ato qe te hapin barkun por rendesi ka qr ka shume tema qe me te vertet ja vlene te interesohesh urime per ata qe e kane krijuar kete forum
    Jam edhe une me ket mendim,tash me jemi ne nje bote ta quajm VIRTUALE,ku mundemi te shprhim mendimet tone ketu te gjithe se bashku....Respekt vertet me pelqen ky forum,sa munda une te kuptoj ketu,pash shume postime te mira qe me lan pershtypje sa qe edhe une te mar pjese ketu ne mesin e ketij forumi madheshtore...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Vend ku futem e lexoj, sa her qe s'kam cfar bej!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Gjilani2002
    Anëtarësuar
    28-11-2002
    Vendndodhja
    SUISS
    Postime
    68
    Labirinth mendimesh nga te gjitha trevat shqiptare dhe per te gjitha temat e mundeshme. Diçka qe me sjell perher frymen shqiptare edhe ateher kur jam large atdheut, diçka qe te lidhe me fort per rrenjet dhe qe ushqen trungun per te mos u thar edhe pas zhvendosjes se tij..
    Të gjithe jemi pergjegjës për të bërat dhe të pabërat.....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-03-2009
    Vendndodhja
    tu pi pi pi. DoLLi Qe Paraqet Rrezik.. RaKi_BMW@hotmail.com
    Postime
    374
    revani, pa shiqer brenda eshte .

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim:
    Postuar më parë nga eagle_black

Citim Postuar më parë nga sweet_dreams Lexo Postimin
    Jam edhe une me ket mendim,tash me jemi ne nje bote ta quajm VIRTUALE,ku mundemi te shprhim mendimet tone ketu te gjithe se bashku....Respekt vertet me pelqen ky forum,sa munda une te kuptoj ketu,pash shume postime te mira qe me lan pershtypje sa qe edhe une te mar pjese ketu ne mesin e ketij forumi madheshtore...

Pajtohem plotesisht me ju..

Me nje fjal eshte MREKULLI.............
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Dikush e quan, vendi ku mesohet, ose ku zbavitesh, por edhe ku dizinformacioni te çorodit, ku njerez pa pergjegjesi japin nje pershtypje te pahijeshme, me shprehjet dhe bindjet personale ( Politike, fetare, etike ), ku habitesh me zotesine qe bashkekombes tanet kane per te thurur vargje, ku ka nder ne njerez qe i kane duart e arta dhe mbajne familjet me djersen e ballit, ku njerez qe per shkak fetar arrijne sa te hedhin poshte edhe figura te shquara te historise dhe Kombit, njerez qe perveç hundes tyre nuk kane pare, por edhe njerez qe kane dhene dhe japin kontribut ( jo virtual ) te rendesishem per vendin e tyre, ku shpesh ky i nderuar forum, behet sikur edhe "takim" pike mberritje, ku njeriu po te sillet me permbajtje dhe rrespekt ndaj nje bashkeatdhetari, do te shohe edhe anet pozitive, ku me te drejte edhe do te mesoje gjera qe sigurisht nuk i kishte degjuar me pare.
    Nuk jane pra keto dhe te tjera akoma, qe bejne forumin tone, me shume se te jashtezakonte do te thoja, Unik...!? Ku pjesemarrja ne te, te ngre nga ana individuale, te ben te mos jesh i vetmuar midis botes se çmendur, tek vrapon pa rreshtur ku rreziku eshte i perhereshem, po re nuk çohesh me, te shkelin me kembe...
    Ky eshte Fsh., ku shqiptari e ndjen veten si ne shtepi te tij, ka kush sillet mire dhe kush keq, po ashtu si ne shtepi te tij...,por kjo e fundit ka te beje me personalen, karakterin.
    Fsh eshte i vetmi...!

i/e regjistruar Maska e Vler@
    Anëtarësuar
    10-02-2009
    Postime
    55
    Po qe te gjitha nga pak,duke filluar nga kalimi i kohes e gjere tek marrja e njohurive ,qe ketu i gjene nga lemi te ndryshme!!!!
    Ashtu siç jam,ashtu shoh!!

i/e regjistruar Maska e argjenddre
    Anëtarësuar
    19-12-2008
    Vendndodhja
    Pejë
    Postime
    522
    Mundesi komunikimi, shkembim mendimesh apo opinionesh.
    Mundesi zbavitje, kalim kohe te lire, etj.

Keto me shum ndoshta por ne pergjithsi me pelqen forumishqiptar

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    eshte nje pike veshtrim reth realitetit qe na rethon.....
    nje hapsire ku mund te japim mendimet tona

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Ndihme per disa test cases...
    Nga BeracakjaKeqe në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-02-2004, 01:07
  4. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •