Nuk Po Them Tashti : Gjëja Më E Shtrejtë , Pa Të Nuk Mund Të Jetoj hehehe.
Ndoshta Mënyra Më E Mir Për Ta Kaluar Kohëmn E Lir.
Gjithmon Së Paku Një Orë Jam Këtu.
Nuk Po Them Tashti : Gjëja Më E Shtrejtë , Pa Të Nuk Mund Të Jetoj hehehe.
Ndoshta Mënyra Më E Mir Për Ta Kaluar Kohëmn E Lir.
Gjithmon Së Paku Një Orë Jam Këtu.
Per mua forumi shiptar eshte menyra per ta kaluar kohen e lir
Forumi Shqiptar Cfare Eshte Per Mua??
Per Mua Eshte Nje Dicka Shume E Bukur Shum Impresive , Ku Mund Te Gjej Mendime Shume Interesante, Ku Mund Te Lexoj Shkrime Shume Te Kendshme Nga Antare Te Kendshem.
E Shum E Shum Gjera Te Tjera Qe Jan Interesante...
Eshte Dicka E Vyer
Thjesht Mendimi Im...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Forumi Esht Nje Vend Ku Mund Te Diskutojm Te Njofim Forumista Simpatik&antipatik Dhe Ku Mund Te Shprehim Mendimin Ton Edhe Pse Nonjiher Na Censurojn E Na Heqin Verejtje
Mua personalisht më pëlqen ForumiShqiptar sepse është një pemë e gjerë mendimesh ka nivel të lartë të njohjes së historisë kombëtare shqiptare,dijes,shkencës dhe të kultures.E hapa kete teme dhe pres mendimet tuaja.
Nje mundesi e mire, sidomos per ne ne mergim per te komunikuar me bashkeatdhetaret. Per te qene me prane vendit tone.
Feelings change - memories don't.
Sma Mer Mendja vetem per te komunikuar me bashkeatdhetaret se ka menyra te tjera
plot per te folur apo per te mar info
si e tha dhe parafolsi para teje e drejt esht
nuk me pelqen se kan filluar shum ta bejn bajat jo sharje jo ofendime te gjitha
jo tjetri esht me milani fshin temen e interit jo tjetri esht mysliman fshin postimet
e katolikve marim nje shembull per kete esht ber bajat
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Mue me pelqen, sepse ka shum gjera interesante nga Antaret/e e keti Forumi. Ketu eshte bota!
kalofsh mir
Mua me pelqen, se packa se eshte formuar nga filogrek dhe vazhdon te administrohet nga filogrek, eshte nje forum ku shqiptaret nga e gjithe bota jane bashkuar dhe shprehin mendimet e tyre.
Me ngjan pak si parlament ndonjehere.
Duaje atdhene si shqiponja folene.
Krijoni Kontakt