Permbledhje te golave te sezonit 2006/07 te Zlatan Ibrahimovic.
Permbledhje te golave te sezonit 2006/07 te Zlatan Ibrahimovic.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Hahaha kur e kam pare per here te pare kete video se di jam knaq duke qeshur.
Ronaldo ish Interisti dhe Ibra Interist me zemer.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Ne ate kohe nuk ka qene akoma dhe mos harro se Capelo shume shpejt e futi ne formacion baze duke ulur Del Pieron
Kur them kush e ka zbulu,nuk them kush e ka rritpor me kuptimin qe: Kur ishte te Ajaks ishte Capelo qe e kerkonte me ngulm sepse ai di te nuhase talenta.
Ibracadabra 2007/08.
Sdi me cilin futbollist me e krahasu kur te gjithe jane te vegjel ndaj tij,shoh ne forum jane bere krahasime te shumta ndermjet futbollisteve po ky njeri ky fantazist nuk ka ende asnje.
Ibracadabra e tregoi veten ne Inter se cili eshte me te vertet,dhe mund te them se ky sezon eshte njeri nder ma te miret per kete futbollist...........Forcaa Ibro.
futbollisti i dyte qe e kam me qef pas te madhit Del Piero
ky per mya eshte magjistar jo futbollist![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
2 gola shėnoi Ibrahimoviē nė ndeshjen qė Inter fitoj kundėr Siena-s , Urime Interit , Urime Ibrahimoviē-it
Lojtar qe nga ndeshja ne ndeshje tregon qe eshte shum i mire.
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Krijoni Kontakt