Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 160
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Ishin kohra te tjera ato o mik kur luante Van Basten, nuk ka qene konkurenca kaq e madhe sac eshte tani.

Ne fund te fundit, ti duhet te respketosh fjalen e Capello-s, qe i ka stervitur te dy. Ibra qendron me lart s'e Van Basten. Sa i njef ai keta lojtar, si njef as ti, as une, as gjithe forumi.

Sa per keta kritiket e tjere, qe jane tifoza te Barcelones, i kujtoj dicka :

IBRAHIMOVIĒ, ESHTE BLERJA ME E SHTRENJTE NE HISTORIN E BARCELONES.

Ata qe kane shenzuar kaq shume per Ibren, ohu, dine shume here me teper nga sec mund te dini ju
    Ti po me njė vrim i bie fyellit ore djalė, nuk mund tė influencosh ti nė mendimet e mia. Unė jap mendimin tim, me sy amatori jo profesionisti po si njė tifoz prejė 20 vitesh i Barcelonės. Nuk mė intereson mua sa kushton dhe sa i kushtojė Barcelonės. Ti qė je tifozė i Barēės duhet ta dish mirė qė Barēa lojtarėt kyē historikisht i ka nxjerrė nga Akademia "MESIA" dhe jo tė hedhi qindra miliona. Unė ngelem skeptik me Ibrėn, kjo ide mė ėshtė krijuar mua si individ, tė pėlqen ty apo jo, ėshtė punė pėr ty. Unė keq nuk flas dot pėr Messi'n (i vret Zoti tė gjithė ata qė flasin keq pėr kėtė ėngjėll), Iniestėn, Xavi, Puyol deridiku dhe Alves. Po tė tjerėt do ti kritikojė dhe vrer do vjellė kur e merritojn. Unė si amator kam argumentat e mia po ashtu dhe ti si amator (profesionist nuk je besojė, se do flisje me tone apo nuanca tė tjera) duke dhėn mendimin tėnd. Po tė lexoja postimet, deri para dy vitesh bėje kryq pėr Ronaldinhon, kur e humbi formėn po villje vrerė, po ashtu doli dhe "profecia" qė do ta largonin nga Camp Nou. Tani ti ke tė drejtė tė kritikosh, ne tė tjerėt nuk kemi tė drejtė. Fundja pėr kėtė gjė shkruajmė tė japim mendime pozitive - negative, tė bėjm njė debat (me tone miqėsore, jemi tifoz tė njė klubi, dhe qėllimi i tė gjithėve ėshtė tė jet sa mė lart), tė japim argumenta, kundėargumenta. Po jo imponim ideje apo arsyetimi, do ta quaja tė gabuar, mua mė influencon vetėm mėndja ime dhe asgjė tjetėr (jo Capello po as perėndia).

Shėrim sa mė tė shpejt Zlatanit, tė keqen nuk ja dua, pavarėsisht qė se kam qejf. Do ishte antinjerėzore ti uroja tė keqen aq mė tepėr qė luan me ngjyrat e ekipit qė e dua me shpirt.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Barcelona ajken e saj i ka pasur lojtar te blere o cune.

Cruyffi i madh, Maradona, Romario, Lineker, Koeman,Dinho, M. Laudrup, Stoichkov, Overmans, Rivaldo, Kluivert etj, jane lojtar te blere.

Te pakten nga Barcelona ka dal mbreti i futbollit, kete mund te thua, qe LIONEL MESSI eshte nje lojtar nga akademia i Barcelones, por dua te them qe Messi ka qene talent i lindur, thjesht ne akademin e Barcelones u zhvillua me teper si lojtar.

Thuaj qe Iniesta Xavi, Puyol, Pique, jane lojtar qe mund te krenohesh qe kane dal nga akademia e Barcelones, jo per plehra si krkic dhe bisquts.

Lojtaret me te mire qe ka pasur Barcelona jane te blere, nuk eshte asgje negative kjo. Futbolli ky eshte. Nese shef lojtar te mire, do e blesh, po te qe puna te akademit, nuk do beheshim me transferime lojtaresh.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Barcelona ajken e saj i ka pasur lojtar te blere o cune.

Cruyffi i madh, Maradona, Romario, Lineker, Koeman,Dinho, M. Laudrup, Stoichkov, Overmans, Rivaldo, Kluivert etj, jane lojtar te blere.

Te pakten nga Barcelona ka dal mbreti i futbollit, kete mund te thua, qe LIONEL MESSI eshte nje lojtar nga akademia i Barcelones, por dua te them qe Messi ka qene talent i lindur, thjesht ne akademin e Barcelones u zhvillua me teper si lojtar.

Thuaj qe Iniesta Xavi, Puyol, Pique, jane lojtar qe mund te krenohesh qe kane dal nga akademia e Barcelones, jo per plehra si krkic dhe bisquts.

Lojtaret me te mire qe ka pasur Barcelona jane te blere, nuk eshte asgje negative kjo. Futbolli ky eshte. Nese shef lojtar te mire, do e blesh, po te qe puna te akademit, nuk do beheshim me transferime lojtaresh.
    "La Masia" emri Akademis, ėshtė krijuar nė 1979 - ka 30 vjet qė ėshtė krijuar dhe ka nxjerr 65 futbollist qė kanė luajtur me Barcelonėn. Kjo ėshtė njė shifėr tepėr e lart. Duke bėrė njė llogaritje ku 6 - 7 futbollist kanė qėnė pjesė e skuadrės vit pėr vit, dhe tė dal nga akademia. Unė e di shum mirė qė liderat ndėr vite kanė qėnė lojtarė tė blerė, po tė kesh nė formacion 6 - 7 lojtarė nga akademia e klubit ėshtė arritje e padiskutuar. Pėr kėtė e kisha unė, jo se Barcelona nuk ka blerė ndonjėherė lojtarė pėr tė pasur lider. I vetmi ekip qė nuk ka blerė ndonjėherė lojtarė tė huajė ėshtė Ath. Bilbao.

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Ishin kohra te tjera ato o mik kur luante Van Basten, nuk ka qene konkurenca kaq e madhe sac eshte tani.

Ne fund te fundit, ti duhet te respketosh fjalen e Capello-s, qe i ka stervitur te dy. Ibra qendron me lart s'e Van Basten. Sa i njef ai keta lojtar, si njef as ti, as une, as gjithe forumi.

Sa per keta kritiket e tjere, qe jane tifoza te Barcelones, i kujtoj dicka :

IBRAHIMOVIĒ, ESHTE BLERJA ME E SHTRENJTE NE HISTORIN E BARCELONES.

Ata qe kane shenzuar kaq shume per Ibren, ohu, dine shume here me teper nga sec mund te dini ju
    Ca thua ti o cun? Ne vitet e Van Bastenit loznin lojtare qe nuk nzjerr me futbolli ku do te te them une na Maradona,.Klinsman.Linecer,Baggio.Gulit,Matthaus,B aresi,Maldini,Rumenige,Careca,Brehme.Donadoni,Koem an,Gascoin,Laudrup,Vialli,Butragueno etj etj se si mba mend.Keta dinin te gjithe nga topi kurse kata tani te vetmen qe bejene eshte te varpojne ne fushe si kuaj lojtari me i mire eshte ai qe vrapon . Se shikon ti qe sa shikojne ndonje finte te Messit ose te ndonje tjetri cohet stadjumi edhe brohoret kurse ate kohe ishin mesuar nga ato edhe nuk u dukej si dicka e vecante.Tani futbolli eshte me i shpejte e pranoj por nuk ka bukurine qe kishte lojtari i viteve 2000 qe la shenje ishte Zidan e la shenjen lozte ate futboll qe loznin ata me larte.Edhe nje gje te fundit,shume sulmues te mire kane kaluar nga BARĒA por sulmusi me i mire qe ka patur ishte RONALDO.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga Vjosa Lexo Postimin
    Ca thua ti o cun? Ne vitet e Van Bastenit loznin lojtare qe nuk nzjerr me futbolli ku do te te them une na Maradona,.Klinsman.Linecer,Baggio.Gulit,Matthaus,B aresi,Maldini,Rumenige,Careca,Brehme.Donadoni,Koem an,Gascoin,Laudrup,Vialli,Butragueno etj etj se si mba mend.Keta dinin te gjithe nga topi kurse kata tani te vetmen qe bejene eshte te varpojne ne fushe si kuaj lojtari me i mire eshte ai qe vrapon . Se shikon ti qe sa shikojne ndonje finte te Messit ose te ndonje tjetri cohet stadjumi edhe brohoret kurse ate kohe ishin mesuar nga ato edhe nuk u dukej si dicka e vecante.Tani futbolli eshte me i shpejte e pranoj por nuk ka bukurine qe kishte lojtari i viteve 2000 qe la shenje ishte Zidan e la shenjen lozte ate futboll qe loznin ata me larte.Edhe nje gje te fundit,shume sulmues te mire kane kaluar nga BARĒA por sulmusi me i mire qe ka patur ishte RONALDO.
    Po ti mund te kesh nostalgji per ate perjudh, por asnjehere nuk kane qene lojtaret e saj kohe me te mire nga tani.
    Futbolli luhej me replay, nuk njifej kultura e disiplines ne fushe. Tani eshte zhvilluar me teper futbolli.
    Ej sa me habit nje gje me ju ?! Pse re s'e ka emrin Van Basten, Baggio etj, nuk do te thote qe te dalin futbollista me te mire nga keta ?!!!!!

Ore futbolli eshte pjese e jetes, dhe c'do gje me kalimin e viteve zhvillohet, nuk perkeqesohet. Eshte ligj natyre, s'ke c'i ben mik ! Keq te vi por me gjithe per ate perjudh ata mund te kene qene shume te mire, por tani futbolli eshte me i rende per tu luajtur.
    Nuk ke pse flet me nostalgji.
    Kaq, kur e thote Cappello qe Ibra eshte me i forte nga Van Basten, ti rri urte, s'e di shume me teper nga ty ai.

Une di te them kete, lojtaret qe luajne tani, jane me te mire nga ata qe kane luajtur kohe me pare.
    Ishte futboll i ngadalt, loje pa vizion, te vinte ne gjume futbolli i asaj kohe.

Nga te gjithe keta lojtaret qe ke permendur ti .... Ne krahasim me LIONEL MESSI-n jane thjesht PLEHRA.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga Vjosa Lexo Postimin
    Jam plotesisht dakord me keto fjale.

nuk ka sulmues me te mire se ronaldo qe barca ka pasur ndonjeher. Nuk duhet ta kishin shitur kurre dhe roni nuk do ish demtuar kurre dhe ather do shifnim kush eshte mbret i te gjitha koherave ne futboll.

RONALDO
    vari leshte

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Po ti mund te kesh nostalgji per ate perjudh, por asnjehere nuk kane qene lojtaret e saj kohe me te mire nga tani.
    Futbolli luhej me replay, nuk njifej kultura e disiplines ne fushe. Tani eshte zhvilluar me teper futbolli.
    Ej sa me habit nje gje me ju ?! Pse re s'e ka emrin Van Basten, Baggio etj, nuk do te thote qe te dalin futbollista me te mire nga keta ?!!!!!
    Kjo qė ke thėn nuk ka dyshim, ėshtė mėse e vėrtet. Sepse dhe evolucioni i njeriut e ka treguar kėtė nga (homo erecutus nė homo sapiens, po tė shikojm nė ēdo disiplin sa vjen dhe ritet shpejtėsia, dikur ishte rekordi nė 100 metra 10.08 tani ka vajtur 9.58). Kultura e lojės mori hov nė vitet 1970 - 1974 Ajax - Holland, ku ka mbi 30 vjet qė me kėtė kulturė luan Barcelona. Kur flitet pėr kohėt aktuale padyshim futbolli ka evoluar, dikur flisnim pėr lojtarė si Baggio, Van Basten, Guli, Rajkard, Mateus, Meler, Rumenige, Careca, Kuman, Budragenjo, Laudrup, Hagi, Ronaldo, Zidane etj. Tani flasim pėr lojtarė tė tjerė dhe emra tė tjerė pėr 10 vjeēarin e ri. Dikur bėnim krahasime si p.sh: Hoenes, Muller, Krujf, Rosi, Tardeli, Bekenbauer, Sokrates, Maradona, Pele, Eusebio, Pushkash, Di Stefano etj.

Ore futbolli eshte pjese e jetes, dhe c'do gje me kalimin e viteve zhvillohet, nuk perkeqesohet. Eshte ligj natyre, s'ke c'i ben mik ! Keq te vi por me gjithe per ate perjudh ata mund te kene qene shume te mire, por tani futbolli eshte me i rende per tu luajtur.
    Nuk ke pse flet me nostalgji.
    Kaq, kur e thote Cappello qe Ibra eshte me i forte nga Van Basten, ti rri urte, s'e di shume me teper nga ty ai.
    E kam pėrmbledhur mė lart pėr evolucionin e natyrės, qė lidhet ngusht dhe me sportin. Normalisht do flasim me nostalgji pėr futbollin e viteve 90-tė, ishte futboll mbi tė gjitha dhe jo biznes siē bėhet sot. Atėherė vėrtet fitonte mė i miri, dhe jo si sot qė ndeshjet fitohen nė tavolina ku vendosen nga "Kupola" mafioze sportive. Kam dy ditė qė kėrkojė konferencat e Capellos dhe asnjė nuk kam gjetur qė tė krahasohet me Van Basten, thjesht ka thėn me (cilėsit qė mbart Ibra mund tė bėhet mė i mirė se Van Basten, tek VB kam parė nuhatjen dhe shpejtėsin e shėnimit, tek Ibra kam parė forcėn dhe teknikėn, duke punuar shum mund tė rrisi nuhatjen dhe shpejtėsin e reagimit pėrpara portės, i kam vėn nė dispozicion njė lojtarė si Del Piero ti mėsojė si tė gjuajė mė mirė pėrpara portės dhe tė rrisi nuhatjen pėr tė shėnuar).

Une di te them kete, lojtaret qe luajne tani, jane me te mire nga ata qe kane luajtur kohe me pare.
    Ishte futboll i ngadalt, loje pa vizion, te vinte ne gjume futbolli i asaj kohe.

Nga te gjithe keta lojtaret qe ke permendur ti .... Ne krahasim me LIONEL MESSI-n jane thjesht PLEHRA.
    Mund tė jenė mė tė mirė, paguhen mė shum, trajtohen mė mirė, ushqehen mė mirė, kanė kushte mė tė mira, aparatura pėr rezultatet e problemeve dhe riparimin e tyre, e shum tė tjera. Nė futboll njėherė nė 100 vjet mund tė vijė lojtarė si MESSI, ėshtė njė lojtarė qė do kujtohet me shekujė e shekujė, ndoshta do bėhet dhe legjend...

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Ja edhe fjalet e Capellos:
    http://footballdirecta.com/2009/07/2...fabio-capello/

Duhet theksuar kjo:
    The highly respected coach continued to compare the two players, “Marco was born with the ball at his feet, in his case it’s something innate. Meanwhile, Zlatan was too in love with the ball, it seemed like he enjoyed more playing tricks with the ball than trying to shoot.

“That changed when I showed him Van Basten’s videos. Since then he plays much closer to the penalty box. What Van Basten and Ibra have in common is their natural elegance. We’re talking about giants who are like poetry in movement.”

Pra, nje qendersulmues dallohet tek saktesia e gjuajtjes dhenjo tek fintet. Per mendimin tim ibra eshte me shume nje sulmues i dyte ku mbeshtet pyken e pare. Mendimi im gjithashtu eshte qe Ibra eshte pak i mbivleresum dhe kam nje ndjenje qe kjo blerje e Barcelones do dali skarco. Hesapet bohen ne fund te sezonit.
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Kjo qė ke thėn nuk ka dyshim, ėshtė mėse e vėrtet. Sepse dhe evolucioni i njeriut e ka treguar kėtė nga (homo erecutus nė homo sapiens, po tė shikojm nė ēdo disiplin sa vjen dhe ritet shpejtėsia, dikur ishte rekordi nė 100 metra 10.08 tani ka vajtur 9.58). Kultura e lojės mori hov nė vitet 1970 - 1974 Ajax - Holland, ku ka mbi 30 vjet qė me kėtė kulturė luan Barcelona. Kur flitet pėr kohėt aktuale padyshim futbolli ka evoluar, dikur flisnim pėr lojtarė si Baggio, Van Basten, Guli, Rajkard, Mateus, Meler, Rumenige, Careca, Kuman, Budragenjo, Laudrup, Hagi, Ronaldo, Zidane etj. Tani flasim pėr lojtarė tė tjerė dhe emra tė tjerė pėr 10 vjeēarin e ri. Dikur bėnim krahasime si p.sh: Hoenes, Muller, Krujf, Rosi, Tardeli, Bekenbauer, Sokrates, Maradona, Pele, Eusebio, Pushkash, Di Stefano etj.

E kam pėrmbledhur mė lart pėr evolucionin e natyrės, qė lidhet ngusht dhe me sportin. Normalisht do flasim me nostalgji pėr futbollin e viteve 90-tė, ishte futboll mbi tė gjitha dhe jo biznes siē bėhet sot. Atėherė vėrtet fitonte mė i miri, dhe jo si sot qė ndeshjet fitohen nė tavolina ku vendosen nga "Kupola" mafioze sportive. Kam dy ditė qė kėrkojė konferencat e Capellos dhe asnjė nuk kam gjetur qė tė krahasohet me Van Basten, thjesht ka thėn me (cilėsit qė mbart Ibra mund tė bėhet mė i mirė se Van Basten, tek VB kam parė nuhatjen dhe shpejtėsin e shėnimit, tek Ibra kam parė forcėn dhe teknikėn, duke punuar shum mund tė rrisi nuhatjen dhe shpejtėsin e reagimit pėrpara portės, i kam vėn nė dispozicion njė lojtarė si Del Piero ti mėsojė si tė gjuajė mė mirė pėrpara portės dhe tė rrisi nuhatjen pėr tė shėnuar).

Mund tė jenė mė tė mirė, paguhen mė shum, trajtohen mė mirė, ushqehen mė mirė, kanė kushte mė tė mira, aparatura pėr rezultatet e problemeve dhe riparimin e tyre, e shum tė tjera. Nė futboll njėherė nė 100 vjet mund tė vijė lojtarė si MESSI, ėshtė njė lojtarė qė do kujtohet me shekujė e shekujė, ndoshta do bėhet dhe legjend...
    100% pajtohem me kete postimin tend me lart dhe me shume me pjesen ku thekson qe futbolli sot eshte qelbur dhe eshte bere biznes. Vitet 70, 80, 90 kane qene kulmi i futbollit dhe ato kohe veshtire se vijne me. Kane dale futbollistet me te mire te gjitha kohrave, dhe futbollin kishe qejf ta shikoje. Stadiumet ishin plot e perplot dhe jo si sot ku ngrejne cmimet e biletave dhe rrisin te ardhurat televizive nga Kina etj... Shiko shembullin e Italise ku stadiumet nuk mbushen as ne 50% te kapaciteteve te tyre, ne shumicen e rasteve.
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Ja edhe fjalet e Capellos:
    http://footballdirecta.com/2009/07/2...fabio-capello/

Duhet theksuar kjo:
    The highly respected coach continued to compare the two players, “Marco was born with the ball at his feet, in his case it’s something innate. Meanwhile, Zlatan was too in love with the ball, it seemed like he enjoyed more playing tricks with the ball than trying to shoot.

“That changed when I showed him Van Basten’s videos. Since then he plays much closer to the penalty box. What Van Basten and Ibra have in common is their natural elegance. We’re talking about giants who are like poetry in movement.”

Pra, nje qendersulmues dallohet tek saktesia e gjuajtjes dhenjo tek fintet. Per mendimin tim ibra eshte me shume nje sulmues i dyte ku mbeshtet pyken e pare. Mendimi im gjithashtu eshte qe Ibra eshte pak i mbivleresum dhe kam nje ndjenje qe kjo blerje e Barcelones do dali skarco. Hesapet bohen ne fund te sezonit.
    Kėsaj i druhem dhe unė Deutcho, sepse ka qėnė gjat gjithė kohės nė qėndėr tė vėmėndjes dhe lider nė ekipet ku ka luajtur, tek Barcelona mund tė jet i treti ose i katėrti, dhe kjo pasiguri dhe tėrheqje ndaj vetes do ta dėmtoj dhe ku do shkojė nė rėnie tė lirė. Nuk e di po urojė mos tė dalin fjalėt e mia, pasi do ishte e dhimbshme pėr klubin dhe gjithė adhuruesit.

Kėtė e kam lexuar kaizero, po hajde mbushja mėndjen disave qė e kanė lexuar dhe interpretuar nė forma tė tjera.

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Cilėt janė lojtarėt mė tė besueshėm nė fushėn e futbollit?
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 18-11-2007, 19:22
  2. Klubi i Juventusit.
    Nga zebrone nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 156
    Postimi i Fundit: 25-06-2005, 19:29
  3. Transferet pėr sezonin 2004/05.
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 117
    Postimi i Fundit: 10-12-2004, 06:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •