Nuk besoj se eshte forum per te mos u pelqyer sepse ka shume nenforume ku secili anetar ka mundesi ta shpreh dhe marr ndonje informacion qe i intereson dhe ti shkembej ato me anetaret tjere.
Nuk besoj se eshte forum per te mos u pelqyer sepse ka shume nenforume ku secili anetar ka mundesi ta shpreh dhe marr ndonje informacion qe i intereson dhe ti shkembej ato me anetaret tjere.
Shko te cilido forum,shko,prapeseprape edhe nje tjeter s'e gjen si ky.
ketu eshte komunikimi,rekreacioni,dija.Nje enciklopedi me vete.Edhe numri i te anetaresuarve ketu,e thote se eshte forumi me i madh dhe me i miri.
Jam ketu qe nga 2005, dhe te them te drejten me pelqen ky forum.
Edhe numri i te anetaresuarve e ben kete por me rendesi eshte se menyra e te shprehurit dhe e komunikimit eshte e kualitetit te larte ne shume nenforume.
....Forum...!
|I'm|your|mind|,|giving|you|someone|to|talk|to|
e kemi marr serjozisht forumin shqiptar, bisedojme me shqiptaret , pse jo dhe per nuse e thash moji gra![]()
PS: kush nuk di te shkruaji shqip per emigrantet kudo qe jan neper bote eshte nje mundesi e mir falas per ato qe te msojne shqipen ne te folur e te shkruar![]()
Nuk eshte kot ajo fjala e vjeter,c'far i bashkon shqiptaret me gja
Gjuha e nenes si bairak
Comme on ARSENAL
Eshtë një vend ku takohen njërëz me mentalietet të ndryshme!
Jo gjithmonë respektohen rregullat e forumit.
Nga pervoja personale kam shembull ku për shkak të disa kokboshave përjashtohen njërzit që debatojn me argumente. Këtu mendoj se drejtpërdrejt kan Moderatorët përgjegjësi.
Dihet që forumi është një vend i hapur për të gjithë, dhe nga natyra ne shqiptarët jemi cfarë jemi dhe është e pritur që në vend të argumenti dhe kundërargumentin për temën , shpeshher reagohet me sharje/fyerje të atij që ka ardhur me argumente , dhe duke mos pas kundërargumente veprohet me sulme personale!
PËRSHËNDE TË GJITH ANËTARËT DHE NATYRISH MODERATORËT QË PO E BËJN TË MUNDSHME PËR NE TË SHPREHEMI KËTU NË FORUMIN SHQIPTARË!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Ketu ka plot informacion te vlefshem ne sakte (po te jesh i/e interesuar) por ka edhe shume tema "trashese".![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Krijoni Kontakt