Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 48 prej 48
    lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    opo te bejn per budalla kure paguan gjithmon mire e ke kristiano
    thone ec se paguan ky/kjo
    une votoj per~ SEICILI TE PAGUAJ TE VETEN~
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    beni si ta ndieni ne fund te funit gjithesecili ka shijet e veta edhe zakonet e veta !!! me shume per respekt paguajne te tjeret se sa per te treguar qe kane para !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

ka edhe te tille...

Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    opo te bejn per budalla kure paguan gjithmon mire e ke kristiano
    thone ec se paguan ky/kjo
    une votoj per~ SEICILI TE PAGUAJ TE VETEN~
    E nderuar bebushja..haj nje tungjatjeta njehere,
    Ka edhe te tille por, me beso se siperfaqsisht duket ai qe paguan perhere/me shpesh budalla ne realitet eshte e kunderta kur vjen tek kjo puna e shfrytzimit te paramenduar. Dhe perfundimisht ai qe mundohet te shfrytzoje me paramendim nje mik nuk e dij edhe sa mik eshte por, di nje gje qe ai mbetet ne guasken e mjerimit edhe athere kur ka( miqt e vertete ia dine hallin njeritjetrit edhe nese paguan jo vetem me shpesh por edhe perhere ai qe ka me shume s'ka edhe aq rendesi..).Ai qe eshte me dorlire ka perhere me shume...njeriu eshte i pasur ne zemer dhe jo ne xhep.Dhe pasi jemi ne forum porositni cte doni per te ngrene dhe per te pire une paguaj...lol...bej shaka por, edhe me te vertete kur te shihemi dhe me ke te shihemi vlen kjo oferta qe u be ne forum...vetem mos i futni duart ne xhepa rrini si ylli mengjesit nese doni qe te paguaj une.Tek shqiptaret, them edhe tek ata qe njoh une absolutikisht kjo ne 100 % te rasteve eshte pune nderi, respekti... sa te pashe SaS..merr dicka une paguaj...se je cun i mire...dhe bebushja gjithashtu mund te porosisi c'ti doje zemra ku rrin njeri....

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 12-10-2007 mė 15:59

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga bili99 Lexo Postimin
    E nderuar bebushja..haj nje tungjatjeta njehere,
    Ka edhe te tille por, me beso se siperfaqsisht duket ai qe paguan perhere/me shpesh budalla ne realitet eshte e kunderta kur vjen tek kjo puna e shfrytzimit te paramenduar. Dhe perfundimisht ai qe mundohet te shfrytzoje me paramendim nje mik nuk e dij edhe sa mik eshte por, di nje gje qe ai mbetet ne guasken e mjerimit edhe athere kur ka( miqt e vertete ia dine hallin njeritjetrit edhe nese paguan jo vetem me shpesh por edhe perhere ai qe ka me shume s'ka edhe aq rendesi..).Ai qe eshte me dorlire ka perhere me shume...njeriu eshte i pasur ne zemer dhe jo ne xhep.Dhe pasi jemi ne forum porositni cte doni per te ngrene dhe per te pire une paguaj...lol...bej shaka por, edhe me te vertete kur te shihemi dhe me ke te shihemi vlen kjo oferta qe u be ne forum...vetem mos i futni duart ne xhepa rrini si ylli mengjesit nese doni qe te paguaj une.Tek shqiptaret, them edhe tek ata qe njoh une absolutikisht kjo ne 100 % te rasteve eshte pune nderi, respekti... sa te pashe SaS..merr dicka une paguaj...se je cun i mire...dhe bebushja gjithashtu mund te porosisi c'ti doje zemra ku rrin njeri....

me nderime,
    bili99

ate po mundohem edhe une te them billi !!! ka njerez qe paguajne jo per tu mburrur qe kane leke por thjesht per respekt !!! ne nje shoqeri dihen pak a shume shijet edhe takatet e gjithsecilit edhe normalisht qe merren te njejtat gjera !!! edhe pagesa nga nje person vjen per respekt ose per ndonje sebep qe ka ai person !!!zakonist ne i paguajme vete kur jemi shoqeri sepse normale qe nuk duam ta harxhojme njeri tjetrin se ulemi dite per dite ne kafe !!! po ka edhe raste te vecanta qe paguajme nga zemra nga kenaqesia sado e shtrenjte te jete pija apo menyja !!! kete po perpiqem te them po qe shume kush ktu se kupton !!! ke nderimet e mia edhe ti bill !!! gjithe te mirat !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    Nje nga zakonet ndoshta me origjinale Shqiptare. Zakon ky qe kohet e fundit eshte transformuar edhe ne humor ne media.

Si mendoni, pse ndodh ky fenomen ?

1- Respekt ?
    2- Mendjemadhesi me tregu qe kane leke ?

Shpesh kjo "zenie per te paguar" ka degjeneruar ne terheqje, kapje prej krahu, kerkese(urdher i prere) kamarireve per te mos marre leket nga tjeter kush pervec se nga "kavalieri i tavolines", etj, etj.

Si ndodh ne vendet ku ju jetoni ?
    Ju pelqen juve kjo gje ?

Tregoni ndonje Histori per kete gje apo shprehni mendimin tuaj.

Besoj kjo eshte disi e egzagjeruar pasi nuk di nje rast te vetem te tille. Mos ngaterroni respektin dhe traditen e shqiptarit me indiferencen e paskrupullt te te huajit qe se njeh kete tradite.

shembull: Vetem ne shqiperi bashkebiseduesi ku nxjerr nje pakete cigare te paren ja zgjat tjetrit dhe me pas e ndez vete, dicka simbolike por teper domethenese.

Dito.

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    ..Me Ty jam Dito...nuk ka mbetur tek ne ky far adeti se kemi pasur ne te ngratit ndonjehere aq shume qe te japim per tu mburrur ( ne zemer kemi qene dhe shpresoj se ende kryesisht jemi te pasur)..por, fisnikria, bujaria dhe ngjenja e dashurise respektit per miqesine dhe njerezine ne pergjithesi ..tradite shqiptare pra ..dhe per duhanin qe ma kujtove ashtu eshte se shyqyr qe e lash por ashtu eshte s;ka tjeter qe i jep cdokujt qe ndodh te jete aty..ne perpara s;kishim si student dhe u zgjatnim te gjithe bashkbiseduesve te rastit tuj prit autobuzin...kjo teme shume muhabet na coli...tash te them edhe dicka sa s'jam larguar ..u befsha sa mosha jote mor Dito dhe mos mu ndafshin ato intereset qe ke ti edhe mua...sikur me interesojne.... shendet...lol...........
    .......
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 12-10-2007 mė 17:58

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Kam pershtypjen se gjithcka varet nga situata dhe nga personat me te cilet ndan tavolinen.
    Tek kjo ceshtje asgje s'eshte e prere me thike.
    Duke mos perjashtuar faktin se ne shqiptaret edhe ketij fenomeni nuk dime te vejme frere, sepse ndoshta shumekujt i mungon takti, niveli, etj, panvarsisht nga kjo une do te guxoja ta rendisja kete fenomen si nje "vlere me origjine Shqiptare".

Sot njihet cmimi i te gjitha gjerave dhe vlera e asnjeres. (Oscar Wilde)
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Pershendetje per temen .Per mendimin tim ne nje shoqeri te sinqerte nuk i ve re njeri keto detaje te vogla.Une gjithmone kam qene kavaliere ne shoqeri dhe gjithmone do ngelem(se nga momenti qe une e qeras nje person nuk e shikoje si borxh(une mund t'a qeras nje persone edhe mbi 3 here nuk i shikoje keto gjera maje per maje),por si respekt qe une i bej atij,ai pastaj e tutje po ka deshire e kthen,po s'ka dem vetes i ben(duke i zbehur vlerat vetes vet,dhe duke u humbur respektin tim per te)nuk kam per te ndryshuar ndonjere,keshtu jam i gatuar!Por me acarojne ne maksimum ,femrat materialiste,qe e shikojne mashkullin vetem ku t'a rrjepin nga leket,per mua jo yll te jete ajo por super-yll per mua nuk vlene nje leke si femer,dhe nje femer e tille(materialiste)me duket shume e shemtuar,pak rendesi ka nese ajo eshte shume e paraqitshme apo jo.Sa per historira kam plote per te treguar,po per mendimin tim nuk ja vlen te humbas kohen dhe te tregoje per nja ca KOPRACER qe me ka rastisur te njoh!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 15-10-2007 mė 04:48
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. Qeveritaret nuk paguajne taksat vendore
    Nga Duaje Siveten nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2009, 12:38
  2. Rama, 25 autobuzė me njerėz tė paguar pėr mitingun nė Shkodėr
    Nga REALIST nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 13:02
  3. Nano-Berisha, sa shtrenjte i kemi paguar!
    Nga Ingenuous nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 01-05-2007, 14:17
  4. 20 futbollistėt mė tė paguar nė Botė!
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 07-05-2005, 11:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •